FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2014, 17:50

Rekao sam da neće biti više od dva razlike za nas i pogriješio sam. A mislio sam nakon prvog poluvremena da sam u pravu. Jednostavno prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno a i jako kvalitetno, obje ekipe odigrale dobro i čvrsto, žustro. Wolfsburg odlično parirao. Zato je za mene drugo poluvrijeme dokaz velike snage Bayerna. Ne znam gdje su granice ovog tima. A Pep ovu ekipu sjajno vodi, opet je sve dobro napravio.
Prošle sedmice protiv Schalkea mnogi potezi ekipe jesu bili zadovoljstvo, ali ovo je danas veće zadovoljstvo kada protivnik pruži dobru predstavu, a opet ga samelješ. Skoro je čovjeku moglo Vukova biti žao, jer dali su sve od sebe. Međutim, kada su pukli, pukli su skroz....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 mar 2014, 17:58

Nevjerovatno, ali demoliranje Schalkea, Wolfsburga i drugih vodećih BL timova je postalo rutina. Bez većih problema ih Bayo nabija 4 ili 5 golova razlike. Nezapamćeno, jedino možda bi se moglo uporediti s dominacijom Barce kada je i Real primao peticu. :mrgreen: Ipak, mislim da je ekipa Bayerna u punom sastavu još kompaktnija. Zamislimo samo ovakav sastav, prevođen genijalnim Pepom Guardiolom, koji će uskoro postati realnost.

slika

Strah i trepet Evrope. :o :oops:

Ne vidim tim koji bi im mogao pomrsiti račune naredne dvije sezone u Ligi prvaka. Jedino oni sami sebi mogu presuditi, što je malo vjerovatno obzirom na širinu koju posjeduju u ekipi. Po nekim je Real najbliži Bavarcima po kvalitetu, ali očigledno je da njihova odbrana još uvijek nije na nivou da se suprotstavi naletima ovakvog Bayerna. Imaju i oni svoje adute, nemojte me krivo shvatiti (BBC je paklen trio), ali ja lično vidim Nijemce na krovu Evrope još ovu i sljedeću sezonu. Onda dolazi smjena generacija, obzirom da su Robben, Ribery, Schweini i Lahm već sada u godinama. Ali opet ostaje stabilna osnova za buduće naraštaje.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 08 mar 2014, 18:03

Nenadjebiva ekipa ikad vidjena, znaci nema te ekipe koja im moze ista samo naprijed bavarci , pratio sam utakmicu sa lakocom ovi momci postizu pogodtke.... :)
Pozdrav i LP je vasa 1000%, liga je vec osvojena. :D
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 08 mar 2014, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 mar 2014, 18:09

Sjajna uvertira pred revans mec sa Arsenalom u Minhenu :)

Sjajno smo odigrali, nakon 1-0 i vodstva Vukova ocekivao sam jos tezu utakmicu do kraja eventualno da pobjedimo kao protiv Svaba ono u nekim zadnjim trenutcima, al ipak je Bayo pokazao sirinu klupe, i Pepun uvodi Thiaga da malo uljepsa jos tu igru na sredini , Mandzu da ukrsti koplja sa stoperima Wolfsburga , cim sam Mandzaru ugledao znao sam da ce bit golova .

Momcina 16 pogodak u Bundeski, eto prosle sezone je ostao na 15 u Bundesligi, a ove sezone ide preko 20+

Ako ostane na kraju sezone uz Lewandowskog :) strasnoo :)

Gotze , Svajni odmarali, sto je veoma bitno, mislio sam da ce i Lahma od pocetka odmoriti ali mi je drago da ga je i prije zamjenio treba mu odmor, a onda utorak idemo jako u kost.

Ribery povratak kralja golom, nema sta, Robben 2 asistencije 8-)

Spominje komentator na pocetku te neke rekorde koje smo oborili ili smo u fazi obaranja , a nagovjesti da ipak je tesko ocekivat ove sezone da bi ovaj rekord od preko 102 gola cini mi se koja je ona Gerdova generacija napravila , da bi to mogli oboriti, kad Bayo poce sestice davat... ;)
FC Bayern !!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 mar 2014, 18:45

O nasim igracima smo sve rekli,samo zelim da jos jednom pohvalim Pepa kao velik znalca :shock:
Nadam se da ce u utorak izvesti igrace koji su max spremni i da mu nece trebati izmjene kao danas ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 mar 2014, 18:49

Omerbavarac je napisao/la:Oboren rekord od 16 ili 17 uzastopnih pobjeda u ligi, oboren rekord od 49 utakmica bez poraza. Prosjek postignutih golova se popeo na tri po utakmici. :o

Sve samo olicenje velicanstvenosti. 8-)
Rekord od 15 uzastopnih pobjeda je oboren,ovo je bila 16. danas.

Ljudi,5 GOLOVA ZA 18 MINUTA,je li vi shvatate velicinu toga? :D
Ovo je sigurno bio neki rekord. :D
#miasanmia

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 08 mar 2014, 19:04

schweinsteiger je napisao/la:

Ljudi,5 GOLOVA ZA 18 MINUTA,je li vi shvatate velicinu toga? :D
Ovo je sigurno bio neki rekord. :D
Ma, to je bio neki pakt sa vukovima
Je l' ste videli malo pred pocetak kanonade kako je Diter Heking podigao palac jedne i sve prste druge ruke :P

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 mar 2014, 19:28

sarajlija je napisao/la:Nenadjebiva ekipa ikad vidjena, znaci nema te ekipe koja im moze ista samo naprijed bavarci , pratio sam utakmicu sa lakocom ovi momci postizu pogodtke.... :)
:o :o :o Vidi ti pozitivnih primjera na ovom forumu. U zadnje vrijeme samo neki ratovi i kuhanja među fanovima različitih klubova, a ovi Machesterovci baš ispadoše dobra ozbiljan ekipa ovdje..... :) Eto ima rio ko ozbiljan lik, kvalitetan forumaš, sad ti....Fino, fino..... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 mar 2014, 19:35

effe_sa je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Nenadjebiva ekipa ikad vidjena, znaci nema te ekipe koja im moze ista samo naprijed bavarci , pratio sam utakmicu sa lakocom ovi momci postizu pogodtke.... :)
:o :o :o Vidi ti pozitivnih primjera na ovom forumu. U zadnje vrijeme samo neki ratovi i kuhanja među fanovima različitih klubova, a ovi Machesterovci baš ispadoše dobra ozbiljan ekipa ovdje..... :) Eto ima rio ko ozbiljan lik, kvalitetan forumaš, sad ti....Fino, fino..... :)
Maljaju vas. :mrgreen:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 08 mar 2014, 20:54

isakovich je napisao/la:Decki nistam stigao pogledati utakmicu :P,kako je gOtze odigrao,rezltat sve govori razmontirani vw-ovci.
nije igro.

centre, kolike su sanse da arsenal iznenadi i izbaci bayern iz lige prvaka?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2014, 21:11

Danas 16 pobjeda u nizu što je i rekord lige.

Thiago je već na nivou Xavia a tek mu je 21g,ostatak mašinerije dobar mada smo u par navrata djelovali previše opušteno u odbrani.

Dajte nam Arsenal da se igramo. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 mar 2014, 21:23

Rutinski nema se sta reci. :D ,sada natrpati MKO u stilu .

SILA SMO LJUDI 8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 mar 2014, 21:46

Sreća pa vam klub ustvari nije kao vi, koje poštovanje protivnika :lol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2014, 22:04

Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 mar 2014, 22:06

Saurman je napisao/la:Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.
Treba ih respectovati.. Jaki su ko Albanski turizam. ;)

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 mar 2014, 22:07

Saurman je napisao/la:Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.
ko vi ?

Dominirate :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2014, 22:13

Bilall je napisao/la:
Treba ih respectovati.. Jaki su ko Albanski turizam. ;)
Od mene uvijek imaju ruku pomirenja. :D

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 mar 2014, 22:39

Ko ce ih postovati kad sami sebe ne postuju,prosli vikend nakon Stoke-a im niko u timu ne valja,a danas nakon Evertona,oni su u top 5 klubova Evrope :roll:
Nedime to sto ste kandidati za 3 trofeja ne znaci da vas treba postovati,kad pocnete osvajati trofeje,kad igraci ne budu bjezali od vas,kad se uozbiljite i budete svjesni jacine vaseg tima,tad cete i od nas dobiti respect.
Ovo prepucavanje do utakmice je sve sto cete uraditi protiv Bayerna,a i opcenito u LP ove godine :mrgreen:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 mar 2014, 22:48

autogol je napisao/la:Ko ce ih postovati kad sami sebe ne postuju,prosli vikend nakon Stoke-a im niko u timu ne valja,a danas nakon Evertona,oni su u top 5 klubova Evrope :roll:
Nedime to sto ste kandidati za 3 trofeja ne znaci da vas treba postovati,kad pocnete osvajati trofeje,kad igraci ne budu bjezali od vas,kad se uozbiljite i budete svjesni jacine vaseg tima,tad cete i od nas dobiti respect.
Ovo prepucavanje do utakmice je sve sto cete uraditi protiv Bayerna,a i opcenito u LP ove godine :mrgreen:
A što lažeš narod eto ? ko je uopšte pričao o jačini Arsenala nakon utakmice ? ccc :D.

I danas smo saznali da treba poštovat protivnike koji osvajaju trofeje, nije ni čudo što imate tako malo poštovanja.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 08 mar 2014, 22:51

nedim93 je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ko ce ih postovati kad sami sebe ne postuju,prosli vikend nakon Stoke-a im niko u timu ne valja,a danas nakon Evertona,oni su u top 5 klubova Evrope :roll:
A što lažeš narod eto ? ko je uopšte pričao o jačini Arsenala nakon utakmice ? ccc :D.

I danas smo saznali da treba poštovat protivnike koji osvajaju trofeje, nije ni čudo što imate tako malo poštovanja.
Pa da, da neko drugi osvoji trofej sem nas, možda bi ga i poštovali. 8-) :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.