mi neznamo sta je ludo jbg po meni je malo ludo u ekipu staviti vusljanina a kao izmjenu ubaciti osmanagica umjeto bilbije ali sve su to trenerske neke zamisli a time tvrditi kupovinom to su iapk po meni ljudi koji nemaju karaktera i nemju svoje ja sto je veci problem samog sebe ponizavati lazima i klevetama nego izgubljena dva boda voljenog kluba mislim da ces se sloziti sa mnompile87 je napisao/la:Pa mogu ti reci malo je blesavo da olimpic izvede dva igraca po 16 godina u ovako bitnoj utakmici i na to jos 3 mladja od 20 godina pogotovo ako je jedan od njih stigao prije sedmicu na otoku i nema posteno odradjenog treninga sa ekipom pa Bogi zadnji veznikanarinac je napisao/la:procitaj zasto sma ovo rekao odogoj jer sam rekao ko je govorio da je kupljeno prodato da su to ljudi koji nemaju odgoja jer su to ljudi koji lazu i klevetajua ti ljudi su po meni veliko zlo danasnjice jer normalnom covjeku nije svejendo lagatia a ja nisam rekao i neznam jesi ti pricao o kupovini i tomeprizaj da je pomalo ludo i vi ste imali jako lagan posao veceras.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad ne iskoristis svoje sanse(kojih je bilo ko na traci) stigne te kazna, tako je to u fudbalu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije to isto recimo da ste vi na klupu ostavili ovog makedonca pa jajala pa tako jos par igraca i stavili 2 kadeta i tri juniora da vam igraju mjesto njih, priznaj da bi se cudno osjecao u najmanju ruku.kanarinac je napisao/la: mi neznamo sta je ludo jbg po meni je malo ludo u ekipu staviti vusljanina a kao izmjenu ubaciti osmanagica umjeto bilbije ali sve su to trenerske neke zamisli a time tvrditi kupovinom to su iapk po meni ljudi koji nemaju karaktera i nemju svoje ja sto je veci problem samog sebe ponizavati lazima i klevetama nego izgubljena dva boda voljenog kluba mislim da ces se sloziti sa mnom
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- franklampard8
- Kontakt:
Vusljanin je izgubio loptu kod Zebinog golaSarajlijc@ je napisao/la:Ma daj majke ti, **** od igraca ne zna uputiti **** centarsut, a da ne pogodi **** igraca ispred sebe. Fula prazan go sa 3 metra ma daaaaj. Vusljanin i Osmanagic napolje!Head je napisao/la:Vusljanin je odigro odlicno,momka napadate zbog one sanse i zaboravili ste da je odigro 80 minuta odlicno.

1946
procitaj post do krajarammstein je napisao/la:jedino u vašim paćeničkim očimatu i tamo je napisao/la:pojma vi nemate sta znaci pritisak, i koliko su Zeljini navijaci kivni na vase gluposti svih ovih godina.
vama sada se govori da kupujete i vi se nasli pravdati,
tako ste i vi Zelji 5 godina svaku dobijenu tekmu/titulu omalovazavali...
evo sada su vama legle pare i odmah da se zna da ce tako biti,
svaka vasa pobjeda ce biti kao da je kupljena u ocima svih, a svaki poraz ili nerjeseno ce biti posteno i pravedno.
to je vasa skola koju ste godinama upraznjavali na Zelji!
ne morate puno pametovati samo pogledajte Zeljinu temu posljednjih godina, i mi smo se lozili prve dvije godine.
eno vec se sredjuje sa V.Obarskom, 20 000KM- 3 boda, to se zna... jer nemate pravo na kiks.
Jarni spakovao kofere, ali Ibrakovic i Selimovic ce to srediti na siguran nacin.
treba UEFI apelovati da obrati paznju na ovu utakmicu.
ili pregledaj temu Zelje posljednjih 5 godina.
pogledaj ko je pacenik, navijaci Borca i vi ruku pod ruku.
ovo nama dodje vise ko zajebancija
-
- Kontakt:
nisam se pronasao al sa ovakvim stvarima samo dokazujes koliko si malouman i onda se cudis sto vas ljudi mrze i podjebavaju,al ajd necu da se svadam i prepirem ima ovdje dobre raje,a ti si sa ovim samo dokazao koliko ti je mozak ogranicen jer nekome ovdje upucivati parole da se nosi u pm a nemas pojma dal neko ima majku ili nema je stvarno glupo
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Realan si kao Radovan. Kako bolan 2-0 gool smo dali dvije stative tri 100% gola Dino izvadio i jedino si tačno rekao za šansu Olimpika i udaranje Regoje. Oni nisu postojali prvo poluvrijeme a ako hočeš nidrugo Zeba dao gool i to je to a šansu nisu napravili ćak i kod gola nije bila šansa ali eto to je sudbina i sreća. Olimpiku čestitke na osvojenom bodu nemam zamjerki na igru Sarajeva a ti pogledaj kako ste igrali juče pa pričaj o igri rivala sramota je ovo htjeo si biti realan ali ne da ti srcedimitrijevic je napisao/la:Eh ovako prvi put nakon dvadeset godina sam otisao da gledam Sarajevo na Kosevu.Neofirno sam usao na zapad s drugom pitarom u desetoj minuti.Liga odavno nije bila zanimljivija,a prenosa nigdje,a imao sam neku suhvu u dobru utakmicu.Pa evo dacu neki realan sud iako volim Zelju![]()
Prvo poluvrijeme Sarajevo odlicno i trebalo voditi barem dva razlike,mada je i Olimpik imao zicer kod 0: 0.Nejasna stvar sto Olimpik pocinje ovako vaznu utakmicu sa dva igraca 97.godiste i jos ja mislim tri igraca ispod 20 godina.Ispravite me ako grijesim za ovu trojicuuglavnom sesnaestogodisnjaci su nas Gojak koji je talenat,ali nema duela i par puta je kardinalno pogrijesio.Mali stoper grozan i igrac manje za Olimpik,ali dobro mlad je,ima vremena...Bogicevic je inace igrao zadnjeg veznog lose,a na klupi:Durak,Smajic i Kokot..dakle Olimpik definitvno u kombinovanom sastavu i nista ni sa cim u prvom poluvremenu.S druge strane Sarajevo odlicno,svi igraci na nivou,Stojcev fantastican i morali su rijesiti utakmicu.
Drugo poluvrijeme jako lose Sarajevo,Olimpik pravi izmjenu u 50 min i izlazi kadet stoper,ulazi Durak,a Bogicevic ide na stopera i to vec pocinje liciti na nesto.Sarajevo sve pokusava preko Stojceva,Jajalo i Velkoski se uspavali dok Bilbiju Regoje tuce svim i svacim.I opet je Sarajevo bilo opasnije,ali onda Zeba majstorski pogadja i hladi Kosevo.Izmjene u Sarajevu jako lose i igraci koji su samo vise umrtvili igru,mora puno bolje stvarno i nije ovo ni sjena obecavanog![]()
Po meni Sarajevo napravilo veliki kiks.Igraci kljucni jos uvijek se nisu razbudili.ali eto igra iz prvog poluvremena obecava i ako bude onakva u derbiju mozete se necemu nadati.Stojcev me dojmio,ostalii manje-vise.Baric je teska krampa koja ne zasluzuje ogromnu platu koju ima,podsjeca na Radulovica.Toliko od Manijaka,nadam se dobrom derbiju

Sarajevo ljubavi moja!
jel ko i ona sa čelikom sto je abdulah srediotu i tamo je napisao/la: procitaj post do kraja
ili pregledaj temu Zelje posljednjih 5 godina.
pogledaj ko je pacenik, navijaci Borca i vi ruku pod ruku.
ovo nama dodje vise ko zajebancija

Il je ko ova sto smo sa gracićem dogovorili
Ajde jadovi setajte odavde pisete glupsti mjesecima
ljudi ovo od veceras treba zaboraviti titula nije izgubljena ali treba priznati da su nam male sanse e sad u srijedu idemo na grbavicu iapk je to derbi ipak je to visa utakmica od svih ovih
Samo Sarajevo
hahah sta smo ljudi sve veceras promasili pa samo treba biti krivo na srecu pa ovakve prilike nismo imali zadnjih 5 godina samo ovako nastaviti rezultat ce doci bilbija mora bolje a delac je opet krvi za go dva kola cojk nas **** al otom po tom
Samo Sarajevo
Ne znam zbog cega padate na te njihove pokusaje da nas destabilizuju time sto govore da stimamo, od celika pa do olimpica... oni svoj strah na taj nacin lijece, a svako od vas ko se upali na to njihovo prizivanja, samo im pomazete.. ignorisite ih.. ne komentarisite na njihove postove..
Sto se tice utakmice, prvo poluvrijeme FK Sarajevo nikad ljepse,bolje, kvalitetnije, tecnije nije igralo.. Bilbija se ispromasivao, al kad bude trebalo, siguran sam da ce proraditi..
p.s Inace, samo citam sve vezano za Sarajevo.. ne komentarisem.. al sad sam morao...
Sto se tice utakmice, prvo poluvrijeme FK Sarajevo nikad ljepse,bolje, kvalitetnije, tecnije nije igralo.. Bilbija se ispromasivao, al kad bude trebalo, siguran sam da ce proraditi..
p.s Inace, samo citam sve vezano za Sarajevo.. ne komentarisem.. al sad sam morao...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Takodjer. Matematicki je jos 27 bodova u igri, lopta je okrugla.Head je napisao/la:Mozda sam budala,ali vjerujem da mozemo do titule.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Šteta, zaista šteta.....
Kako smo dobro igrali prvo poluvrijeme i kakve šanse imali pa trebali smo voditi bar 3-0, al et dešava se....Kada ne pogodiš svoje šanse protivnik iskoristi svoju jednu (ne i jedinu)...
Bilo je lijepo gledati prvo poluvrijeme, kakva razlika u odnosu na one igre jesanas....Stojčev definitivno najbolji večeras, nisu imali lijeka za njega. Ostalo manje više dobro, ali mislim da smo večeras shvatili da Todorović nije igrač koji može donijeti prevagu, od kako je ušao ništa dobro nije napravio, Lijeva strana sa Tadejevićem puno bolje izgleda nego sa Puzigaćom. Vusljanin je bio solidan, borio se ko lav...ima tu manu prilikom centaršuta, ako izuzmemo onaj promašaj pred kraj može dobiti visoku ocijenu, jako dobro je sarađivao sa Stojčevim.
Bilbije mi je stvarno žao, koliko je frajer imao prilika ali neće lopta u gol pa neće.
Za izmjene se ima šta prigovoriti, izlazak Cimirota je zbog povrede, ali ne vjerujem da je nešto ozbiljno jer je ono vrijeme do kraja prestajao kod tunela sa Ibrom. Umjesto Vusljanina je morao, al morao, ući Travančić...Ali to je do Jarnija.
Bilo mi je žao onog, pa slobodno mogu reći dječaka, sa brojem 4 kod gostiju, kad lopta ide prema njemu neki lik sa istoka zagalami "četvorka eto nas" i frajer pogriješi.
Al nije moglo bez baklji nikako, sve nešto prozivamo savez a dajemo im plate.
Onu igru iz prvog poluvreman ponoviti u derbiju al cijelu utakmicu i vjerujem da možemo zabiti gol u gostima.
Kako smo dobro igrali prvo poluvrijeme i kakve šanse imali pa trebali smo voditi bar 3-0, al et dešava se....Kada ne pogodiš svoje šanse protivnik iskoristi svoju jednu (ne i jedinu)...
Bilo je lijepo gledati prvo poluvrijeme, kakva razlika u odnosu na one igre jesanas....Stojčev definitivno najbolji večeras, nisu imali lijeka za njega. Ostalo manje više dobro, ali mislim da smo večeras shvatili da Todorović nije igrač koji može donijeti prevagu, od kako je ušao ništa dobro nije napravio, Lijeva strana sa Tadejevićem puno bolje izgleda nego sa Puzigaćom. Vusljanin je bio solidan, borio se ko lav...ima tu manu prilikom centaršuta, ako izuzmemo onaj promašaj pred kraj može dobiti visoku ocijenu, jako dobro je sarađivao sa Stojčevim.
Bilbije mi je stvarno žao, koliko je frajer imao prilika ali neće lopta u gol pa neće.

Za izmjene se ima šta prigovoriti, izlazak Cimirota je zbog povrede, ali ne vjerujem da je nešto ozbiljno jer je ono vrijeme do kraja prestajao kod tunela sa Ibrom. Umjesto Vusljanina je morao, al morao, ući Travančić...Ali to je do Jarnija.
Bilo mi je žao onog, pa slobodno mogu reći dječaka, sa brojem 4 kod gostiju, kad lopta ide prema njemu neki lik sa istoka zagalami "četvorka eto nas" i frajer pogriješi.

Al nije moglo bez baklji nikako, sve nešto prozivamo savez a dajemo im plate.

Onu igru iz prvog poluvreman ponoviti u derbiju al cijelu utakmicu i vjerujem da možemo zabiti gol u gostima.
-
- Kontakt:
nebih da dolijevam ulje na vatru, sada sam pogledao izvjestaj i cini mi se da je vodeci gol postignut iz ofsajda.
"JOŠ OD 1926"
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 41 gost.