Pa dobro sad. Bili smo prije i blize trofejima. Cak smo i finala neka igrali.QUARTERBACK je napisao/la:Greivis je napisao/la:Da niste "moji" sad bi vas zajebavao. Niste normalni.
http://www.dodaj.rs/f/2G/wX/3sznG5NU/ar ... 48bc0b.jpg
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A mi smo ovo danas slavili ko da smo titulu osvojili, dobro nam ga je Mor šukno s ovom slikom.Greivis je napisao/la:Pa dobro sad. Bili smo prije i blize trofejima. Cak smo i finala neka igrali.QUARTERBACK je napisao/la:Greivis je napisao/la:Da niste "moji" sad bi vas zajebavao. Niste normalni.
http://www.dodaj.rs/f/2G/wX/3sznG5NU/ar ... 48bc0b.jpg
šta fali radovat se svemu pozitivnom u životu. Ionako smo napaćeni narod u Bosni, još navijamo za arsenal 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne zaboravite da ako osvojimo FA, automatski vezemo i Community Shield. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta ako osvojimo i ligu i FA kup? Jesmol automatski osvojili i Community Shield ?Greivis je napisao/la:Ne zaboravite da ako osvojimo FA, automatski vezemo i Community Shield.
Kako se vremena mijenjaju, do prije 2-3 godine smo znali sve o pravilima koja se tiču 3. i 4. mjesta u ligi i plasmana dalje u evropska takmcenja, tu smo bili eksperti, a sad moramo da učimo kako ide cijela ova stvar oko trofeja.
Igramo sa drugim 100%
, tj opet community shield je naš 
-
BigBigBang
- Kontakt:
E sad ako ne osvojimo ne treba vise ni da igramo hebo te Wigan, Hull i Shefield ovo se mora osvojiti.
Ali ne kontam euforiju znate da smo mi i od mrtvog Birminghama ispusili finale liga kupa tim koji je te godine ispao u Championship, mi smo specijalisti za usrati takve tekme.
Sta stavljate grbove Wigana ko avatare, mi se na ovako olaksanom putu do trofeja mozemo samo zahvaliti diletantu zvanom Manuel Pelegrini i njegovom mocnom pojacanju Martinu Demichelisu hahahaha
Ali ne kontam euforiju znate da smo mi i od mrtvog Birminghama ispusili finale liga kupa tim koji je te godine ispao u Championship, mi smo specijalisti za usrati takve tekme.
Sta stavljate grbove Wigana ko avatare, mi se na ovako olaksanom putu do trofeja mozemo samo zahvaliti diletantu zvanom Manuel Pelegrini i njegovom mocnom pojacanju Martinu Demichelisu hahahaha
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 09 mar 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
[youtube][/youtube]

Apsolutno. ovo treba da nam bude potpis do tih utakmica. koji smo mi baksuzi ništa me ne bi iznenadiloBigBigBang je napisao/la:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Head je napisao/la:AA23 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mislis
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
BigBigBang
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ocam ako ispadnemo, nece me bit na ovom forumu vise, nije zbog toga sto necu, vec sto cu se ispsovat ko kočijaš
ocam ako ispadnemo, nece me bit na ovom forumu vise, nije zbog toga sto necu, vec sto cu se ispsovat ko kočijaš
- QUARTERBACK
- Kontakt:
paja zakuco

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.