NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Goalgetter
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 21:50

Stvarno steta, razocarao sam se pravo, posebno jer su ovi pratkicno iz 2 sanse 2 gola zabili. Rudar i Sloboda dobili, Bratsvo kiksalo, ovo nam nije trebalo. Kako god, sljedece sedmice protiv Troglava ostati hladne glave, i da nam ovo bude za pamet, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Posebno je steta, zbog psiholoske prednosti, mogli smo u Tuzlu sa jednim finim brojem bodova prednosti, ovako ce biti izgleda 3. Kako god, prvo ove sljedece tekme, pa cemo onda razmisljati o Tuzli.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2014, 22:13

bice ovdje jos svasta..mi imamo 2 jako teska gostovanja JA BI BIO I SA 4 BODA ZADOVOLJAN ALI NAM TREBA 6 TO JE JASNO :)..samo kazme puno je jos teskih gostovanja jednim i drugim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 23:27

SaltCityAttack je napisao/la:bice ovdje jos svasta..mi imamo 2 jako teska gostovanja JA BI BIO I SA 4 BODA ZADOVOLJAN ALI NAM TREBA 6 TO JE JASNO :)..samo kazme puno je jos teskih gostovanja jednim i drugim
Tako je.

Nama jos slijede takodjer ubuduce gostovanja u Kaknju, kod vas i u Gracanici. Bice veselo. :)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 mar 2014, 11:34

http://sportsport.ba/bh_fudbal/hubana-i ... eno/126402" onclick="window.open(this.href);return false;

Slušaj ovoga zasluženo :roll: , da je Mirza branio nebi ni boda dobili, a ima li su samo 2 šuta prema golu dok Jedinstvo 222, posjed lopte bio 90-10 za Jedinstvo, sudac je imao vise pasova nego čitava ekipa Igmana, Jedinstvo ovakvom igrom je mogo pobijediti i Sarajevo i Zelju ali nije bilo sreće i lopta neće u go nikako...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 09 mar 2014, 11:38

Iceplayer je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hubana-i ... eno/126402

Slušaj ovoga zasluženo :roll: , da je Mirza branio nebi ni boda dobili, a ima li su samo 2 šuta prema golu dok Jedinstvo 222, posjed lopte bio 90-10 za Jedinstvo, sudac je imao vise pasova nego čitava ekipa Igmana, Jedinstvo ovakvom igrom je mogo pobijediti i Sarajevo i Zelju ali nije bilo sreće i lopta neće u go nikako...
nema veze .. gotovo je sta je tu je! ne trebamo ni mi kukati sad! sad sljedecu tekmu Troglava natrpati i ocekivam da ce Capljina pobjediti Slobodu tako da cemo opet biti na istomm.. Sloboda ce tek da ima dva jaka testa protiv Capljine i Radnickog i tu ce da se vidi sta ce dalje biti !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2014, 11:43

Vi ne trebate da gledate/očekujete kako će Sloboda proći u Čapljini i Lukavcu,nego se oslonite na svoju igru i rezultate.Mi smo više gledali u prošlom kolu rezultat u Srebreniku pa kako smo prošli.. ;)

Btw.moglo je više biti SN na tekmi protiv Igmana :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 09 mar 2014, 11:45

Jučer se vidjelo ko ima veći kvalitet. Brat bratu Sloboda je bolja od Vas i trebaju da uđu u PL. Gledao sam Vas u Srebreniku, gledao sam jučer Slobodu, puno su bolji. Svaka vama čast, al sa Slobodom teško da neko može igrat. 8-)
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 09 mar 2014, 11:55

Gorki je napisao/la:Vi ne trebate da gledate/očekujete kako će Sloboda proći u Čapljini i Lukavcu,nego se oslonite na svoju igru i rezultate.Mi smo više gledali u prošlom kolu rezultat u Srebreniku pa kako smo prošli.. ;)

Btw.moglo je više biti SN na tekmi protiv Igmana :roll:
vidjecemo jbg sta ce dalje biti nikad se ne zna. koje mogao znati da ce Igman izvuci bod kod Jedinstva,niko to nije ocekivao zato isto tako ne mozes ni ti znati kako ce proci Sloboda u narednom periodu sa ostalim ekipama! padala je kisa cijeli dan pa je to sigurno i uzrok zasto nije bilo vise navijaca i gledatelja na stadionu opcenito!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 09 mar 2014, 11:58

apach1986 je napisao/la:Jučer se vidjelo ko ima veći kvalitet. Brat bratu Sloboda je bolja od Vas i trebaju da uđu u PL. Gledao sam Vas u Srebreniku, gledao sam jučer Slobodu, puno su bolji. Svaka vama čast, al sa Slobodom teško da neko može igrat. 8-)
svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ti... moje mišljenje je da će Sloboda napraviti kiks protiv Čapljine, tu ako izvuku bodove ja im skidam kapu bez daljnjeg jer Čapljina svake sezone ima jaku ekipu i vrlo su neugodna ekipa ... Sloboda je igrala sa Troglavom i Mladosti prijatelju,ruku na srce Troglav pred raspadom a Mladost i nije toliko jaka ekipa... sačekajmo sljedeći vikend pa ćemo se onda čuti kad vidimo kako će se odvijati stvari .. i mi smo unaprijed upisali bodove protiv Igmana pa eto šta se desi ..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 mar 2014, 12:02

apach1986 je napisao/la:Jučer se vidjelo ko ima veći kvalitet. Brat bratu Sloboda je bolja od Vas i trebaju da uđu u PL. Gledao sam Vas u Srebreniku, gledao sam jučer Slobodu, puno su bolji. Svaka vama čast, al sa Slobodom teško da neko može igrat. 8-)
Nisi ti vidio kako juce Jedinstvo igra ako bude ovako Jedinstvo igralo protiv Slobode biće sigurno 3-0 za Jedinstvo 100%

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 09 mar 2014, 12:08

Iceplayer je napisao/la:
Nisi ti vidio kako juce Jedinstvo igra ako bude ovako Jedinstvo igralo protiv Slobode biće sigurno 3-0 za Jedinstvo 100%
ma pusti ga nek pise sta hoce . ima pravo na svoje misljenje!
valjda mi Biscani znamo kakvo Jedinstvo ima ekipu bolje nego on tako da ...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 mar 2014, 12:22

Obje ekipe su beton i nijanse će odlučivati putnika u Premijer ligu. 0-3 na Tušnju ne bih komentarisao, lijepo se nadat'. :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2014, 12:25

Iceplayer je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/hubana-i ... eno/126402

Haha, jel ti krivo ? :P haman mi svejedno sta ce biti sa Igmanom, iako sam iz konjica, ali nek su vam uzeli bod :D **** te, sta je u tom Mirzi, da mu Buffon ne dodje ujko hahah :P
Max Allegri

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2014, 12:31

Jel igrao Jaranović, kakva je situacija sa njim?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 mar 2014, 12:35

Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 09 mar 2014, 13:06

Probisvjet je napisao/la:Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
Ti si stvarno covjece dosadan, tacno si ko lisaj, zaljepsis se za par info sa naseg foruma i lazes ovdje da ti "imaginarni prijatelj" daje informacije. Ohladi dijete drago, dosadan si vise, kao sto si vidio to za travu, mogao si vidjeti i ostatak zasto je veca trava. Ali kolega ne uspijevas, evo ja cu ti sad reci, mi smo losi, katastrofa smo, vi ste super cool, ajde sad razligu na svoju temu...dosta te je vise!!!
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 mar 2014, 13:12

NoPasaran je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
Ti si stvarno covjece dosadan, tacno si ko lisaj, zaljepsis se za par info sa naseg foruma i lazes ovdje da ti "imaginarni prijatelj" daje informacije. Ohladi dijete drago, dosadan si vise, kao sto si vidio to za travu, mogao si vidjeti i ostatak zasto je veca trava. Ali kolega ne uspijevas, evo ja cu ti sad reci, mi smo losi, katastrofa smo, vi ste super cool, ajde sad razligu na svoju temu...dosta te je vise!!!
Na tvoju žalost nije on nikakvo dijete. Može ti otac biti garant .. lik se ima pravo raspitivati, ne znam šta tebi tu smeta, i što si se uvrijedio :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 09 mar 2014, 13:16

Ja ne znam jesi li ti moderator ili advokat tuzlanski, pregledaj njegove postove unazad pola godine.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2014, 13:29

Naletih na ovaj vaš klip (ne znam jel dosad objavljen):
Pobjeda je bolja od orgazma!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 mar 2014, 13:38

očigledno nisam najkompetentniji da pričam o tome, ali shodno ovom videu što sam pogledao, ne mogu se oteti dojmu da Jedinstvo igra fudbal 'all-out attack' :D tako je normalno da vam ljudi naprave kontru-dvije kao Igman, zabiju gol i zdravo đaci :D a više ste bodova prosuli kući, nego u gostima, što opet ide u korist ovom mom mišljenju :D

eto, vi sami kažete da ste trebali zabit' još gol-dva u 1 pol i da završite posao, međutim niste i takva igra vam se osvetila .. nekad će proći, nekad ne, ali je rizično tako igrati i Sloboda tako ne igra

k'o da vas Zeman vodi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.