Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Monako - Sochaux
Iniesta na klupi, nadam se da ce ga gurnuti makar u drugom poluvremenu
Slabo se pratila u21 ?Sheyi je napisao/la:Monako - Sochaux
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Standardni Prcić večeras ipak na klupi.Vjerovatno neće da umara najboljeg igrača na gostovanju u Monacu,čuva ga za sljedeću sedmicu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mislim da je ovo treća zaredom na klupi.pinoglavi je napisao/la:Standardni Prcić večeras ipak na klupi.Vjerovatno neće da umara najboljeg igrača na gostovanju u Monacu,čuva ga za sljedeću sedmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtual imaš pozdrav od kapitena,ujedno igrača današnje tekmeVirtu4l je napisao/la:Mislim da je ovo treća zaredom na klupi.pinoglavi je napisao/la:Standardni Prcić večeras ipak na klupi.Vjerovatno neće da umara najboljeg igrača na gostovanju u Monacu,čuva ga za sljedeću sedmicu.

Susic je rekao da ce biti iznenađenja sto se tice sadasnjih igraca u timu, da nece svi ici - a sto se tice novih mozda to bude Besic koji se odazvao U21 i pokazao namjeru da rjesi nesuglasice, a sto se tice Arslanagica ne znam ima li on nase dokumente, ako nema malo je vremena do Brazila da se to rjesi kao i za sve ostale sa istim problemom.Virtu4l je napisao/la:Bešić i možda Arslanagić.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sto se Brazila tice ovdje vize nema rasloga ikoga spominjat ko nije bio pozvan u zadnjoj godini. Novih bar za brazila nece biti.
Prcica ne treba ni spominjat sam je sebe prekrizio, sto se tice ostalih ne znam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta je sa Maglicom,Jozinovicem i Bukvom,imaju li nase papire.Ako nemaju trebao bi otici neko do Splita da se to malo ubrza,potencijal su ogromni.
Nema ga na mapi ni u Sošou. Možda i večeras dobije zadnjih deset minuta.Elegant je napisao/la:Prcica ne treba ni spominjat sam je sebe prekrizio, sto se tice ostalih ne znam.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li onaj Andrijasevic ikakve veze s nama?Taman zadnji vezni,ono sto nam treba.
PRCIĆ VIŠE NIJE POTENCIJALNI ALI VIRTUAL GA NE ISPUŠTA IZ USTA
Koja opsjednutost igračima koji pruže otpor Papetu 

Virtu4l je napisao/la:Nema ga na mapi ni u Sošou. Možda i večeras dobije zadnjih deset minuta.Elegant je napisao/la:Prcica ne treba ni spominjat sam je sebe prekrizio, sto se tice ostalih ne znam.
Koji lik moraš bit da sjediš na klupi u Sošou,ujedno igraš poziciju gdje ima brdo konkurencije, i napadaš selektora zato jer te ne zove

@risha Po mnogima je bio potencijalni,i selektor je napravio ogromnu grešku jer ga ne zove,i ne računa na njega,pa je red i takve igrače ispratit.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 mar 2014, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja kad sam govorio da se Sanjin ne izdvaja na terenu nasvaze me slijepim i ludim. Sad kad sjedi na klupi ocito je da sam bio u pravu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Problem je samo što je Prcić ista pozicija kao Tino Sušić,a znamo po kvaliteti koji bi otpao kod bilo kojeg drugog selektorapinoglavi je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Nema ga na mapi ni u Sošou. Možda i večeras dobije zadnjih deset minuta.Elegant je napisao/la:Prcica ne treba ni spominjat sam je sebe prekrizio, sto se tice ostalih ne znam.
Koji lik moraš bit da sjediš na klupi u Sošou,ujedno igraš poziciju gdje ima brdo konkurencije, i napadaš selektora zato jer te ne zove![]()
![]()

A Tino se izdvajaSabinho je napisao/la:Ja kad sam govorio da se Sanjin ne izdvaja na terenu nasvaze me slijepim i ludim. Sad kad sjedi na klupi ocito je da sam bio u pravu.

Znaš kako, Pape je pogriješio što ga je javno otpisao za Brazil, time mu je skresao krila, a to je loše za mlade igrače. Mene nervira to što je on digao nos, kao eto, bez njega ćemo propasti, a nije svjestan da je samo sebi naškodio. Ko god ga je savjetovao, taj mu ne želi dobro.pinoglavi je napisao/la:Koji lik moraš bit da sjediš na klupi u Sošou,ujedno igraš poziciju gdje ima brdo konkurencije, i napadaš selektora zato jer te ne zove![]()
![]()
Kvalifikacije za EP počinju za pola godine, dakle, ne bi ništa izgubio. Mogao je izjaviti da mu nije jasno zašto je selektor samo njega prekrižio i mirna Bosna. To je još jedan dokaz da su previše razmaženi, zato jer smo od njih napravili mega giga zvijezde, a mi imamo samo jednu zvijezdu u timu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa eto najstandardniji je igrac svoje ekipe i bori se za naslov u Hrvatskoj, nije nakon nekolicine utakmica odletio na klupu.19risha88 je napisao/la:A Tino se izdvajaSabinho je napisao/la:Ja kad sam govorio da se Sanjin ne izdvaja na terenu nasvaze me slijepim i ludim. Sad kad sjedi na klupi ocito je da sam bio u pravu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sad ce to @i-b-risha Caps Lockirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne opravdavam ja poziv Tina,al preglupo je napadat selektora jer se Prcić ne zove,i jer ga je već prekrižio.Pogotovo nakon one izjave Prcića.Nisam onaj koji obožava selektora,daleko od tog,al ko što neko napisa ne treba krivit papeta jer je kiša padala danas.Ima tema Tina i može se kritikovat jer je pozvan i bez da se ubacuje Prcić19risha88 je napisao/la:
Problem je samo što je Prcić ista pozicija kao Tino Sušić,a znamo po kvaliteti koji bi otpao kod bilo kojeg drugog selektora

Mujdža i Bičakčić ispadaju iz bundeslige a Avdija juri titulu sa TinomSabinho je napisao/la:Pa eto najstandardniji je igrac svoje ekipe i bori se za naslov u Hrvatskoj, nije nakon nekolicine utakmica odletio na klupu.19risha88 je napisao/la:A Tino se izdvajaSabinho je napisao/la:Ja kad sam govorio da se Sanjin ne izdvaja na terenu nasvaze me slijepim i ludim. Sad kad sjedi na klupi ocito je da sam bio u pravu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.