Paja je glavni. Kakva je kaze euforija, a onda ga pjesma pogodi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Izgleda da ce mec sa Wiganom biti prekretnica u historiji Arsenala. Ili pocinjemo sve ponovo bez Wengera ili ponovo pocinje dominacija sa Vodjom na klupi.BigBigBang je napisao/la:PRotiv Bayerna kao i ovim derbijima treba izvesti rezervin sastav da se ko ne umori ili povrijedi pred mec sa Wiganom.

rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayerna ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
Prosle godine je bila 6.5 na Arsenal, majstorski sam to skino i pocastio se. Gledam sad kao kvota 10, presto sam igrat kladionicu, ostace im bar sto maraka sutra navecer.rambo16 je napisao/la:kvota na bayern 1.3
Protiv Bavarske masinerije mozete se nadati samo da Pep pokaze milost i postedi Wengerove hudnike velike blamaze.rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayerna
 U suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern.
  U suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern.  
 Poraz malog kluba iz Londona je neminovnostrambo16 je napisao/la:ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
 Prije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima.
  Prije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima.   U ovoj ekipe je previse otpada da bi se mogla suprostaviti Bayernu.
 U ovoj ekipe je previse otpada da bi se mogla suprostaviti Bayernu.
Š.upak meraklija ima usta ko carapin pocetak i on ce ostati na klupi osvojio sta ne osvojio.BigBigBang je napisao/la:Wenger ako zeli ostati na klupi
 On samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.
 On samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.Jesi duhovit bokteneyebo.Bilall je napisao/la:Protiv Bavarske masinerije mozete se nadati samo da Pep pokaze milost i postedi Wengerove hudnike velike blamaze.rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayernaU suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern.

Poraz malog kluba iz Londona je neminosvnostrambo16 je napisao/la:ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišuPrije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima.
Š.upak meraklija ima usta ko carapin pocetak i on ce ostati na klupi osvojio sta ne osvojio.BigBigBang je napisao/la:Wenger ako zeli ostati na klupiOn samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.
 daj briši iz kluba,a ne ovakve ultimatume postavljati,igraš za ****.
 daj briši iz kluba,a ne ovakve ultimatume postavljati,igraš za ****. Svaki ali svaki puta prete nekom silnom dominacijom, pokazivanju milosti, 5-6 golova, bla bla bla... A posle izgovori satro se opustili!
 Svaki ali svaki puta prete nekom silnom dominacijom, pokazivanju milosti, 5-6 golova, bla bla bla... A posle izgovori satro se opustili!   
   Sta ce sada biti izgovor zivo me interesuje? Vjerovatno Lahm nije skinuo kondom pa nije mogao dobro da trci, tj, nije prdn'o na vrijeme...
 Sta ce sada biti izgovor zivo me interesuje? Vjerovatno Lahm nije skinuo kondom pa nije mogao dobro da trci, tj, nije prdn'o na vrijeme...   

Pa Ludvin da da svima pi*ke pa da se razmisli
 Pa Ludvin da da svima pi*ke pa da se razmisli   A ovako neka ide slobodno...
  A ovako neka ide slobodno...  

nabiti nogom u guzicu cim se cuje zadnji zvuk pistaljke za ovu sezonu.
  nabiti nogom u guzicu cim se cuje zadnji zvuk pistaljke za ovu sezonu.Placa nam Jenkinson dnevnicu.TheMix je napisao/la:Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.
Znaci toliko o ligi za ovu sezonu...anell je napisao/la:Mike Dean nam sudi protiv Tottenhama
" onclick="window.open(this.href);return false;
 Dobro, izboriti LS i ono uzeti sto se ne izgovara da ne izmalerisemo i mozemo reci da je sezona nakon X godina uspjesna.
 Dobro, izboriti LS i ono uzeti sto se ne izgovara da ne izmalerisemo i mozemo reci da je sezona nakon X godina uspjesna.  
Niko ne pljuje po njemu sprdamo se sa njim posto se on mnogo precjenio. Nije ni upola vise onaj igrac sto je nekada bio, dovoljno je reci da ne odskace mnogo od moga ljubimca JenkinsonaTheMix je napisao/la:Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.
 ali za produzenje ugovora je bacio uslove koje mu niko nece htjeti ispuniti osim mozda francuskih plasticara.
 ali za produzenje ugovora je bacio uslove koje mu niko nece htjeti ispuniti osim mozda francuskih plasticara.  A glavni razlog je naveo da ga klub nagradi radi odanosti. Ali hajde mozda bi ga klub i nagradio i dao mu tu platu da on nema 31 godinu i da ne zeli dugogodisnji ugovor od 4 ili 5 godina (zavisno od izvora) i ogromne bonuse. E sada zamisli igraca od 35-36 godina koji sjedi na klupi (i to je pitanje za 4-5 godina) i isisava toliki novac iz kluba!? To bi bilo krajne neozbiljno. Znamo mi da mu je ovo zadnji veliki ugovor ali brate pretjeruje. Mi mu zelimo svu srecu i Ludvine mnogo pozdravljamo neka okusa svoju srecu tamo gdje su mu spremni omoguciti njegove zahtjeve.
 A glavni razlog je naveo da ga klub nagradi radi odanosti. Ali hajde mozda bi ga klub i nagradio i dao mu tu platu da on nema 31 godinu i da ne zeli dugogodisnji ugovor od 4 ili 5 godina (zavisno od izvora) i ogromne bonuse. E sada zamisli igraca od 35-36 godina koji sjedi na klupi (i to je pitanje za 4-5 godina) i isisava toliki novac iz kluba!? To bi bilo krajne neozbiljno. Znamo mi da mu je ovo zadnji veliki ugovor ali brate pretjeruje. Mi mu zelimo svu srecu i Ludvine mnogo pozdravljamo neka okusa svoju srecu tamo gdje su mu spremni omoguciti njegove zahtjeve.[youtube][/youtube]Bilall je napisao/la:Protiv Bavarske masinerije mozete se nadati samo da Pep pokaze milost i postedi Wengerove hudnike velike blamaze.rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayernaU suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern.

Poraz malog kluba iz Londona je neminovnostrambo16 je napisao/la:ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišuPrije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima.
Š.upak meraklija ima usta ko carapin pocetak i on ce ostati na klupi osvojio sta ne osvojio.BigBigBang je napisao/la:Wenger ako zeli ostati na klupiOn samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.