Predobra utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Čovjek ih uveo u Seriju A, šta može kad ima lošu ekipu.MrMuscle je napisao/la:Jbt konj koliko je ovo Livorno losa ekipa.. Ljudi cuda cine.. primise 3 gola za 20min.... Neka ispadnu da ih moje oci nikad vise ne vide u Serii A (nisam ih odigrao na kladari pa da zbog toga ovo pisem).. Prelosa ekipa....
E. di Francesco unistava ekipu Sasuola koja ima preveliki potencijal i zbog njega ce i ispasti iz Lige.... Znaci imas neke najvece talente Italije na jednom mjestu i ti umjesto njih guras stare ohrndine koji ne mogu nista pruziti... Cannavara ovdje ne racunam.. Potreban im je jedan iskusan stoper.... ebenu Bolognune mogu da dobiju... Jos ovi ostali bez Diamantia... Ubjedljivo najboljeg igraca...
Baš je fora slikamacak88 je napisao/la:Odvratno
Nadam se da ce dobiti zabranu ulaska na stadion sljedecu utakmicu. Interesuje me reakcija Lege na ovo
da su ostali samo na slici Chiellinia ok, ali spominjanje HeyselaInterista02 je napisao/la:Baš je fora slika
To nek im je na sramotu. Nadam se da će biti kažnjenimacak88 je napisao/la:da su ostali samo na slici Chiellinia ok, ali spominjanje HeyselaInterista02 je napisao/la:Baš je fora slika![]()
A nesto slicno su napravili i prosle sezone.
Svakako,ali i vasi navijaci kad spominju mrtve isto je odvratno.Tako da sto god ruzno mislite o njima mislite i o dijelu vasih navijaca.macak88 je napisao/la:Odvratno
Nadam se da ce dobiti zabranu ulaska na stadion sljedecu utakmicu. Interesuje me reakcija Lege na ovo
Jbg do konkurencije je. Prvo da ne prodaje najbolje igrače, drugo da se konačno uozbilji. Još malo pa će Juventus biti kriv što je konkurencija slaba. Eo brate prilike da rastu i da skinu Juventus, pa i da osvoje Ligu prvaka.Ibracadabra je napisao/la:Mislim da to nikome dosad nije uspjelo, ali to je još jedan dokaz kakva je konkurencija u ovoj ligi, gdje je Juve apsolutno dominantan u Evropi je tek spreman za 1/4 i ne dalje od toga. Takva situacija je bila nezamisliva prije 7-8 sezona, kad je Juventus imao neuporedivo jaču ekipu.
Daj nam da vidimo taj čisti gol.CurvaSud10 je napisao/la:sta je ovo Fiorentini cist gol ponisten?
Naravno da je odvratno. Tri navijača odgovorna za Superga trans su dobila dugogodišnju zabranu ulaska na stadion. Čekamo da vidimo šta će se uraditi po ovom pitanju.Glembaj je napisao/la: Svakako,ali i vasi navijaci kad spominju mrtve isto je odvratno.Tako da sto god ruzno mislite o njima mislite i o dijelu vasih navijaca.
Isto kao što su Interisti bili kažnjeni prošle godine.Interista02 je napisao/la:
To nek im je na sramotu. Nadam se da će biti kažnjeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.