FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 10 mar 2014, 01:03

GangEvil je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista :oops:
to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....

A da.....vi ste se u periodu 2002-2010 naosvajali svega....
Nas je covjek ne napadaj :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 10 mar 2014, 01:09

rammstein je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista :oops:
to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....
kako ce doci s vremenom kada vecina ugovora FKS je na 6 i 12 mjeseci ? :roll: Mozda si mislio da ce doci opet novi igraci i kao svake godine mijenjati se citav kostur ekipe...
sedmi pokusaj...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 01:12

Htio si reci da je vecina ugovora BILA na 6-12 mjeseci? Toga vise nema ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 01:13

GangEvil je napisao/la:
rammstein je napisao/la: to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....

:lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 01:13

GangEvil je napisao/la:
rammstein je napisao/la:

govorim za nasu ekipu, i to je istina i to je tako, mozemo pricati sta hocemo al ja ne pamtim utakmicu gdje smo mi bili LOSI a da smo dobili, nikad!
da pobjedimo morali smo ih zgaziti... koliko puta smo bili bolji duplo pa igrali nerjeseno i primali "alaim" golove?
jbg ekipa koja uzima trofeje normalno da ima taj mentalitet i da druge ekipe igraju sa njima drugacije... i tu nema nista lose sto sam napisao...
mi to tek sad gradimo, i vjeruj poslije prvih par dobrih tekmi I REZULTATA da ce ova ekipa eksplodirati... jednostavno previse pehova nas prati i to mora prestati nekad, samo ne smijemo mjenjati ekipu i stil igre

I STOJČEVA DOZIVOTNO POTPISATI :mrgreen: lik nije normalan sta radi!

joey il kako vec :D nije istina druge ekipe imaju probleme sa ugovorima za iducu sezonu sarajevo ima samo jajala i bandovica s kojima je problem... krste 2, bilbija 2, kovacevic 3, anid 2,5, tatko 2, tadejevic?, stojcev 2 velkoski 2, tu su i derugi mladi igraci, tu su i akademci koji imaju bas supertalentovanih igraca :) itd...
JEdino matej i jajalo su rizicni za ljeto al i to cemo valjda srediti :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 01:16

pojma ti nemaš Joey jer nema ugovora ispod dvije godine jedino su upitni:Vule(kraj karijere),Bandović,Tadejević njima na ljeto istiće a tatomirović ima godinu još ostalo je sve po dvije godine osim ovih na posudbi Delač-Jajalo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 mar 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 01:18

Kod vas obicno ide raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo, vama igrac u 2 kola bude i debil i Maradona... ;) Tako na kraju sezone ocekujem najmanje 3,4,5 takvih raskida...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 01:19

sekac je napisao/la:pojma ti nemaš nema ugovora ispod dvije godine jedino su upitni:Vule(kraj karijere),Bandović,Tadejević njima na ljeto istiće a tatomirović ima godinu još ostalo je sve po dvije godine osim ovih na posudbi Delač-Jajalo
ma mario ce produziti najvjjerovatnije,, ne znam sta cekaju momak je strasan veceras bio, a i puzigaća je isto tako extra igrac!
ja kazem na ljeto onog sirijca uhvatiti, napadaca jer je rizik sa jednim spicem biti ako se ozlijedi jedan.... i u koliko ne zadrzimo jajala zadnjeg veznog..

Usput mali cimort da nije izasao olimpic nebi osutao prema golu do kraja utakmice!

ne brini se ti Bajice, raskid ugovora ce dobiti samo oni koji nisu za sarajevo.... a koliko vidim jedino se to odnosi na osmanagica i todorovica za koje imamo vec alternativaa koliko hoces :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 01:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Kod vas obicno ide raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo, vama igrac u 2 kola bude i debil i Maradona... ;) Tako na kraju sezone ocekujem najmanje 3,4,5 takvih raskida...
kakav odron tek slijedi raspast ćemo se da bi ti bio sretan ali pazi se bumeranga več ti Kerla nije htjeo potpisati pa i taj Gojak dobri ste nema šta.
Sarajevo ljubavi moja!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 mar 2014, 01:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj huligan je banovan. Sad tek pogledah izvjestaj. Mnogo dobro Sarajevo u prvom dijelu, u drugom nula. Namjerno se povukli ili pak nisu mogli drzati visok tempo igre, ne znam. Uglavnom, Olimpic uzeo bod, Sarajevo u prvih 45 minuta sjajno, ali po svemu sudeci ostalo bez sansi za titulu. Vidjet cem, ali bordo momcima po meni predstoji grcevita borba za Evropu...
mogao si par banova podijeliti i ovim sto unistavaju temu nasu konstantno

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 01:25

rammstein je napisao/la:
sekac je napisao/la:pojma ti nemaš nema ugovora ispod dvije godine jedino su upitni:Vule(kraj karijere),Bandović,Tadejević njima na ljeto istiće a tatomirović ima godinu još ostalo je sve po dvije godine osim ovih na posudbi Delač-Jajalo
ma mario ce produziti najvjjerovatnije,, ne znam sta cekaju momak je strasan veceras bio, a i puzigaća je isto tako extra igrac!
ja kazem na ljeto onog sirijca uhvatiti, napadaca jer je rizik sa jednim spicem biti ako se ozlijedi jedan.... i u koliko ne zadrzimo jajala zadnjeg veznog..

Usput mali cimort da nije izasao olimpic nebi osutao prema golu do kraja utakmice!

ne brini se ti Bajice, raskid ugovora ce dobiti samo oni koji nisu za sarajevo.... a koliko vidim jedino se to odnosi na osmanagica i todorovica za koje imamo vec alternativaa koliko hoces :)
nije tebi ramstein upučeno brate.
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 01:27

znam brate samo reko da dodam na ovo tvoje ;) razumijem te sve, šokovi ce da slijede pred kraj prvenstva

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 mar 2014, 01:29

Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ovo losa ekipa, ali jbg, nece vas, pa nece. Sto, zbog cega, radi nekih ranijih aferima, prevelikoj mrznji prema porodici Osim ili sta vec, ne znam...
Znam ja sto ih nece... Pogledaj u arhivu godinu 1946. ;) Kad dodas i to sto si ti nabrojao, ovaj klub je osudjen na propast, kad tad aBd...
jel ovo za bana aleksandre? zelim propast timu sa sugavice i familiji Osim a to slijedi uskoro sve po zaslugama,lopovska familija ciji je poglavar osudjen bio za namjestanje tekmi,tome i sad tezite,a o nasoj propasti mozete smao da sanjate

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 01:31

ultrahell24 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ovo losa ekipa, ali jbg, nece vas, pa nece. Sto, zbog cega, radi nekih ranijih aferima, prevelikoj mrznji prema porodici Osim ili sta vec, ne znam...
Znam ja sto ih nece... Pogledaj u arhivu godinu 1946. ;) Kad dodas i to sto si ti nabrojao, ovaj klub je osudjen na propast, kad tad aBd...
jel ovo za bana aleksandre? zelim propast timu sa sugavice i familiji Osim a to slijedi uskoro sve po zaslugama,lopovska familija ciji je poglavar osudjen bio za namjestanje tekmi,tome i sad tezite,a o nasoj propasti mozete smao da sanjate
Vec si bio banovan i registruejs se neki dan pa ti opet slijedi ban haha.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 01:32

Ne znam sto nas ne pustite da se u miru raspadnemo?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 mar 2014, 01:33

Nisam nikad bio registrovan,al dok budem na forumu istom mjerom cu da pisem tj vasim poganim jezikom,dodje mi na temu o mom timu i kaze zelim da propadnete,zelim i ja vama sve najgore i sta je problem? Ti si odavno trebao biti uklonjen sa ovog foruma,al imas iza ledja acu velicanstvenog,pa mozes da jases po zivcima jos dugo ti i ekipa

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 01:34

Aco previše slobode daješ ovom baji
Sarajevo ljubavi moja!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 01:35

Sekac, ne trollaj i ne pisi na temi Sarajeva o Zeljeznicaru... Opet ti je tesko pao gubitak bodova... Hvala

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 01:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sekac, ne trollaj i ne pisi na temi Sarajeva o Zeljeznicaru... Opet ti je tesko pao gubitak bodova... Hvala
Kakav hinjski provokator :mrgreen:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 mar 2014, 01:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sekac, ne trollaj i ne pisi na temi Sarajeva o Zeljeznicaru... Opet ti je tesko pao gubitak bodova... Hvala
Idi kukaj kako je Gracic prodao,i uveo juniore pusti se nas,vise si na ovoj temi nego na temi svog tima

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.