Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ma smirice se situacija, nije niko budala da syebe sve dobro sto su uradili radi nekih gluposti. Ne sekiram se previse zbog toga. A u svemu losem sto se desilo u Insbruku imaju dvije jako dobre vijesti:
- Izgleda da smo dobili Arslanagica i malog Milosevica
- Ako su nas u Insbruku skautirali iranci, argentinci ili nigerijci ima da nas debelo podcijene
- Izgleda da smo dobili Arslanagica i malog Milosevica
- Ako su nas u Insbruku skautirali iranci, argentinci ili nigerijci ima da nas debelo podcijene

Cemu ovakva anketa? Gdje je anketa "Zasluzuje li Safet Susic da bude selektor BiH?"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Cemu ovakva anketa? Gdje je anketa "Zasluzuje li Safet Susic da bude selektor BiH?"

- legenda reala
- Kontakt:
Ako bi traku preuzeo Kolašinac ja bi mu je istog trena oduzeo i glaso, pošto bi je preuzeo Džeko nemam namjere Edin je pizda on ne može biti kapiten nijedne ekipe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
bila je vec slicna anketa, sta ce se ponavljatiCartman je napisao/la:Cemu ovakva anketa? Gdje je anketa "Zasluzuje li Safet Susic da bude selektor BiH?"
http://sportsport.ba/ankete/87" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba li Safet Sušić ostati na mjestu selektora?
Da
(1219)
Ne
(283)
Ukupno glasova: 1502
+1legenda reala je napisao/la: pošto bi je preuzeo Džeko nemam namjere Edin je pizda on ne može biti kapiten nijedne ekipe
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Mobilisete li sve raspolozive snage? 

Kada? Druga su vremena sada.calcio je napisao/la:bila je vec slicna anketa, sta ce se ponavljatiCartman je napisao/la:Cemu ovakva anketa? Gdje je anketa "Zasluzuje li Safet Susic da bude selektor BiH?"
http://sportsport.ba/ankete/87" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba li Safet Sušić ostati na mjestu selektora?
Da
(1219)
Ne
(283)
Ukupno glasova: 1502
I glasao sam naravno da Spaha zasluzuje, kao sto ce glasat i vecina. Narod zna.

Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 mar 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To isto kao kad bi neko rekao "šta će izbori svake 4 godine kad su ljudi glasali ovako". Treba češće provjeravati šta ljudi misle. Čemu briga oko takve ankete ako smatraš da bi rezultati bili isti kao tad?
Moze li se na ovoj temi sada otvoriti ova anketa? Bas me zanimaju rezultati.Cartman je napisao/la:Cemu ovakva anketa? Gdje je anketa "Zasluzuje li Safet Susic da bude selektor BiH?"
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Predpostavljam nakon kvala za EP da je ovo bilo. Tad mislim da sam i ja glasao za, jer je Susic zasluzio jos jednu sansu, i posto je vec poznavao ekipu, bilo je sigurnije da on vodi ekipu u kvale za SP2014. @Duke je vec opisao, misljenje se drasticno promjenilo, posebno potezima Susica u zadnjim mjesecima.
Vidim borite se.Virtu,koliko si ti puta glasao,hajd posteno reci 

Ko je ukinuo onu o Tinu sto je Princi danas postavio i zasto?
Sad ce Princi,odmah ga nagovaram da pokrene anketu o Susicu
Sad ce Princi,odmah ga nagovaram da pokrene anketu o Susicu

Na kojoj je strani Hare sto se tice Spahe? 

Poruka Safetu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
On je jedno mućko .....Mozambik je napisao/la:Poruka Safetu
[youtube][/youtube]

- legenda reala
- Kontakt:
Isto, čak sam se i zalagao po forumu za njegov ostanak, i sad sam ja za njegov ostanak ali samo do kraja prvenstva, nakon toga sam za njegov odlazak nebitno kakav rezultat napravioGoalgetter je napisao/la:Predpostavljam nakon kvala za EP da je ovo bilo. Tad mislim da sam i ja glasao za, jer je Susic zasluzio jos jednu sansu, i posto je vec poznavao ekipu, bilo je sigurnije da on vodi ekipu u kvale za SP2014. @Duke je vec opisao, misljenje se drasticno promjenilo, posebno potezima Susica u zadnjim mjesecima.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je to 100%, ovo je siguran sam mišljenje većine.legenda reala je napisao/la:Isto, čak sam se i zalagao po forumu za njegov ostanak, i sad sam ja za njegov ostanak ali samo do kraja prvenstva, nakon toga sam za njegov odlazak nebitno kakav rezultat napravioGoalgetter je napisao/la:Predpostavljam nakon kvala za EP da je ovo bilo. Tad mislim da sam i ja glasao za, jer je Susic zasluzio jos jednu sansu, i posto je vec poznavao ekipu, bilo je sigurnije da on vodi ekipu u kvale za SP2014. @Duke je vec opisao, misljenje se drasticno promjenilo, posebno potezima Susica u zadnjim mjesecima.
I to ostanak pod uslovom da dodje pameti,izgladi nesporazume sa igracima,promijeni formaciju i prestane gurati na silu neke igrace.Nije tesko 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.