RK Konjuh
-
Re: RK Konjuh
Ljudi sta vam je"REZULTAT"je tu ,pobjeda,ne pravite "seljacki" klub od kluba kakav je Rk:Konjuh,kakvo tjeranje,sigurno si veliki poznavalac rukometa u BIH???;(;(;(;(;(;(Jaskic Adnan je reprezentativac,igrac sa dobrom i lijepom karierom,u zadnje dvije godine pretrpio "sve i svasta"i treba mu vremena,dugo nije profesionalno i ozbiljno treniro....SVE NAJBOLJE U NASTAVKU PRVENSTVA
Ako ti je dobar vodi ga kuci
Vidiš da je dobar ,čim imate iz 5 utakmica 5 pobjeda ...rukomettt je napisao/la:Ako ti je dobar vodi ga kuci
jarane najbolje je da vi njega vratite ponovo kuci , jer JAskic je igracina da vi nemate pojma jer u Zavidovicima je vodio prijatelju kafic i kuci je dolazio kasno ali kod nas je covjek zabijao protivnicima od 10 - 12 pa i do 17 golova po utakmici a sta se sada sa njim desava TO JE APSOLUTNO DO VAS njer kod vas nesto ne stima a ako ces iskreno za vas sve je izmislio rukometrukomettt je napisao/la:Ako ti je dobar vodi ga kuci
Nije ni čudo što je kod vas zabio kad nije imo ko drugi ovde svi zabijaju. Sto se tice nocnog života zar čovjeku od 30 godina treba neko da govori da prije utakmice treba da spava i ne lumpuje. Ridjicu udaraj po džepu sve koji se ovako ponašaju
Mislio sam da ovo necu dozivit ali malac iz Lukavca bio najbolji,ovi nasi treba da se stide ... :/
Velika pohvala za Memica,pokriva komplet sredinu u odbrani i cuva ledja ostalima,on bi trebao biti kapiten,jedini koji igra svaku utakmicu srcem i koji bodri suigrace,svaka cast seke
Zildzic,Gafar i Smaja solidni,al ukupno gledajuci ekipa odigrala lose,al bitna je pobjeda ... jaskic katastrofa al mislim da ce prije il kasnije proigrati,kvalitet jest al igra u nekom grcu,nek se oduzi protiv Bosne
A nek momci izlaze,to nema veze,oni su fini kakav je nas direktor,svaku noc je u jet staru pod saugom c c c c c
Velika pohvala za Memica,pokriva komplet sredinu u odbrani i cuva ledja ostalima,on bi trebao biti kapiten,jedini koji igra svaku utakmicu srcem i koji bodri suigrace,svaka cast seke

Zildzic,Gafar i Smaja solidni,al ukupno gledajuci ekipa odigrala lose,al bitna je pobjeda ... jaskic katastrofa al mislim da ce prije il kasnije proigrati,kvalitet jest al igra u nekom grcu,nek se oduzi protiv Bosne

A nek momci izlaze,to nema veze,oni su fini kakav je nas direktor,svaku noc je u jet staru pod saugom c c c c c
Baksuze jesil primjetio da ne igra direktor
kakav je omerovic bio ovu zadnju? nadam se da cete pobjedit bosnu,mislim da ce jaskic biti prevaga,zivi bili pa vidjeli...
Nije bitno sto ne igra,direktor i uprava trebaju da budu temelj nekog sportskog kolektiva,zato i zelim reci da treba reorganizirati klub iznova,sa novim ljudima,pa onda tek prigovarati momcima koji igraju. Konjuh-ova omladinska skola je među 3 najbolje u drzavi u zadnjih 10 godina,a kako se niko nije zapitao kako nisu uspjeli nigdje nikoga prodati.Jednom prilikom je nas direktor i za ovu sadasnju generaciju kazao kako nemaju kvaliteta da igraju ni u reprezentaciji niti bilo gdje drugo c c c c c ... eto nek je on stručnjak :/
Svim momcima koji su ponikli u klubu zelim sto uspjesniji kraj ove sezone i da bjeze iz Konjuha glavom bez obzira
Svim momcima koji su ponikli u klubu zelim sto uspjesniji kraj ove sezone i da bjeze iz Konjuha glavom bez obzira

Golmani nisu bas bili na visini zadatka,naprosto nije ih islo,nesto odbrana su skupili ali sve u svemu nisu bili na visini zadatka 

KONJUH 24:22 BOSNA
Pobjeda zlatan vrijedna! Odbrana strašna, prvih 10-15 minuta "meda" nisu mogli igrači Bosne, a Boga mi, i ostatak utakmice odbrana je bila čvrsta i sigurna. Jaškić me razočarao, svega jedan gol, ali to je sasvim razumljivo, vratiće se igračina u staru formu, u to ne sumnjam. Atmosfera odlična, dugo ovakva nije bila, lijepo je vidjeti da se raja ponovno vratila na mečeve i da se opet pokazalo da smo jedan mali, ali veliki rukometni grad. Sve u svemu, velika pobjeda koja će Konjuh približiti onom najbitnijem - Ligi 4.
I da, sa Konjuha vjetar duva, našu mrežu Sidik čuva!
Pobjeda zlatan vrijedna! Odbrana strašna, prvih 10-15 minuta "meda" nisu mogli igrači Bosne, a Boga mi, i ostatak utakmice odbrana je bila čvrsta i sigurna. Jaškić me razočarao, svega jedan gol, ali to je sasvim razumljivo, vratiće se igračina u staru formu, u to ne sumnjam. Atmosfera odlična, dugo ovakva nije bila, lijepo je vidjeti da se raja ponovno vratila na mečeve i da se opet pokazalo da smo jedan mali, ali veliki rukometni grad. Sve u svemu, velika pobjeda koja će Konjuh približiti onom najbitnijem - Ligi 4.
I da, sa Konjuha vjetar duva, našu mrežu Sidik čuva!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sidik prekuco igricu večeras. Kakva atmosfera u dvorani 
VIDEO:

VIDEO:
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sidik 18 odbrana, najjači! Sarajlije promašile sport, balerine
Bit' će Konjuh novi šampion, novi šampion , novi šampion

Bit' će Konjuh novi šampion, novi šampion , novi šampion

At the end of the storm there's a golden sky..
Sidik standardno dobar , nego reci te mi šta je sa Kamberovićem , povreda , transfer ili nešto treće ...
Kako znam zavrsio je sa rukometom, tj karijeru :Sno rules je napisao/la:Sidik standardno dobar , nego reci te mi šta je sa Kamberovićem , povreda , transfer ili nešto treće ...
šteta , bolji od pola golmana iz ove Lige ...emirmujan je napisao/la:Kako znam zavrsio je sa rukometom, tj karijeru :Sno rules je napisao/la:Sidik standardno dobar , nego reci te mi šta je sa Kamberovićem , povreda , transfer ili nešto treće ...
Ma kakav Kamberovic neka se drzi cevapa i satare,a ljudi ja vama kazem za Jaskic da momak nije u elementu i sinoc je kakio ko foka,mogo je izgubiti utakmicu
Dobra utakmica nema sta samo zamjerim gostujucem treneru sa onim izoliranjem Zildzica iz igre malo je tim upropastio utakmicu al u svakom slucaju cestitke nasim momcima,zasluzena pobjeda IDEMO DALJE !
Dobra utakmica nema sta samo zamjerim gostujucem treneru sa onim izoliranjem Zildzica iz igre malo je tim upropastio utakmicu al u svakom slucaju cestitke nasim momcima,zasluzena pobjeda IDEMO DALJE !
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovako je to bilo protiv Bosne
ovako je to bilo protiv Bosne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.