Olimpik Sarajevo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Stvarno kakvi uhljupski komentari. Stidite se. I to sve iskusni forumasi, ovu budalu Aldina i ne racunam u formasa.
Cestitam Vukovi, niste morali nikome da se pravdate.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa vise provedu klanjajuci nego trenirajuci...tepsija je napisao/la:Unatoč svemu,smiješan klub.
Olimpik svaka cast!!!
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 09 mar 2014, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dobro je što nemamo te strance -ma zbog radnih dozvola I boravka-e sad jedino saopštenje koje sledi je ZAŠTO SMO POČELI TEKMU sa ovim našim malcima koji vrede MILIONE,,,,,,,,,OLIMPIC je INSTITUCIJAlet3 je napisao/la:Vukovi, niste trebali ovo uraditi![]()
Sad ce Selimović izaci sa nekim saopstenjem.
Komsije cestitke na osvojenom bodu,a sto se tice ovih sveznalica oko stimanja svaki komentar je suvisan.A Zajki jedno veliko hvala sto nam svojim igrama i odnosom prema igru pomaze i kada nastupa u drugom klubu.Vukovi sretno u nastavku sezone i nadam se da ce te izboriti Evropu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Šta ti ovo treba,,,,,,,gringobih je napisao/la:Pa vise provedu klanjajuci nego trenirajuci...tepsija je napisao/la:Unatoč svemu,smiješan klub.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitke Olimpicu, ocekivao sam vas siguran poraz. Imate obraza, respekt!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Na kraju tim istim Olimpik ucini uslugu i otkinu 2 boda direktnom konkurentu za titulu a ovakve bljuvotine i lazi prosipaju po forumu i sire neistine.storm_raider je napisao/la:Stvarno kakvi uhljupski komentari. Stidite se. I to sve iskusni forumasi, ovu budalu Aldina i ne racunam u formasa.
@nisam bas u toku koji sad aldinn nick koristi,znam da je zadnji put koristio BHTV il tako nesto pa sam ga izgubio iz radara a zanima me da mu bezveze ne repliciram.Iako je konkurencija za titulu aldina sad jako velika,ima ih dosta masala.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ko je rekao da je prodana tekma? Sastav je bio smiješan na početku što se i vidjelo kasnije kad su ušli pravi igrači a ne kadeti.arhimed89 je napisao/la:Idi ba cuvaj ovce,plako si ovdje kao curica kako je tekma prodana i kako Gracic pusta Sarajevu a sad nesto pametujes.bagrcavi je napisao/la:Vidite da se može kad se umjesto djece ubace zreli igrači. Da je od početka umjesto Čubare igrao Arežina ili Durak, Smajić umjesto Gojaka i Kokot ili Pandža umjesto Zeca vi bi ovo i dobili. Ovako puna šaka brade...
A to oko ovaca... Ipak ne bih da ti uzimam posao, moraš i ti od nečega živjeti pašice.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Izvinjavam se sto sam sumnjao... Dug cete ipak morati vratiti, a vjerovatno i prije licenciranja...Baja_Zvjerka je napisao/la:Da nije bio oprost dijela dugova prema hotelu za ovakav sastav, mozda sada tuzba nece biti prepreka za licencu?!
Zajko Zeba pao sa neba...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- storm_raider
- Kontakt:
Sve znam, pusti.. Klasicna sarajevska prica. Burek iza uha, otic' u "kladaru" odigrat kec na Sarajevo, logovat' se na forum i pametovati kako je nastimano. Vama hvala na rezultatu, nama ce se najvise isplatiti.arhimed89 je napisao/la:Na kraju tim istim Olimpik ucini uslugu i otkinu 2 boda direktnom konkurentu za titulu a ovakve bljuvotine i lazi prosipaju po forumu i sire neistine.storm_raider je napisao/la:Stvarno kakvi uhljupski komentari. Stidite se. I to sve iskusni forumasi, ovu budalu Aldina i ne racunam u formasa.
@nisam bas u toku koji sad aldinn nick koristi,znam da je zadnji put koristio BHTV il tako nesto pa sam ga izgubio iz radara a zanima me da mu bezveze ne repliciram.Iako je konkurencija za titulu aldina sad jako velika,ima ih dosta masala.
Sport je lijek za tijelo i duh.
bagrcavi je napisao/la:Ko je rekao da je prodana tekma? Sastav je bio smiješan na početku što se i vidjelo kasnije kad su ušli pravi igrači a ne kadeti.arhimed89 je napisao/la:Idi ba cuvaj ovce,plako si ovdje kao curica kako je tekma prodana i kako Gracic pusta Sarajevu a sad nesto pametujes.bagrcavi je napisao/la:Vidite da se može kad se umjesto djece ubace zreli igrači. Da je od početka umjesto Čubare igrao Arežina ili Durak, Smajić umjesto Gojaka i Kokot ili Pandža umjesto Zeca vi bi ovo i dobili. Ovako puna šaka brade...
A to oko ovaca... Ipak ne bih da ti uzimam posao, moraš i ti od nečega živjeti pašice.

Samo ti svojim poslom,mani mi tih izvlakusa.
Do prije pola sata si prozivao Nijaza,sad ovdje laprdas.
Pokrij se ponjavom

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Bravo Vukovi. Jos jedan "samar" onima koji ovdje prosipaju pricu o umjetnom klubu, nastimavanjima itd.
Uzdravlje i ako Bog da do titule.storm_raider je napisao/la:Sve znam, pusti.. Klasicna sarajevska prica. Burek iza uha, otic' u "kladaru" odigrat kec na Sarajevo, logovat' se na forum i pametovati kako je nastimano. Vama hvala na rezultatu, nama ce se najvise isplatiti.arhimed89 je napisao/la:Na kraju tim istim Olimpik ucini uslugu i otkinu 2 boda direktnom konkurentu za titulu a ovakve bljuvotine i lazi prosipaju po forumu i sire neistine.storm_raider je napisao/la:Stvarno kakvi uhljupski komentari. Stidite se. I to sve iskusni forumasi, ovu budalu Aldina i ne racunam u formasa.
Zasluzio je to Zeljo,pogotov pored svih ovih povreda i problema na pocetku sezone.
-
- Kontakt:
Bravo momci i hvala!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
@arhimed89
Ma jarane ne trebas se uopste upustati u rasprave ovdje sa 90% forumasa, lafo svi sve znaju, pa kada znaju sto ne okrenu dobru lovu na kladari.Ali jeb.ga forum je mjesto gdje masa raje moze pametovati i palamuditi a da se ne zna ni ko su ni sta su.Vama hvala na dobrom rezultatu koji nama itekako odgovara i ako Bog da da izadjete u Evropu.
Ma jarane ne trebas se uopste upustati u rasprave ovdje sa 90% forumasa, lafo svi sve znaju, pa kada znaju sto ne okrenu dobru lovu na kladari.Ali jeb.ga forum je mjesto gdje masa raje moze pametovati i palamuditi a da se ne zna ni ko su ni sta su.Vama hvala na dobrom rezultatu koji nama itekako odgovara i ako Bog da da izadjete u Evropu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Bravo momci i hvala!
Man of the match, po mom misljenju: Hamzic definitivno
Ako su bili oni menadzeri danas gledali, sigurno su bili obradovani njegovom igrom.
A ovo za juniore i kadete nije bas lose bilo, zato sto kao prvo su oni odradili sav rad odbrane da bi kasnije odmorni Smajic, Kokot i Durak usli i prebacili sav pritisak na umorne igrace Sarajeva.
A kao drugo nece se umoriti toliko veterani za utakmicu protiv Sirokog vec za par dana. Imamo dobre sanse, ako moze Travnik ih savladati i ako mozemo izvuci ovako bod protiv Sarajeva onda da nam igraju veterani od pocetka sigurno da cemo biti mnogo jaci nego sto smo danas bili.
I mislim da je tempo igre se povecao, malo smo agresnivnije poceli igrati cim je Durak usao, izgleda da je u dobroj formi, zato bih njega da imamo u sastavu protiv Sirokog.
Ako su bili oni menadzeri danas gledali, sigurno su bili obradovani njegovom igrom.
A ovo za juniore i kadete nije bas lose bilo, zato sto kao prvo su oni odradili sav rad odbrane da bi kasnije odmorni Smajic, Kokot i Durak usli i prebacili sav pritisak na umorne igrace Sarajeva.
A kao drugo nece se umoriti toliko veterani za utakmicu protiv Sirokog vec za par dana. Imamo dobre sanse, ako moze Travnik ih savladati i ako mozemo izvuci ovako bod protiv Sarajeva onda da nam igraju veterani od pocetka sigurno da cemo biti mnogo jaci nego sto smo danas bili.
I mislim da je tempo igre se povecao, malo smo agresnivnije poceli igrati cim je Durak usao, izgleda da je u dobroj formi, zato bih njega da imamo u sastavu protiv Sirokog.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 09 mar 2014, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam što tebe uopšte pogađa sva ova priča oko sarajevskih klubova? Ne igra Podgrmeč pa se brineš bolan bolan.
Haj da ne spamamo više javi se na pp pa da popijemo pivu u srijedu ako te prime u autobus. Živio Olimpić
Haj da ne spamamo više javi se na pp pa da popijemo pivu u srijedu ako te prime u autobus. Živio Olimpić

DRUG NEBI TI PUNCA
Reakcije danas?

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.