Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Olimpija - Partizan 2
Noah 12.5 vise
Blassingame 12.5 vise
Cibona 1
KVOTA 7
Za cibonu i partizan jako bitne utakmice,poraz bi ih mogao kostati ucesca na F4..Blassingame igra 35+ minuta i mora preuzeti odgovornost veceras pa bi trebao otici preko..Noah 35+ min,Miami slabije brani centarsku poziciju
Noah 12.5 vise
Blassingame 12.5 vise
Cibona 1
KVOTA 7
Za cibonu i partizan jako bitne utakmice,poraz bi ih mogao kostati ucesca na F4..Blassingame igra 35+ minuta i mora preuzeti odgovornost veceras pa bi trebao otici preko..Noah 35+ min,Miami slabije brani centarsku poziciju
pratim,samo izbacio negredo daje gol i ubacio porto 1bhf9292 je napisao/la:Man City-Wigan PM1
Real M.-Levante PM1
Ronaldo daje gol
Benzema daje gol
Aguero daje gol
Negredo daje gol
Dortmund 2
Lewandowski gol
kvota: 20,00km![]()
nek nam je sretno
-
- Kontakt:
Moze li Juventus do sva 3 boda?

Domacini izraziti favoriti tesko primaju golove kuci pa zasto ne pokusati na neki srednji ulog.
- pintol_TM87
- Kontakt:
dobro jepintol_TM87 je napisao/la:La Klipersi vs Atlanta
Granica na domacina 118,5 poena...
Atlanta je ove sezone u gostima odigrala 33 susreta i samo u jednom je primila vise od 118 poena.
U svojim medjusobnim susretima Klipersi su 16 puta ugostili Atlantu i niti jednom nisu zabili vise od 118.
Kvota na manje od 118,5 poena je 1,85 ...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@willyWilly je napisao/la:
jesi siguran za T.Kinsey, koliko sam upratio bogdanovic se vraca a tu je sve bolji pavlovic, mislim ne pratim bas partizan vjerovatno ti bolje znas, al T.Kinsey je prolazio kad je partizan bio u problemima sa sastavom il nije igrao bogdanovic il pavlovic nije imao pravo nastupa, ja iskreno idem sa A.Pavlović (Partizan) (11,5) preko jer igra sve bolje i uzima dovoljno suteva, proslu je u euroligi zabio 21 poen ...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ukupna kvota 14,36.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dortmund II-Rostock 2 (2.60)
Neznam sta je u pitanju ali sam nasao ovaj par koji mnogi igraju pa sam ga i ja uzeo,ko hoce nek proba na sistemu ili kako vec pozzzz...
Neznam sta je u pitanju ali sam nasao ovaj par koji mnogi igraju pa sam ga i ja uzeo,ko hoce nek proba na sistemu ili kako vec pozzzz...
Real M. - Levante hdx2 - 2,15
znam da je real veliki favorit ali nisam mogao ovo propustiti, levante je uz real u najboljoj formi u zadnjih mjesec dana, nisu porazeni vec dugo a u zadnjih 6 tekmi primili su samo 3 gola. Za one koji ne znaju odgovara pobjeda levante, remi, pobjeda reala jednim ili dva gola razlike
znam da je real veliki favorit ali nisam mogao ovo propustiti, levante je uz real u najboljoj formi u zadnjih mjesec dana, nisu porazeni vec dugo a u zadnjih 6 tekmi primili su samo 3 gola. Za one koji ne znaju odgovara pobjeda levante, remi, pobjeda reala jednim ili dva gola razlike
Nisam baš siguran. Slažem se sa svim što si napisao. Išao sam logikom da Bogdanović neće igrati više od 20 minuta, te da će se osjetiti njegova pauza. Biće Kinsey negdje oko granice, nadam se da će je preći.bob je napisao/la:@willyWilly je napisao/la:
jesi siguran za T.Kinsey, koliko sam upratio bogdanovic se vraca a tu je sve bolji pavlovic, mislim ne pratim bas partizan vjerovatno ti bolje znas, al T.Kinsey je prolazio kad je partizan bio u problemima sa sastavom il nije igrao bogdanovic il pavlovic nije imao pravo nastupa, ja iskreno idem sa A.Pavlović (Partizan) (11,5) preko jer igra sve bolje i uzima dovoljno suteva, proslu je u euroligi zabio 21 poen ...

- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Većina će ti ovdje reći Premier.thekoplegend je napisao/la:koja je najbolja online kladionica da sebi napravim account znam jedino za wwin, mozete li preporuciti koju drugu?
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Free_shooteR
- Kontakt:
po meni bet365 je najbolja.. jer imas i uzivo kladjenje za razliku od premiera...thekoplegend je napisao/la:koja je najbolja online kladionica da sebi napravim account znam jedino za wwin, mozete li preporuciti koju drugu?
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Copy paste 
Još jedan meč grčkog prvenstva, kvota na domaćina je u padu, sa 2.20 trentno je možete naći na 1.90.
Klasične domaćinske ekipe. Levadiakos 9-2-2 na svom terenu, Panetolikos 1-3-10 na strani.
Statistički gledano kec bi trebao biti siguran, pokušajte na manji ulog, moguć i prelaz x-1.
Levadiakos- Panetolikos 1 1.90

Još jedan meč grčkog prvenstva, kvota na domaćina je u padu, sa 2.20 trentno je možete naći na 1.90.
Klasične domaćinske ekipe. Levadiakos 9-2-2 na svom terenu, Panetolikos 1-3-10 na strani.
Statistički gledano kec bi trebao biti siguran, pokušajte na manji ulog, moguć i prelaz x-1.
Levadiakos- Panetolikos 1 1.90
-
- Kontakt:
Kinsy je protiv Bayerna igrao sa povredjenim zglobom i veoma je moguce da ako ne bude toliko neizvesna utakmica a i vraca se Bogdanovic, ima manju minutazu... ja ga licno igram under (15,5) u singlu. Bogdanovic uzima dosta suteva a Pavlovic je pravi NBA igrac i cim mu se ukaze prilika sutira bez mnogo cekanja tako da ne znam cak da i Kinsy bude duze na parketu koliko ce imati suteva pored njih dvojice.Willy je napisao/la:Nisam baš siguran. Slažem se sa svim što si napisao. Išao sam logikom da Bogdanović neće igrati više od 20 minuta, te da će se osjetiti njegova pauza. Biće Kinsey negdje oko granice, nadam se da će je preći.bob je napisao/la:@willyWilly je napisao/la:
kralju prepisao sam sivaspor i caju i dodao jos jedan svoj pa da se zahvalimWilly je napisao/la:

Moj danasnji
Porto - Aronuca 1
Benfica - Estoril 1
Ajax - Cambuur - 1
Paulista - Palmeiras - 2
La Calera - Colo Colo 2
Atrotomis - Panionios - 1
Zenit - Tomsk - 1
Uplata 3,50 dobitak 32.62 km
Porto - Aronuca 1
Benfica - Estoril 1
Ajax - Cambuur - 1
Paulista - Palmeiras - 2
La Calera - Colo Colo 2
Atrotomis - Panionios - 1
Zenit - Tomsk - 1
Uplata 3,50 dobitak 32.62 km

Visca el Barça ! Mes que un club !
Rudeš-Zelina 2 5.85
moguća štimaljka pa ako netko hoće neka pokuša na minimalni ulog
napomena samo što se tiče utakmice Freiburg-Dortmund
Freiburg igra 500-tu BL utakmicu, 250-tu pred domaćom publikom. U slučaju da pobijede biti će to njihova 100-ta pobjeda, trener Freiburga nije jedino protiv BVB-a uzeo niti jedan bod pa možda mu se posreći danas pogotovo jer kod BVB-a nema Reusa i Lewandowskog koji je uvijek briljirao protiv Freiburga.
pa možda nekom dobro dođe i hvala kolegama sa teme BVB-a
ja se ipak nadam pobjedi ali eto vidjeti ćemo
moguća štimaljka pa ako netko hoće neka pokuša na minimalni ulog
napomena samo što se tiče utakmice Freiburg-Dortmund
Freiburg igra 500-tu BL utakmicu, 250-tu pred domaćom publikom. U slučaju da pobijede biti će to njihova 100-ta pobjeda, trener Freiburga nije jedino protiv BVB-a uzeo niti jedan bod pa možda mu se posreći danas pogotovo jer kod BVB-a nema Reusa i Lewandowskog koji je uvijek briljirao protiv Freiburga.
pa možda nekom dobro dođe i hvala kolegama sa teme BVB-a
ja se ipak nadam pobjedi ali eto vidjeti ćemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.