Ja ti kažem samo da prvi sastav koji je počeo protiv Veleza na Otoci pola ih je danas sjedilo na klupi. Kao sto napisa ovaj momak iznad to su cetiri momka.sekac je napisao/la:vidi djecu sad:Regoje,Bogičević,Muharemović,Zeba pa sve i jedan pola sta mlađi od kurana,Hamzić,Rahmanović isto djeca,Duljević,Šovšić, hajde inekako i to djeca e **** ga onda.Prva četvorica stariji su svaki od bilo kojeg koji je večeras igrao u Sarajevu a isto tako ne zaboravi reči da us ušli i Durak i Kokot i onaj miš Smajič pa ti vidi djecu i šuplje i kad kiksamo omalovažava se ne znam šta bi bilo da smo dobili šta bi se pisalo.Ali dobro sad če kup pa se nadam ako budu igrali kao u prvom da ču ovde čitati komentare nismo bili kompletni ,bolnica bitka za ranjenike na neretvi itd... mada me ne bi čudilo da opet i kikasamo kakvi smo pehovi kao na mrvama da spavamo i na Boga lajemomonsen je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi o igri, ali za to prvo poluvrijeme uzmi jednu cinjenicu da su igrala djeca 96 godiste, a u drugom su ušli igraci iz prve postave. Moras i to uzeti u obzir tako dobre igre, kao sto kazes..FKS1946 je napisao/la:Mozda jesmo izgubili titulu,ali sve je moguce. Zelim reci samo jednu stvar. Jedino utakmica protiv Levskog na Kosevu moze se mjeriti sa ovom danas po nasoj igri. Nikad nisam vidio bolji protok lopte, ubacivanja, igrali su svi igraci. Srece nismo imali, idemo u Veliku Obarsku po pobjedu, smiriti strasti, nisam ni ocekivao titulu, mozda potajno. Vraceni dugovi, napravljeno zdravo Sarajevo, probati osvojiti kup, pa onda u evropskim takmicenjima pokazati ko smo i sta smo.
Vezano za derbi Željo je i protiv Zrinjskog bio fizicki jako slab jer se igraci tek vracaju i nisu 100% spremni, ali taj derbi uvijek iz svakog igraca izvuce maksimum tako se nadamo da ce tako biti i ovaj put.
Niste vi na mrvama nego ste se previse digli bez potrebe.