Francuskoj
svaka cast i
cestitke, u ovom momentu su i dalje bolji, zaista, no finale dvije sigurno najjace i najdominantnije reprezentacije
na svijetu i na kraju zasluzena pobjeda Francuske. Jos jednom, cestitke!
Hrvatska
SVAKA CAST i hvala vam na svemu jos jednom, ovo je
najmladja momcad na prvenstvu i to jasno govori tko ce i dalje dominirati svjetskim rukometom u godinama koje dolaze, ova mladost ulijeva samopouzdanje za buducnost, buducnost koja ce biti upitna za Francusku ako ne uspije smjena generacija. Cervar je sam rekao da ce nam trebati jos neke dvije godine da budemo bolji od Francuza, pa eto, ostaje da vidimo. Ovo je ovaj put bolje izgledalo nego zadnji put, vec slijedeci ce valjda biti i jos bolje, stoga, samo hrabro dalje.
Ovako, jos jedna velika, ogromna medalja na kontu hrv. rukometne reprezentacije, glavu gore momci, nemate se cega stidjeti, tek sutra ce se vidjeti koliko je ovo jos jedan veliki, ogromni uspjeh, nastranu sto ovaj narod uvijek ocekuje samo najbolje i najsjajnije, jer su ih na to brojni hrv. sportasi navikli, ali nema veze, to je jednostavno takav narod, da im ponudis boga na pladnju, nasli bi zamjerku. Smjena generacija ocito uspjela, a ima tu jos rezervi i mogucnosti, to je ono sto najvise veseli.
Gojunu cestitke za naslov najboljeg obrambenog igraca prvenstva, zasluzeno, mali je zaista sve iznenadio i potvrdio vrijednost. Cestitke i
Strleku i
Voriju za ulazak u prvu sedmorku, a za
Balica nema covjek rijeci, za mene je MVP prvenstva. Takodjer se mora izdvojiti i fantasticni
Alilovic, bravo majstore, samo tako nastavi i dalje, kao i svi ostali clanovi ove reprezentacije.
Hvala svima koji su bili uz ovu reprezentaciju, a za
hejtere i
kompleksase bez vlastitih uspjeha i s primjetnom dozom licemjera i ljubomore koji iskacu tijekom ovog prvenstva i koji ce sada prednjaciti komentarima mi je svakako svejedno, oni i njihov jal je dovoljan sam po sebi.

...Život za Široki...