Admir_Sa je napisao/la:
Koja golcina, samo za onog gore navijaca Siene. Mozda je pomijeshao Juve i Sienu, slicni im dresovi Bilo kako bilo i juve i siena su mu dobili po labrnji
dresovi a i forma u zadnje vrijeme druze
2-1
to je ta 'nova' roma, do zadnje minute nema predaje, golcina okake na asistenciju pita malo mi krivo sto stefano ide u englesku jer uvijek sam vjerovo u ovog klinca i nadam se da ce imat finu polusezonu u fulhamu . . . baptista katastrofalan nevjerovatno kako je lik slab, pasing nula, kontrola lopte jos gora, uvijek sam za to da se igracima da sansa al' mislim da je on svoje isprdio
edit:
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 31 jan 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Admir_Sa je napisao/la:
Koja golcina, samo za onog gore navijaca Siene. Mozda je pomijeshao Juve i Sienu, slicni im dresovi Bilo kako bilo i juve i siena su mu dobili po labrnji
dresovi a i forma u zadnje vrijeme druze
2-1
to je ta 'nova' roma, do zadnje minute nema predaje, golcina okake na asistenciju pita malo mi krivo sto stefano ide u englesku jer uvijek sam vjerovo u ovog klinca i nadam se da ce imat finu polusezonu u fulhamu . . . baptista katastrofalan nevjerovatno kako je lik slab, pasing nula, kontrola lopte jos gora, uvijek sam za to da se igracima da sansa al' mislim da je on svoje isprdio
Ma Baptista se zapustio, debelindza pravi. Daj Boze da ga ikad prodaju, ko ce ga ba
ma utopit ga nekome za 1o miliona i ja sam presretan, mislim stvarno je lik los i vidi se da se ne uklapa u koncepciju igre . . . recimo toni ima slicne fizicke i tehnicke predispozicije al' frajer se krece, trci, dodaje a julio nista . . . stvarno djeluje izgubljen, svaka cast ranieriju na strpljenju al' mislim da brazilac nema sta vise trazit u svetom dresu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
kad palermo spominjete.....onaj pastore je igracina i prevelik talenat...a i onaj crni napadac fernandez cini mi se...kakav scouting imaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
daffy je napisao/la:kakav Palermo crni?? poznato je svima kakvi su odnosi Juventus - Siena.. slucajno iste boje i isti grb.. tj. Sienin grb je isti onaj nas stari..
pa sa njima se lizete oko transfera, a siena vam je brat po bojama
pa kad imamo dobar odnos sa vecinom talijanskih klubova.. pogledaj mlade nade Palerma Kjaer i Cavani.. ko ih ne bi volio imati u svom timu? a oni zauzvrat dobiju nase istrosene igrace Almiron, Micolli, Balzareti, Blasi.. ma pola tima im nase
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
daffy je napisao/la:pa kad imamo dobar odnos sa vecinom talijanskih klubova.. pogledaj mlade nade Palerma Kjaer i Cavani.. ko ih ne bi volio imati u svom timu? a oni zauzvrat dobiju nase istrosene igrace Almiron, Micolli, Balzareti, Blasi.. ma pola tima im nase
Micoli je Gabriel Omar Batistuta za Amaurija. Balzareti nishta nije slabiji od Grigere
Massimiliano Allegri proglašen najboljim trenerom Serije A
Treneri talijanskih nogometnih prvoligaša najboljim strategom Serije A za sezonu 2008/09 izglasali su stratega Cagliarija Massimiliana Allegrija...
U glasovanju za "Zlatnu klupu" Allegri je pobijedio ispred Interovog Josea Mourinha.
- Sretan sam zbog ovog priznanja, ali ne smatram da je ovo bila bitka Mourinha i mene. Nisam sretan zbog toga što sam ga pobijedio, već zbog toga što me najboljim izglasala struka - kazao je Allegri koji je svoju skromnu momčad prošle sezone odveo do devetog mjesta.
Mourinho je vodeći Inter osvojio naslov prvaka, a vjeruje se da su ga učestali sukobi s kolegama udaljili od ovog priznanja.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
nevjernik je napisao/la:Massimiliano Allegri proglašen najboljim trenerom Serije A
Treneri talijanskih nogometnih prvoligaša najboljim strategom Serije A za sezonu 2008/09 izglasali su stratega Cagliarija Massimiliana Allegrija...
U glasovanju za "Zlatnu klupu" Allegri je pobijedio ispred Interovog Josea Mourinha.
- Sretan sam zbog ovog priznanja, ali ne smatram da je ovo bila bitka Mourinha i mene. Nisam sretan zbog toga što sam ga pobijedio, već zbog toga što me najboljim izglasala struka - kazao je Allegri koji je svoju skromnu momčad prošle sezone odveo do devetog mjesta.
Mourinho je vodeći Inter osvojio naslov prvaka, a vjeruje se da su ga učestali sukobi s kolegama udaljili od ovog priznanja.
kao i sto sam govorio...za mene najbolji trener u serie A...kako bih ga volio u juventusu vidjet.....svidja mi se njegova fudbalska filozofija...gdje god da ode bice veliki trener i napravice uspjeh
FORZA ALLEGRI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
svaka čast Allegriju, ali mislim da je smješno da on dobije nagradu za najboljeg trenera u Italiji pored Mourinha koji je osvojio prvenstvo i sad bježi 10 bodova drugoplasiranom... bez obzira što Inter ima najbolji tim i što je možda Mourinhu najlakše trenirat momčad ipak se gledaju uspjesi i pomalo je smješno da Allegri dobije nagradu jer je napredavao za 2-3 mjesta na tablici od lani... da je bar izborio Ligu Uefa ili bar upo u finale kupa Italije pa ajde... ali ovako bez ikakvog većeg uspjeha dobit nagradu ništa drugo neg funny...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT. je napisao/la:svaka čast Allegriju, ali mislim da je smješno da on dobije nagradu za najboljeg trenera u Italiji pored Mourinha koji je osvojio prvenstvo i sad bježi 10 bodova drugoplasiranom... bez obzira što Inter ima najbolji tim i što je možda Mourinhu najlakše trenirat momčad ipak se gledaju uspjesi i pomalo je smješno da Allegri dobije nagradu jer je napredavao za 2-3 mjesta na tablici od lani... da je bar izborio Ligu Uefa ili bar upo u finale kupa Italije pa ajde... ali ovako bez ikakvog većeg uspjeha dobit nagradu ništa drugo neg funny...
pa eto sam si sebi odgovorio, mourinjo je proglašen trenerom godine u evropi kad je s portom osvojio LP, jer to je uspjeh al sad s interom i nije baš neki uspjeh pogotovo jer igra s ekipom koju mu je ostavio macini-pa i on je osvajao titule, a u evropi čak imao i bolje rezultate od specijalca, a alegri ima tim koji je jeftiniji od jednog interovog igrača.
alegri stvarno radi dobar posao, sigurno će za sezonu-dvije u jedan od velikih klubova
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Lippi objavio 16 sigurnih putnika na SP, za ostala mjesta još nije odlučio, al među sigurnim je i Nicola Legrottaglie pa taj nema mjesta u San Marinu, dalje Vincenzo Iaquinta je siguran a Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella i Antonio Di Natale se moraju još dokazivati, pa koji su to rezultati iza ovog prvog da se stavi ispred bilo kojeg od ovih,pa zadnjeg Iaquntinog gola se ni on sam ne sjeća, a ostali redovno daju golove, Cassana da i ne spominjem, jer njega sigurno neće zvati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:Lippi objavio 16 sigurnih putnika na SP, za ostala mjesta još nije odlučio, al među sigurnim je i Nicola Legrottaglie pa taj nema mjesta u San Marinu, dalje Vincenzo Iaquinta je siguran a Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella i Antonio Di Natale se moraju još dokazivati, pa koji su to rezultati iza ovog prvog da se stavi ispred bilo kojeg od ovih,pa zadnjeg Iaquntinog gola se ni on sam ne sjeća, a ostali redovno daju golove, Cassana da i ne spominjem, jer njega sigurno neće zvati
Respekt za ove sto su sigruni i koji ce se boriti, al fkt stvarno kad pogeldas imena danasnje njihove repke i nekadasnja imena, onda se stvarno moze vidjeti koliko je talijanski fudbal pao il' sto bi rek'o moj komsija Muzafer otis'o u helac
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.