FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko je ovaj konj od novinara na 2:05 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466
pa mene je stid bilo cuti to pitanje
znam ja ko je i za koga navijazlatniljiljan89 je napisao/la:Ko je ovaj konj od novinara na 2:05 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 09 mar 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Sta je tu je, idemo dalje. Previse neiskoristenih prilika i to nam se obilo o glavu. Prvo poluvrijeme odlicno i onakvo Sarajevo zelim da gledam i u nastavku prvenstva.
Milos Stojcev
Milos Stojcev

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://fksinfo.com/novosti/video-izvjes ... ic-11/2432" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
novinar fair play cista 0. Pa sta ako su izgubili titulu... do godine ce biti......... valjda.zlatniljiljan89 je napisao/la:Ko je ovaj konj od novinara na 2:05 http://sportsport.ba/bh_fudbal/jarni-ma ... ovo/126466
sedmi pokusaj...
Mozda jesmo izgubili titulu,ali sve je moguce. Zelim reci samo jednu stvar. Jedino utakmica protiv Levskog na Kosevu moze se mjeriti sa ovom danas po nasoj igri. Nikad nisam vidio bolji protok lopte, ubacivanja, igrali su svi igraci. Srece nismo imali, idemo u Veliku Obarsku po pobjedu, smiriti strasti, nisam ni ocekivao titulu, mozda potajno. Vraceni dugovi, napravljeno zdravo Sarajevo, probati osvojiti kup, pa onda u evropskim takmicenjima pokazati ko smo i sta smo.
M.Delac 2
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo jos jednom ovdje ima izvjestaj. Kako Nemanji odskoci ona lopta prije sutaSarajlijc@ je napisao/la:http://fksinfo.com/novosti/video-izvjes ... ic-11/2432

M.S. 7!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi o igri, ali za to prvo poluvrijeme uzmi jednu cinjenicu da su igrala djeca 96 godiste, a u drugom su ušli igraci iz prve postave. Moras i to uzeti u obzir tako dobre igre, kao sto kazes..FKS1946 je napisao/la:Mozda jesmo izgubili titulu,ali sve je moguce. Zelim reci samo jednu stvar. Jedino utakmica protiv Levskog na Kosevu moze se mjeriti sa ovom danas po nasoj igri. Nikad nisam vidio bolji protok lopte, ubacivanja, igrali su svi igraci. Srece nismo imali, idemo u Veliku Obarsku po pobjedu, smiriti strasti, nisam ni ocekivao titulu, mozda potajno. Vraceni dugovi, napravljeno zdravo Sarajevo, probati osvojiti kup, pa onda u evropskim takmicenjima pokazati ko smo i sta smo.
-
- Kontakt:
Jel stid ove bolesnike sto su spamovali temu Olimpika i Sarajeva za vrijeme tekme? Prozivali Gracica da je prodo tekmu,spominju neke juniore,Gojak je i protiv Veleza igra,igrao bi i Zec da je mogao nastupati! Napravili invaziju i zatrovali teme,i naravno niko nista,necu ni spominjati uvrede na racun nasih forumasa na temi Sarajeva,naravno prijavis post al niko nece ni da izbrise,a nase banuju gdje stignu svaka cast,samo nastavite
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Za Olimpic su igrala dva klinca 97 godiste i jos cetiri klinca do 20 godina.
Sarajevo je odigralo furioznih 30 minuta i samo sreca nas je spasila i golman Hamzic.Nisam vidio bolju ekipu u zadnjih par godina kao sto je domacin ovo odigrao.Drugo poluvrijeme je bila druga prica.
Sarajevo je odigralo furioznih 30 minuta i samo sreca nas je spasila i golman Hamzic.Nisam vidio bolju ekipu u zadnjih par godina kao sto je domacin ovo odigrao.Drugo poluvrijeme je bila druga prica.
Odnese ti bod Nijaze.svejedno je napisao/la:Za Olimpic su igrala dva klinca 97 godiste i jos cetiri klinca do 20 godina.
1946
-
- Kontakt:
Treba zgazit plave dusmane,a ubijedjen sam i u ligi i u kupu da cemo ih odrati,nista jos nije gotovo,5 bodova razlike,samo sto je bitno njihova igra je 0 to cemo i u srijedu da vidimo,al bitnija mi je tekma u prvenstvu sa njima,tu ih treba poniziti,pa nek pisu da je Nijaz namjestio,hocel i Zeba i Bogecicevic vama pobjedu namjestiti posto drugacije necete dobiti?
Tan je preuzeo dva propala projekta Cardiff i Sarajevo.Ovi prvi su već jednom nogom u drugoj ligi a ovi drugi za dva kola maltene otpisani iz borbe za titulu.Iako su na Koševo stigla "strašna" pojačanja sa kojim je Selimović mislio prošetati se ligom al' nakon samo dva kola teško prizemljenje i povratak u realnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vidi djecu sad:Regoje,Bogičević,Muharemović,Zeba pa sve i jedan pola sata mlađi od kurana,Hamzić,Rahmanović isto djeca,Duljević,Šovšić, hajde inekako i to djeca e **** ga onda.Prva četvorica stariji su svaki od bilo kojeg koji je večeras igrao u Sarajevu a isto tako ne zaboravi reči da us ušli i Durak i Kokot i onaj miš Smajič pa ti vidi djecu i šuplje i kad kiksamo omalovažava se ne znam šta bi bilo da smo dobili šta bi se pisalo.Ali dobro sad če kup pa se nadam ako budu igrali kao u prvom da ču ovde čitati komentare nismo bili kompletni ,bolnica bitka za ranjenike na neretvi itd... mada me ne bi čudilo da opet i kikasamo kakvi smo pehovi kao na mrvama da spavamo i na Boga lajemomonsen je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pa ne mogu suditi o igri, ali za to prvo poluvrijeme uzmi jednu cinjenicu da su igrala djeca 96 godiste, a u drugom su ušli igraci iz prve postave. Moras i to uzeti u obzir tako dobre igre, kao sto kazes..FKS1946 je napisao/la:Mozda jesmo izgubili titulu,ali sve je moguce. Zelim reci samo jednu stvar. Jedino utakmica protiv Levskog na Kosevu moze se mjeriti sa ovom danas po nasoj igri. Nikad nisam vidio bolji protok lopte, ubacivanja, igrali su svi igraci. Srece nismo imali, idemo u Veliku Obarsku po pobjedu, smiriti strasti, nisam ni ocekivao titulu, mozda potajno. Vraceni dugovi, napravljeno zdravo Sarajevo, probati osvojiti kup, pa onda u evropskim takmicenjima pokazati ko smo i sta smo.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 mar 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
ne znam sta bi napisao ,al stvarno smo baksuzi ,odigrali smo poluvrijeme ja ne pamtim da sam to gledao realno 3 komada smo trebali zabiti al djaba sve .stvarno sam tuzan al ako nista ohrabruje igra i stvarno imamo dobru ekipu .nadatije se da ce nekad i nas krenuti
-
- Kontakt:
idi pisi i placi,kukaj,zapomagaj kako je Nijaz uveo juniore,a fazon je da ce i Gojak i Zec uvijek biti u prvih 11,koliko si kukao i cmizdrio to je cudo jednofedeltafrotta je napisao/la:
Da se nadovežem za Gojaka ugovor mu je takav da mora igrati ako u tri utakmice ne nastupi može raskinuti ugovor . J Demantuj meultrahell24 je napisao/la:idi pisi i placi,kukaj,zapomagaj kako je Nijaz uveo juniore,a fazon je da ce i Gojak i Zec uvijek biti u prvih 11,koliko si kukao i cmizdrio to je cudo jednofedeltafrotta je napisao/la:

Sarajevo ljubavi moja!
Igra za razliku od one protiv Celika neprepoznatljiva, kako smo samo odigrali ono prvo poluvrijeme stvarno ja sam odusevljen tim djelom, ovako odigrati u srijedu i nema zime.
Irfan nije odigrao losu utakmicu dobar je bio po bokovima i akcijama ali sto se tice uzimanja lopti,defanzive i realizacije on meni nije ni za klupe a ne za prvih jedanaest.
...al bas smo baksuzi
Irfan nije odigrao losu utakmicu dobar je bio po bokovima i akcijama ali sto se tice uzimanja lopti,defanzive i realizacije on meni nije ni za klupe a ne za prvih jedanaest.
...al bas smo baksuzi

Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, napoleon72 i 63 gosta.