FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 00:32

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ovi ako se moraju vratiti sa posudbe nek se vrate, ostali svi da ostanu i dovesti jos dva igraca, to je to. Od stalne politike nema nista, evo gdje nas je dovela... Dugi ugovori-to je put ka uspjehu, a ne uvijek novi tim.
Jednog, nama treba klasični desni bek....
Pa ljudi vratiće se Džakmić...Ali o tome ćemo za vrijeme svjetskog ;)

@rammstein
Pročitao i reagovao... ;)
pa zasto onakva reakcija? jel to ima lose nesto u postu, ako ima boldiraj pa da vidim :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 mar 2014, 00:32

rammstein je napisao/la:i majke ti , sta sam ja to drugo napisao? :mrgreen: pa i kazem da ovi svi ostaju jer imaju 2-3 godine ugovora i da je ovo SUPER jer ce ostati svi! i da treba samo pokrpiti trenutne nedostatke a to su desni bek (onaj sirijac 90%) napadac-zamjena, i ako jajalo ode, zadnjeg veznog... i to je to! nista vise ne dirati jer je ova ekipa PREJAKA! HILLMO, CITAJ PA REAGUJ
Ma buraz svi ostaju nema sigurnih i nesigunih osim ovih sa posudbe, tim ( bar 18-19) igraca mora biti skupa bar 1-2 godine da nesto ocekujemo. ;) Sistem rada itd...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 00:33

GangEvil je napisao/la:
a vi ni do godine necete proci nijedno pretkolo bilo cega kao i mnogo puta dosad...
vi cete kao i obicno ispasti od poluamterske ili neke seoske ekipe ;)
Idemo ponovo....haj mi reci "fudbalsku" zemlju iz koje ste izbacili protivnika?

Ako se ne sjetis sada svraticu ja ovdje i sutra s posla da vidim jel ti sta palo na pamet...
Albanija, Crna gora ups pogrijesio sam, zeljo nije nikad nikoga izbacio iz LIGE PRVAKA :P.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 mar 2014, 00:34

Saurman je napisao/la:Tan je preuzeo dva propala projekta Cardiff i Sarajevo.Ovi prvi su već jednom nogom u drugoj ligi a ovi drugi za dva kola maltene otpisani iz borbe za titulu.Iako su na Koševo stigla "strašna" pojačanja sa kojim je Selimović mislio prošetati se ligom al' nakon samo dva kola teško prizemljenje i povratak u realnost.
A sta bi sa projektom "Zeljeznicar konacno prolazi jedno pretkolo u Evropi"? Taj projekat je oduvijek osudjen na propadanje....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 00:34

[youtube][/youtube] :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 00:36

fedeltafrotta je napisao/la:znaci pocelo je vec sastavljanje kadra za iducu sezonu, kakvi ste vi giganti jbt, kraljevi furanja i propadanja :mrgreen:
a što to tebi smeta pa pusti nas da uživamo u našem propadanju i furanju što zabadaš nosurdu ovde onda idi uživaj u ljepoti vaše igre bez lažnih furanja i propadanja.
Sarajevo ljubavi moja!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 mar 2014, 00:37

diplomatija je napisao/la:do polovine sedmice se tjesite kako ce te nas raymontirati u srijedu, a onda nesto drugo smislite :D :P ;)
A tebi nijedna sedmica u godini ne moze pomoci da shvatis pravopis....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2014, 00:42

@rammstein
U ovih skoro pet godina koliko sam na forumu sam se načitao sličnih postova, nakon svakog poraza mjenjati ekipu, ne valja ovaj ne valja onaj, dvesti ovog - onog, i šta nam je to donijelo.
Ovo večeras jes kiks ali ne toliki...glavu gore idemo dalje.

Šta treba biti prioritet na ljeto, ponoviću, desni bek i produženje posudbe sa Delačem, i produženje ugovora koji ističu, Jajalo manje više.
@aco ti kao da si ovu zadnju rečenicu od mene prepisao :D :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 00:47

hilmo je napisao/la:@rammstein
U ovih skoro pet godina koliko sam na forumu sam se načitao sličnih postova, nakon svakog poraza mjenjati ekipu, ne valja ovaj ne valja onaj, dvesti ovog - onog, i šta nam je to donijelo.

Šta treba biti prioritet na ljeto, ponoviću, desni bek i produženje posudbe sa Delačem, i produženje ugovora koji ističu, Jajalo manje više.
a sta sam ja drugo napisao :mrgreen: upravo to sto ti pricas :)
treceg napadaca nemamo i moramo ga DODATI ovoj ekipi
desnog beka nemamo i moramo ga dovesti, jer baric to nije...
ako i samo ako jajalo ode zadnjeg veznog, jer hame je upitan nakon godine van terena.... i to je to, nista ne dirati vise imamo kovacevica, imamo anida malog, imamo radovca, handzica, akademiju ... i samo strpljivo i lagano!!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 00:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ovo losa ekipa, ali jbg, nece vas, pa nece. Sto, zbog cega, radi nekih ranijih aferima, prevelikoj mrznji prema porodici Osim ili sta vec, ne znam...
Znam ja sto ih nece... Pogledaj u arhivu godinu 1946. ;) Kad dodas i to sto si ti nabrojao, ovaj klub je osudjen na propast, kad tad aBd...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 10 mar 2014, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 mar 2014, 00:49

zao mi ovog rammsteina, covjek fin posta napisa, a vi ga iznapadaste :lol:
FKŽ !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2014, 00:50

Imamo mi još dvojicu napadača samo im treba dati priliku ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 mar 2014, 00:52

mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista :oops:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 mar 2014, 00:55

aleksandar_veliki je napisao/la:

Imam ovdje u mahali jednog velikog Pitara, drzi piljaru. I znas kako to hoda, ne moram ti objasnjavati. Govorim mu prije mjesec dana, 1. marta ne dolazi u piljaru, slijedi pljuska, a sredinom maja begaj iz zemlje. Gledao me cudno, salje mi danas SMS, jbt ti sve pogodi... Bice tesko do Evrope, bar po meni, no lopta je okrugla, mozda se i titula zalomi. Nije ovo losa ekipa, ali jbg, nece vas, pa nece. Sto, zbog cega, radi nekih ranijih aferima, prevelikoj mrznji prema porodici Osim ili sta vec, ne znam...
Vidim Aco nije ti ni krivo što nas neče ili ne znaš sakriti a ta mržnja prema porodici Osim se vidi iz priloženog previše nam tolerišeš trolanje teme ŽELJO gdje psujemo svaki dan Ivicu i Amara i Asimu ponekad ,gnjavimo im temu non stop i patimo od komplexa pa nam ti "puštaš" da smaramo do mile volje kao oni ovde čast izuzecima.
Sarajevo ljubavi moja!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 10 mar 2014, 00:56

bordobijeli je napisao/la:mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista :oops:
to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 00:59

@aco - U koliko se igra derbi?

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 mar 2014, 01:00

aleksandar_veliki je napisao/la:

Imam ovdje u mahali jednog velikog Pitara, drzi piljaru. I znas kako to hoda, ne moram ti objasnjavati. Govorim mu prije mjesec dana, 1. marta ne dolazi u piljaru, slijedi pljuska, a sredinom maja begaj iz zemlje. Gledao me cudno, salje mi danas SMS, jbt ti sve pogodi... Bice tesko do Evrope, bar po meni, no lopta je okrugla, mozda se i titula zalomi. Nije ovo losa ekipa, ali jbg, nece vas, pa nece. Sto, zbog cega, radi nekih ranijih aferima, prevelikoj mrznji prema porodici Osim ili sta vec, ne znam...
A sto ti sredinom maja ne bi begaj iz zemlje ako kojim slucajem mi tada podignemo pehar kupa nakon sto vas izbacimo?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 mar 2014, 01:01

Hoce li iko uzeti da prenosi derbi???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2014, 01:01

Mene recimo brine činjenica što smo mi prošle sezone od svih utakmica sa ekipama koje pretenduju za vrh samo jednu izgubili (omjer 6-3-1) i opet završili sa onolikim minusom za prvakom, a ove sezone imamo omjer 2-3-3 ... :roll: :roll: :roll:
Ne znam ....biće gusto ali i interesantno

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 mar 2014, 01:02

rammstein je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista :oops:
to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....

A da.....vi ste se u periodu 2002-2010 naosvajali svega....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.