Calm down and gledaj Želju kako hara ligom po ko zna koji putDaneKupresanin je napisao/la:ebo vam Zeba svima mater haharsku !bazdareni je napisao/la:U k...c ga ljubim
KRALJ
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: FK Sarajevo
Može li mi neko odgovoriti na pitanje? Ako je istina treba se boriti protiv korupcije u GRAS-u!
bagrcavi je napisao/la:
Kažu Sarajevo danas slabo igralo jer su u troli Dobrinja-Jezero revizori peglali Stojčeva, Bilbiju i Velkoskog, valjda nisu imali karte i izbace ih na Ciglanama. Ilegalno boravili u trolejbusu. To ih je toliko potreslo da nisu mogli igrati. Priča se sutra ide press, Dino u borbi protiv korupcije u GRAS-u! Jel' to istina
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta se ljutis odmah 

gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
mislim da ce se sad boriti protiv korupcije u Air Bosni,kaze skupa mu karta do Cardiffabagrcavi je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti na pitanje? Ako je istina treba se boriti protiv korupcije u GRAS-u!bagrcavi je napisao/la:
Kažu Sarajevo danas slabo igralo jer su u troli Dobrinja-Jezero revizori peglali Stojčeva, Bilbiju i Velkoskog, valjda nisu imali karte i izbace ih na Ciglanama. Ilegalno boravili u trolejbusu. To ih je toliko potreslo da nisu mogli igrati. Priča se sutra ide press, Dino u borbi protiv korupcije u GRAS-u! Jel' to istina

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Gledaj ti u srijedu svoje hadalje kako igraju protiv bordo masine...da niste toliki suftovi koliki jeste i da nemate srece koliko imate juce je na Grbavici trebao biti rezultat 2:3...ali samo vama se desi da protivnicki stoper nicim izazvan preda loptu vasem najboljem strijelcu...ako onako budete igrali u srijedu pregazicemo vas...AsharaK je napisao/la:Calm down and gledaj Želju kako hara ligom po ko zna koji putDaneKupresanin je napisao/la:ebo vam Zeba svima mater haharsku !bazdareni je napisao/la:U k...c ga ljubim
KRALJ
Ja najezde zohara. Ovu temu PIPsom treba posuti.
Tesko je sad, malo je reci da smo za dvije-tri klase bili bolji, ali realizacija je ocajna i kad promasis 4-5 zicera obicno dodje kazna.
Mislim da ce kako prvenstvo bude odmicalo stvari doci na svoje mjesto a vidjecemo ko ce se smijati na kraju.
P.S. cist penal nam nije dosudjen
Tesko je sad, malo je reci da smo za dvije-tri klase bili bolji, ali realizacija je ocajna i kad promasis 4-5 zicera obicno dodje kazna.
Mislim da ce kako prvenstvo bude odmicalo stvari doci na svoje mjesto a vidjecemo ko ce se smijati na kraju.

P.S. cist penal nam nije dosudjen
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 09 mar 2014, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Oni ko da su na citavom "Klasu" spavali a ne na mrvama. Ja levata za nepovjerovat...
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
AHAHHAHHAHAHHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH, okGangEvil je napisao/la:Gledaj ti u srijedu svoje hadalje kako igraju protiv bordo masine...da niste toliki suftovi koliki jeste i da nemate srece koliko imate juce je na Grbavici trebao biti rezultat 2:3...ali samo vama se desi da protivnicki stoper nicim izazvan preda loptu vasem najboljem strijelcu...ako onako budete igrali u srijedu pregazicemo vas...AsharaK je napisao/la:Calm down and gledaj Želju kako hara ligom po ko zna koji putDaneKupresanin je napisao/la: ebo vam Zeba svima mater haharsku !
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 09 mar 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
cuj nicim izazvan, a Lutvo mu prije utakmice donio plavu kovertu sumnjivog sadrzaja u svlacionicuGangEvil je napisao/la:[
ali samo vama se desi da protivnicki stoper nicim izazvan preda loptu vasem najboljem strijelcu...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
fczeljo je napisao/la:Kad pogledam razliku, ako dobijemo Slaviju i Širokog, mogli bi Leotaru i pustitiMrMuscle je napisao/la:Ove god misija spasavanja je okrenuta prema Prijedoru.. Ipak njima gostujemo zadnje kolo.... Valja im dati nam bodove... Al u tom slucaju oni onda ostaju u Ligi...Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.

Mi smo Željini, Željo je naš!
Evo ja necu vise, vozdra..
Gdje ste pacovi...jedva docekali da Sarajevo odigra nerijeseno pa da izadjete iz rupa? Sto niste juce bili na >Grbavici gdje se za ultra jeftine karte 3 i 7 KM skupi jedva 3500 pacenika....u odnosu na nsih 7000 veceras...smijesno aktuelni sampioni....bagrcavi je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti na pitanje? Ako je istina treba se boriti protiv korupcije u GRAS-u!bagrcavi je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;hz033 je napisao/la:Neće ni familija dugo, ničija do zore ne sija !Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi.

" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
-
- Kontakt:
gangevil
zajko zajko kuku majko
zajko zajko kuku majko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RK Gradacac
- Kontakt:
Vi ispali iz lige i vi sad kao posteni jel?Skver je napisao/la:Štrumfovi, zna se ko najviše namješta utakmice, šampioni ste u namještanju, djaba prozivate ljude da su namjestili utakmicu, našli se lopinaši da viču "držite lopova", hvatajte se Leotara, pomozite mu da ostane u Micky Mouse ligi. Vi ste najveca sramota BiH fudbala!!!!!
010 ISN'T JUST A CODE
- SarajlijaTM

Docice mu Zaja glave...
-
- Kontakt:
covjece ovi pitari nestali ko onaj malezijski avion
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, casual033, johntravolta123, MSOZ101, Tatamata1946 i 61 gost.