FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

monsen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la monsen » 09 mar 2014, 23:29

sekac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Mozda jesmo izgubili titulu,ali sve je moguce. Zelim reci samo jednu stvar. Jedino utakmica protiv Levskog na Kosevu moze se mjeriti sa ovom danas po nasoj igri. Nikad nisam vidio bolji protok lopte, ubacivanja, igrali su svi igraci. Srece nismo imali, idemo u Veliku Obarsku po pobjedu, smiriti strasti, nisam ni ocekivao titulu, mozda potajno. Vraceni dugovi, napravljeno zdravo Sarajevo, probati osvojiti kup, pa onda u evropskim takmicenjima pokazati ko smo i sta smo.
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi o igri, ali za to prvo poluvrijeme uzmi jednu cinjenicu da su igrala djeca 96 godiste, a u drugom su ušli igraci iz prve postave. Moras i to uzeti u obzir tako dobre igre, kao sto kazes..
vidi djecu sad:Regoje,Bogičević,Muharemović,Zeba pa sve i jedan pola sta mlađi od kurana,Hamzić,Rahmanović isto djeca,Duljević,Šovšić, hajde inekako i to djeca e **** ga onda.Prva četvorica stariji su svaki od bilo kojeg koji je večeras igrao u Sarajevu a isto tako ne zaboravi reči da us ušli i Durak i Kokot i onaj miš Smajič pa ti vidi djecu i šuplje i kad kiksamo omalovažava se ne znam šta bi bilo da smo dobili šta bi se pisalo.Ali dobro sad če kup pa se nadam ako budu igrali kao u prvom da ču ovde čitati komentare nismo bili kompletni ,bolnica bitka za ranjenike na neretvi itd... mada me ne bi čudilo da opet i kikasamo kakvi smo pehovi kao na mrvama da spavamo i na Boga lajemo
Ja ti kažem samo da prvi sastav koji je počeo protiv Veleza na Otoci pola ih je danas sjedilo na klupi. Kao sto napisa ovaj momak iznad to su cetiri momka.
Vezano za derbi Željo je i protiv Zrinjskog bio fizicki jako slab jer se igraci tek vracaju i nisu 100% spremni, ali taj derbi uvijek iz svakog igraca izvuce maksimum tako se nadamo da ce tako biti i ovaj put.
Niste vi na mrvama nego ste se previse digli bez potrebe. ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2014, 23:29

i još da kazem da me je Stojcev odusevio strašan igrac

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 09 mar 2014, 23:32

do polovine sedmice se tjesite kako ce te nas raymontirati u srijedu, a onda nesto drugo smislite :D :P ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 mar 2014, 23:35

bordobijeli je napisao/la:i još da kazem da me je Stojcev odusevio strašan igrac
Sve nas je oduševio....
Ali mene malo brine Jajalo, njega nešto ne spominjemo. Nekako mi je malo uspavan još uvijek, sa kakvom reputacijom je došao više sam očekivao. Vidi se da je jak u duelima, ali sam očekivao od njega da uzme loptu i da krene naprijed a on kao da igra bez neke velike motivacije.
Ako mu treba veća motivacija od ove u srijedu, ne znam onda...

Da li će biti prenos?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 09 mar 2014, 23:36

Ovim lazovima d akazem Gojak i Zec ce svakako igrat,Sivsic il kako vec im je jedan od boljih igraca,vidite da lazu ovdje i trazili su alibi nekakav,sami sebe lazu al polako do srijede,treba ih zgazit

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 mar 2014, 23:40

hilmo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:i još da kazem da me je Stojcev odusevio strašan igrac
Sve nas je oduševio....
Ali mene malo brine Jajalo, njega nešto ne spominjemo. Nekako mi je malo uspavan još uvijek, sa kakvom reputacijom je došao više sam očekivao. Vidi se da je jak u duelima, ali sam očekivao od njega da uzme loptu i da krene naprijed a on kao da igra bez neke velike motivacije.
Ako mu treba veća motivacija od ove u srijedu, ne znam onda...

Da li će biti prenos?
BHT bi trebala da prenosi.
Ti si opet šampion !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 mar 2014, 23:41

for monsenJe li dizanje onolike šanse i stative ako je to dizanje ja sam idiot onda,da ne govorimo o igri gdje igrači poput Zebe i ovi starijih ne mogu ali jednostavno ne mogu da ih stignu jer Zeba kod gola treba dobiti karton zato što udara Jajala sa leđa a sudija pušta prednost je li tako bilo ako je neko bio na tekmi može ovo potvrditi.Je li dizanje da je Olimpic najbolji gostujući sastav (e a kakvi su onda ostali)bar mislim da je tako pa i vi ga niste pobijedili a sad laži od strane vaše struke sa tom bolnicom ja ču ti reči da je Jamak spreman i to odavno Kerla neče da igra,Čoliću se izgubio svaki trag,Tomić je zdrav isto, jedino Zolotić donekle i Kvesić nisu spremni i da Bog da da Kvesić i zaigra ikako .I zato te laži prosipajte drugima to što Dino po Tv laže a i Faik čuj oni daju šansu mlađima i proizvode mlade (a kupili ih sve dobra im je omladinska škola)a on mora gurati Gojaka da igra a to je javna tajna.
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 mar 2014, 23:45

pomjesani neki osjecaji ,ponavlja se opet staro rasipamo bodove kod kuce ,al ipak ovo je nesto drugo bilo, veceras smo imali vise šansi i izradjeni akcija nego za polusezon .nejerovatno kako ovo nismo dobili

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 mar 2014, 23:47

Koji je ono strucnjak mahao rukama nakon sto je Zeba dao go ??
Ti si opet šampion !

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 09 mar 2014, 23:48

sekac je napisao/la:for monsenJe li dizanje onolike šanse i stative ako je to dizanje ja sam idiot onda,da ne govorimo o igri gdje igrači poput Zebe i ovi starijih ne mogu ali jednostavno ne mogu da ih stignu jer Zeba kod gola treba dobiti karton zato što udara Jajala sa leđa a sudija pušta prednost je li tako bilo ako je neko bio na tekmi može ovo potvrditi.Je li dizanje da je Olimpic najbolji gostujući sastav (e a kakvi su onda ostali)bar mislim da je tako pa i vi ga niste pobijedili a sad laži od strane vaše struke sa tom bolnicom ja ču ti reči da je Jamak spreman i to odavno Kerla neče da igra,Čoliću se izgubio svaki trag,Tomić je zdrav isto, jedino Zolotić donekle i Kvesić nisu spremni i da Bog da da Kvesić i zaigra ikako .I zato te laži prosipajte drugima to što Dino po Tv laže a i Faik čuj oni daju šansu mlađima i proizvode mlade (a kupili ih sve dobra im je omladinska škola)a on mora gurati Gojaka da igra a to je javna tajna.
Opet ti ponavljam da zaista nisam gledao utakmicu osim procitao izvjestaj i nisam kompetentan pisati o ovoj utakmici. Ali samo gledao utakmicu protiv Celika koja je bila sve ali samo ne za dizanje. Lose, jako lose, bez igre, nebitno uopce.
To je samo moje misljenje.
Sto se tice derbija i s jedne i s druge strane niko nema pravo na neke zalbe, nego ko bude bolji pobjedit ce. Cinjenica da Zeljo nije izgubio cetiri godine u Kupu i da je poslije ovog kola Zelji najvise profitirao i dobio vjetar u leda, mala prednost je na strani Zelje.
Ostatak cemo vidjeti u srijedu..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2014, 23:48

Pa pogledaj izvjestaj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 mar 2014, 23:49

Oplakah hahahahaa : prije početka sljedeče sezone obavezno mevlud organizovati na stadionu. Pa nije normalno kakvi smo mi pehovi.....

**** nas Papa sa onom posjetom, treba to proklestvo skinuti...

al fakat prvo poluvrijeme perfektno.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 mar 2014, 23:51

monsen je napisao/la:
sekac je napisao/la:for monsenJe li dizanje onolike šanse i stative ako je to dizanje ja sam idiot onda,da ne govorimo o igri gdje igrači poput Zebe i ovi starijih ne mogu ali jednostavno ne mogu da ih stignu jer Zeba kod gola treba dobiti karton zato što udara Jajala sa leđa a sudija pušta prednost je li tako bilo ako je neko bio na tekmi može ovo potvrditi.Je li dizanje da je Olimpic najbolji gostujući sastav (e a kakvi su onda ostali)bar mislim da je tako pa i vi ga niste pobijedili a sad laži od strane vaše struke sa tom bolnicom ja ču ti reči da je Jamak spreman i to odavno Kerla neče da igra,Čoliću se izgubio svaki trag,Tomić je zdrav isto, jedino Zolotić donekle i Kvesić nisu spremni i da Bog da da Kvesić i zaigra ikako .I zato te laži prosipajte drugima to što Dino po Tv laže a i Faik čuj oni daju šansu mlađima i proizvode mlade (a kupili ih sve dobra im je omladinska škola)a on mora gurati Gojaka da igra a to je javna tajna.
Opet ti ponavljam da zaista nisam gledao utakmicu osim procitao izvjestaj i nisam kompetentan pisati o ovoj utakmici. Ali samo gledao utakmicu protiv Celika koja je bila sve ali samo ne za dizanje. Lose, jako lose, bez igre, nebitno uopce.
To je samo moje misljenje.
Sto se tice derbija i s jedne i s druge strane niko nema pravo na neke zalbe, nego ko bude bolji pobjedit ce. Cinjenica da Zeljo nije izgubio cetiri godine u Kupu i da je poslije ovog kola Zelji najvise profitirao i dobio vjetar u leda, mala prednost je na strani Zelje.
Ostatak cemo vidjeti u srijedu..
Poštujem i potpis konaćno normalan neko slažem se 100 % i ja mislim da ko bude bolji neka dobije i da ste ovo kolo vi profitirali kao što je Zrinjski prošlo ali dobro neču o tome sad kup je u srijedu.
Sarajevo ljubavi moja!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 09 mar 2014, 23:53

HzSM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ja izaso jednom bio kontam zeljina teme cim ovoliko pisu na nasoj temi znaj da vrijedimo nes e sad krivo jeste pitanje je koliko se jarni snalazi u svemu ovome ali pogledam 2 puta prazan go i dvije stative i jos dosta dobrih prilika jednostavno nismo imali srece ali i sreca je sastavni dio fudbala....sada pricati o sreci kako juce zrninjski dero zelju pa opet zeljo dobio ili derali mi olimpika i opet igrali nerijeseno...t nije taKO oni imaju igrace koji znaju dat go a mi nemamo tako da su ljudi bolji titule se mozemo oprostiti jer ljudi znaju kako se titula osvaja oni vise ne pustaju prvo mjesto jedino ih siroki moze stici a mi nikak mi trebamo izboriti evropu makar ove godine...a mislim da cemo u srijedu dobit zeljju na grbavici jednostavno takav osjecaj imam a osjecaj me rijetko vara to je i danas pokazalo...a ko nevjeruje neka pogleda moj post na poluvremenu sarajevo olimpik..a to sto sam našpisao to sma napisao iz osjecanja kako ce da bude
Vala nakon ovoga danas i danas dobijete u srijedu nebi mi tesko palo :lol:
To je zato sto si iskompleksiran i umno poremecen.Gdje su sada oni sto su govorila da je tekma namjestena?Hoce li Gracic sad propasti posto mu nismo poravnali racune sa hotelom Brotnjo?E moji debili,dabogda vas sve najgore zadesilo u zivotu,stoke seljacke.
Pa šta bi bilo da je Olimpik od početka igrao ozbiljno i sa prvim timom ne bi ni boda uzeli. Zato šutite i zahvalite se plačenom računu u Čitluku.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 09 mar 2014, 23:56

BUKAL i ekipa kakvi su to bijednici to nije normalno :lol: Ispalo vam je Zepce sad ce i Leotar,predjite na Tracnik pa dogovarajte tekme,u srijedu cemo da vam pokazemo sta se desi kad ekipa igra sa prvim timom i to na sugavici

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 mar 2014, 23:57

JosipBukal je napisao/la: Pa šta bi bilo da je Olimpik od početka igrao ozbiljno i sa prvim timom ne bi ni boda uzeli. Zato šutite i zahvalite se plačenom računu u Čitluku.
Al uzmi činjenicu da su se možda, MOŽDA, naši igrači na poluvremenu malo opustili kada su vidjeli da oni baš i ne prijete izbiljno (ne u onolikoj mjeru koliko smo mi prijetili) pa je onda drugo poluvrijeme otišlo u drugom pravcu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 mar 2014, 23:59

Vi necete jos dugo bit prvaci jer gubite bodove i kad izdominirate protivnika,sa druge strane mi cemo biti sampioni jer dobijamo i kad lose igramo i to je sva mudrost i filozfija .
=\_1921_/=

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 10 mar 2014, 00:04

simon je napisao/la:Koji je ono strucnjak mahao rukama nakon sto je Zeba dao go ??
Sulejman Smajic... Ukoliko neko zna sta vozi, neka mu gume probusi.. papak neki, provocirao sjever kod gola, provocirao istok dok je izlazio...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 10 mar 2014, 00:05

joey je napisao/la:
zlatniljiljan89 je napisao/la:Ko je ovaj konj od novinara na 2:05 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466

pa mene je stid bilo cuti to pitanje
novinar fair play cista 0. Pa sta ako su izgubili titulu... do godine ce biti......... valjda.
a vi ni do godine necete proci nijedno pretkolo bilo cega kao i mnogo puta dosad...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 00:07

Realno, Sarajevo je Olimpica rastavilo na proste faktore, ali jbg, to je fudbal, kada protivnika ne dokrajcis dok je na koljenima, on ce ustati i opet uzvrati. Olimpic uspio iskoristio invidivualne sposobnosti Zebe, sto im se na kraju veoma dobro isplatilo...

Sta je, tu je. Imam neki osjecaj da ce ovaj derbi u Srijedu biti jedan od najboljih zadnjih par godina. Vi ste zeljni rezultata, kiksali ste zadnja dva kola, ovo trecu sansu da pokazete svojim navijacima da znate igrati sigurno ce te maksimalno pokusati iskoristiti.

Sve u svemu, jedna cekam da pocne...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Dave, ebi46, MSOZ101, Oerde, Sazg i 54 gosta.