Safet Sušić - Pape
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Naravno, da i Pape ima svojih grešaka, niko nije bezgrešan. Sad treba radit na smirivanju situacije, pred nama je historijsko takmičenje. Bilo je što je bilo, zaboravit. Sad nam je najpotrebnije da se ujedinimo i da damo podršku kako selektoru tako i igračima.
Igrači mogu biti ne zadovoljni pozivanjem igrača, ali to ne smiju ispoljavati na terenu, moraju dai sve od sebe, borit se kao što su radili do sad.
Igrači mogu biti ne zadovoljni pozivanjem igrača, ali to ne smiju ispoljavati na terenu, moraju dai sve od sebe, borit se kao što su radili do sad.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Moja prica!Unofficialpage je napisao/la:Naravno, da i Pape ima svojih grešaka, niko nije bezgrešan. Sad treba radit na smirivanju situacije, pred nama je historijsko takmičenje. Bilo je što je bilo, zaboravit. Sad nam je najpotrebnije da se ujedinimo i da damo podršku kako selektoru tako i igračima.
Znamo svi da su nam vazno tih 13, 14 igraca .... ebe mi se za 23 igracem! Hocu da ovi koji znaju i mogu (znaci tih 13) povucu!
- Principatus
- Kontakt:
Definitivno da.Unofficialpage je napisao/la:Naravno, da i Pape ima svojih grešaka, niko nije bezgrešan. Sad treba radit na smirivanju situacije, pred nama je historijsko takmičenje. Bilo je što je bilo, zaboravit. Sad nam je najpotrebnije da se ujedinimo i da damo podršku kako selektoru tako i igračima.
Ali da bi to pocelo, Safet mora poceti kod sebe i prestati sa ociglednim glupostima, ja se nadam da hoce.
Ponavljam i ponovicu jos 100 puta: Besic, Salatic, Mario Vrancic. Isprobati ih na DM. Kolasinca i Zukanovica isprobati na DM, to jest rokade na lijevom beku. Arslanagic in. Susic i Hadzic out, Vrsajevic out. Druge nema.
Izgubili smo skupocjenu utakmicu. Ove druge dvije moramo apsolutno i maksimalno iskoristiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nema tu puno lutanja Princi, prvo Bešića isprobati i mislim da neće biti potrebe da se dalje luta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
+1Principatus je napisao/la:Definitivno da.Unofficialpage je napisao/la:Naravno, da i Pape ima svojih grešaka, niko nije bezgrešan. Sad treba radit na smirivanju situacije, pred nama je historijsko takmičenje. Bilo je što je bilo, zaboravit. Sad nam je najpotrebnije da se ujedinimo i da damo podršku kako selektoru tako i igračima.
Ali da bi to pocelo, Safet mora poceti kod sebe i prestati sa ociglednim glupostima, ja se nadam da hoce.
Ponavljam i ponovicu jos 100 puta: Besic, Salatic, Mario Vrancic. Isprobati ih na DM. Kolasinca i Zukanovica isprobati na DM, to jest rokade na lijevom beku. Arslanagic in. Susic i Hadzic out, Vrsajevic out. Druge nema.
Izgubili smo skupocjenu utakmicu. Ove druge dvije moramo apsolutno i maksimalno iskoristiti.
Nama je najveći problem što je došlo da raspada sistema igre u POGOTOVO zadnje dvije tekme ( haj protiv Argentine i nekako, al protiv Egipta

Najgore što nam se može desiti je da situacija u repki ostane ovakva kakva jeste do SP-a. Ako tako bude mislim da nam je debakl na SPu neminovan isključivo zbog atmosfere u ekipi.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 09 mar 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Svi bi da budu selektori i to je najveci problem... Mislim da Safeta treba podrzati
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- sanelmasetic
- Kontakt:
Postao/la sanelmasetic dana 09 mar 2014, 14:50
Svi bi da budu selektori i to je najveci problem... Mislim da Safeta treba podrzati u odabiru igraca i taktika za WM, a u isto vrijeme mu skrenut paznju da ukoliko ne prodjemo grupu to automatski znaci NOGA... Pa nek se misli koga ce vodit, ko mu treba a ko ne..
Svi bi da budu selektori i to je najveci problem... Mislim da Safeta treba podrzati u odabiru igraca i taktika za WM, a u isto vrijeme mu skrenut paznju da ukoliko ne prodjemo grupu to automatski znaci NOGA... Pa nek se misli koga ce vodit, ko mu treba a ko ne..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma i Safet treba sad spustiti tenzije kako je to dosad uvjek znao uraditi. Treba i Spaha i Dzeko spustiti se i raditi za dobro repke.
Sve ostalo vodi u propast
Sve ostalo vodi u propast
Jesam li ja neprijatelj repke zato što :MaksuzBaksuz je napisao/la:19risha88 je napisao/la:Ja ne znam ko je zijanio Europsko prvenstvo u Albaniji,odigravši 1-1 i onda očekivao da će neki sudija da nam bude naklonjen u zadnjem kolu u PARIZU.. Ne znam koje poveo zvijezde u tim istim kvalifikacijama u Rumuniju i vratio se ko popišan bez šuta na gol 3-0,Rumuni nam lekciju održali,sreća Hasagić odbrani penal za 4-0... EP nam je otišlo zbog amaterizma i neznanjaPrebacivanje u drugom kolu repke sa Bilinog na Koševo protiv Francuske i naravno poraz... za koji smo znali svi ranije da će se desiti i da na KOŠEVU nikad nije išlo... A to su sve činjenice... A šta rade tinejdžeri po gimnaziji fkt me ne zanima
Jarane dosadan si ko proljev!! Jeste Susic za sve to kriv, ali je i kriv sto odosmo na SP!
Ti si najveci neprijatelj repke, pa imali ista da si pozitivno napiso o bilo kome. Imal igdje da si nesto pozitivno napiso???
1. Ne slažem se sa Safetom da u repki trebaju biti : Vršajević,Tino Sušić,Šunjić,Hadžić (Koji su totalno nezreli za reprerezentaciju i nemaju šanse da nekog izbace iz prvih 11... A s druge strane imamo Hajrovića koji je bolji od svih gore navedenih,a manje je proveo vremena na terenu u 3 utakmice nego Tino Sušić u premijernoj... A spasio je tom Safetu Sušiću guzicu u Slovačkoj... Ja sam protiv repke jer je Tinu Sušiću izmišljena pozicija kao defanzivnom veznom,samo da bi upao u kadar repke,a nije ništa drugo nego isti profil igrača kao Medunjanin,samo 2-3x slabija verzija...
2. Neprijatelj sam repke što ne želim u kadru smiješne igrače koji nikad ne mogu pojačati konkurenciju u prvih 11,kao što je to uradio jedan Kolašinac ili Hajrović....
3. Neprijatelj sam repke : Što zagovaram da se vrati jedan Bešić za koji za razliku od Tine igra od štopera do desnog bočnog i zadnjeg veznog,na svaku poziciju može odgovorit... Što želim da nam dovede Veroljuba Salatića,najplaćenijeg igrača u Švicarskoj i kapitena Grasshoppersa,koji je uz sve to pravi razbijač i defanzivni vezni... za razliku od ubleha koje nam Sušić nudi kao rješenja a onda izjavi pred samu utakmicu kako ta 2 momka i nisu pravi defanzivni i ne mogu uzeti puno lopti

4. Neprijatelj sam što se protivim njegovom ponašanju prema mladim igračima koji su pod zastavama drugih država... Neprijatelj sam što on prima platu 10.000 maraka a mrsko mu ići razgovarati sa našom djecom... a i potencijalnim reprezentativcima...
Neprijatelj sam što mislim da bi kao selektor trebao razgovarati sa svakim klincem koji je talentovan,bez obzira na njegove godine,ako već želi dobro ovoj repki i u budućnosti,kad njega ne bude tu... Jednostavno da ta djeca znaju da ih gledaju i prate u državi njihovih roditelja... A on ko najobičniji mahalac šalje poruke momku od 20 godina preko Avaza,umjesto da sam razgovara s njim,a u današnje vrijeme kad svi koriste skype to nije nimalo teško... I da mu objasni u 4 oka.. a on izigrava k.určevitog boss-a a to nikad ne može biti...
5. Neprijatelj sam repke što ne šutim,što ne šutim na glupave postavke jednog centarfora na mjesto krila... i zbog čega od njega nemamo nikakve koristi... dok Hajrović sjedi na klupi i gleda Tinu...
- The_Target
- Kontakt:
Ma normala
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, nema sreće. Nakon što je nedavno zakasnio na avion i propustio ždrijeb gruša za SP u Brazilu, sad je zakasnio na ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj.
- Malo sam zakasnio na početak. Izgubili su mi prtljagu. U nedjelju ujutro morao sam kupiti novo odijelo i kravatu, a trgovine su se otvorile tek u 11 sati - objasnio je Sušić
Pametnom dosta
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, nema sreće. Nakon što je nedavno zakasnio na avion i propustio ždrijeb gruša za SP u Brazilu, sad je zakasnio na ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj.
- Malo sam zakasnio na početak. Izgubili su mi prtljagu. U nedjelju ujutro morao sam kupiti novo odijelo i kravatu, a trgovine su se otvorile tek u 11 sati - objasnio je Sušić
Pametnom dosta
Rođeni brato
Demira Hotica Brkicu RodjenogThe_Target je napisao/la:Ma normala
Pametnom dosta

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ili da napravimo anketu: Hocu li ostaviti ovaj avatar ili da ga skidam? Iritira li koga ili ne? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- The_Target
- Kontakt:
Ja samo kažem ono s čime se većina slaže,osim klapice koja provocira i koja nema argumente,baš takvi kao ti i Virtual i kompanija... Isto tako ti se ujedini s Virtualom i ostalim provokatorima,a ovo što mi pišeš za mamu možda ću lijepo da prijavim adminima...A to u stvari pokazuje samo kakav si karakter van foruma u stvarnom život,čim nemaš argumente udario si po porodici,veoma podloMaksuzBaksuz je napisao/la:19risha88 misliti i srati nije isto, bas me briga sta ti gotivis i sta ne, bas me briga sa cim se slazes a sa cim ne. Bas me briga sto ti je Pape nekad imo aferu sam mamom i sad ga negotivis, bas me bili za Papetom! Otice i on, neki problemi ce ostati. Neinteresuju me pojedinci, nego repka u cjelini,.
Svako ko samo pljuje po svakom potezu, po pojedinim igracima i ko samo zna unositi nemir i jeste neprijatelj. Znamo svi da stvari nisu najbolje, ali praviti neke pretpostavke pro ili kontra nekome bez znanja istine je totalno glupo (eno vidi da sam i Virtuala kritikovo za slicno ponasanje). Treba da se sad ujedinimo i podrzimo repku, svakao kako znai i moze. Svako ko bas sad pokusava napraviti neke razdare i podjele i jeste neprijatelj.
Dobro digle su se tenzije, lomilo staklo, hlupalo po stolovima i svasta nesto, ali sad se treba vratiti na pravi put. Dosta vala vise ovog preseravanja i djeljenja i od strane igraca i selektora i novinara a vala i navijaca!!!! Svako ko misli drugacije u ovom momentu nemisli dobro repki.

- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ukloni to druze, to je avatar za licemjere, lokalce, i neznalice..nije za tebe.Principatus je napisao/la:Ili da napravimo anketu: Hocu li ostaviti ovaj avatar ili da ga skidam? Iritira li koga ili ne?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:
Ja samo kažem ono s čime se većina slaže,osim klapice koja provocira i koja nema argumente,baš takvi kao ti i Virtual i kompanija... A ja ovdje niti sam kome pisao za porodicu,nit me interesovao čiji privatni život,nit me zanimalo da li je Pape inteligentan i čime se bavi kad ne vodi repku... Isto tako ti se ujedini s Virtualom i ostalim provokatorima,a ovo što mi pišeš za mamu možda ću lijepo da prijavim adminima,jer ja za tvoje roditelje niti za bilo čije na forumu nemam namjeru zapinjati,iako mi se možda ne sviđa njihovo razmišljanje...A to u stvari pokazuje samo kakav si karakter van foruma u stvarnom život,čim nemaš argumente udario si po porodici,veoma podlo
I pokazatelj nemoći u svakodnevnoj komunikaciji...
Opusti se covjece zagrizo si ko pit bul! Nezelim da se djelimo, ali ti ubjedljivo i sljepo si navali i navalio (bas me boli briga i za tobom i Virtualom). Svadjamo se na osnovu nekih prtpostavki (vidis kako je glupo kad neko napravi neku pretpostavku) i vucemo na razlicite strane, to nevalja i nevodi dobrom bas u ovom momentu. Treba malo smiriti tenzije!! Treba podrzati i trenera i igrace, treba nhih natjerati da rade za dobro repke.
Ne interesuješ me bolan,s takvim koji pominju porodicu,ja nemam šta pričati o fudbalu... ne obraćaj mi se više... Tako komuniciraj s onima koji ti te bezobrazluke odobravaju...MaksuzBaksuz je napisao/la:19risha88 je napisao/la:
Ja samo kažem ono s čime se većina slaže,osim klapice koja provocira i koja nema argumente,baš takvi kao ti i Virtual i kompanija... A ja ovdje niti sam kome pisao za porodicu,nit me interesovao čiji privatni život,nit me zanimalo da li je Pape inteligentan i čime se bavi kad ne vodi repku... Isto tako ti se ujedini s Virtualom i ostalim provokatorima,a ovo što mi pišeš za mamu možda ću lijepo da prijavim adminima,jer ja za tvoje roditelje niti za bilo čije na forumu nemam namjeru zapinjati,iako mi se možda ne sviđa njihovo razmišljanje...A to u stvari pokazuje samo kakav si karakter van foruma u stvarnom život,čim nemaš argumente udario si po porodici,veoma podlo
Opusti se covjece zagrizo si ko pit bul! Nezelim da se djelimo, ali ti ubjedljivo i sljepo si navali i navalio (bas me boli briga i za tobom i Virtualom). Svadjamo se na osnovu nekih prtpostavki (vidis kako je glupo kad neko napravi neku pretpostavku) i vucemo na razlicite strane, to nevalja i nevodi dobrom bas u ovom momentu. Treba malo smiriti tenzije!! Treba podrzati i trenera i igrace, treba nhih natjerati da rade za dobro repke.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta je ovo, nisi danas na bausteliMaksuzBaksuz je napisao/la:

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hajde objasni kako "natjerati", Vrska, Sunjica, Tinu, Hadzica, Avdukica, Kvrzica da budu od koristi repci????MaksuzBaksuz je napisao/la:19risha88 je napisao/la:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Vas idol je zakuhao,uzeo je sebi previse za pravo.Radi sve pogresno i onda bi da glumi neki autoritet Dzeki i ostalima.
Ustvari,kad bolje razmislim,razlog zasto je on dao onaj prijeteci intervju avazu je jednostavan.Igraci su mu prigovorili,s pravom,nepotizam i ko zna sta jos a on je stjeran u cosak njih putem svojih novinara javno napao.
Agresivan je iz razloga sto mu je neko jasno rekao da nije u redu da od reprezentacije pravi privatnu prciju i sve ce uciniti da pozove igrace agencije u Brazil.
Sjetimo se kako je bio agresivan i bezobrazan kad mu je Prcic javnim pismom dirnuo u njegove igrace,sad su mu dirnule malo vece face i zato ih on blati.
Trebate njemu reci da smiri strasti,on je sebi uzeo za pravo da napada nase legende.
Ustvari,kad bolje razmislim,razlog zasto je on dao onaj prijeteci intervju avazu je jednostavan.Igraci su mu prigovorili,s pravom,nepotizam i ko zna sta jos a on je stjeran u cosak njih putem svojih novinara javno napao.
Agresivan je iz razloga sto mu je neko jasno rekao da nije u redu da od reprezentacije pravi privatnu prciju i sve ce uciniti da pozove igrace agencije u Brazil.
Sjetimo se kako je bio agresivan i bezobrazan kad mu je Prcic javnim pismom dirnuo u njegove igrace,sad su mu dirnule malo vece face i zato ih on blati.
Trebate njemu reci da smiri strasti,on je sebi uzeo za pravo da napada nase legende.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.