.....u kojem je napisao, "de molim te nesto fino o meni napisi, ubise me medije i forumasi". HAHA sala mala. Proci ce i ovo. Donjet ce nama opet Dzeku srece. Samo vise treba trcatGoalgetter je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
.....u kojem je napisao, "de molim te nesto fino o meni napisi, ubise me medije i forumasi". HAHA sala mala. Proci ce i ovo. Donjet ce nama opet Dzeku srece. Samo vise treba trcatGoalgetter je napisao/la:
Hajde novinari sad i o ovome malo pisite, nemojte samo ruzne stvari prenositi.Goalgetter je napisao/la:
A Hajrovića ???...Head je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/vazna-p ... upi/126367
Sta cemo sad Dzeko,hocemo ga zvati.
Znači ti si isti đavo k'o calcio i Elegant, isto tako oni prave od Safeta svetca a znamo da to nije, kao i ti od Edinadrummer je napisao/la:Dijamantu,ponosu nas,idolu nacije.Razumijem zasto hodanje po terenu,nema drugog nacina da se kaze selektoru Germanie dosta.Sad kad znamo halalimo ti.
Kad mesetaru nece stati u kraj oni koji trebaju onda morate vi,ikone reprezentacije.Razumljivo i hrabro od vas ali vi ste odavno jedini koji stite stvarne interese reprezentacije,pregovarate s potencijalnim igracima,vrbujete ih,ulazete svoje vrijeme i trud radeci tudji posao.
Samo hrabro,navijaci su na vasoj strani.
calcio je napisao/la:Hajde novinari sad i o ovome malo pisite, nemojte samo ruzne stvari prenositi.Goalgetter je napisao/la:![]()
Tako treba, podrzavati jedne druge, zajedno smo jaci. Budemo li se inatili nema nas nigdje.
Nisam,nemoj me vrijedjatlegenda reala je napisao/la:Znači ti si isti đavo k'o calcio i Elegant, isto tako oni prave od Safeta svetca a znamo da to nije, kao i ti od Edinadrummer je napisao/la:Dijamantu,ponosu nas,idolu nacije.Razumijem zasto hodanje po terenu,nema drugog nacina da se kaze selektoru Germanie dosta.Sad kad znamo halalimo ti.
Kad mesetaru nece stati u kraj oni koji trebaju onda morate vi,ikone reprezentacije.Razumljivo i hrabro od vas ali vi ste odavno jedini koji stite stvarne interese reprezentacije,pregovarate s potencijalnim igracima,vrbujete ih,ulazete svoje vrijeme i trud radeci tudji posao.
Samo hrabro,navijaci su na vasoj strani.
+1Mozambik je napisao/la:Ako se ovaj sukob nastavi i ako uspije otjerati Susica, treba mu napravit zlatni kip od 30 metara na Bascarsiji.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Daduli, denza, HariTz, invincible1921, jasmin10, legendarnadruga, MrPink, s4mke, Serha, sfedjomdotitule i 43 gosta.