HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 17:11

werly je napisao/la:neznam stvarno sta da kazem osim da smo odigrali jako dobru utakmicu,ali izgubili smo zbog svojih gresaka.prvi gol pezin,iako nakon one sanse koju smo promasili prije pezine greske nemoze se ocekivati da na grbavici zeljo to ne kazni.nemamo srece ove sezone definitivno ali mislim da su i do nas neke stvari,basara je morao ono dodati nikolicu.nista,idemo se boriti za europu iako kada vidim kako ostali kiksaju ni titula nije daleko ali zeljo i kad igra lose dobija stoga mislim da tu nemozemo puno napraviti
Slažem se.Ali Željo igra kup sa pitarima pa ide Slaviji kojoj gori pod nogama pa im dolazi Široki.Sumnjam da će neokrznuti proći i Slaviju i Široki.Uz naše dvije pobjede kući eto nas opet njima za vratom.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 17:12

**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 08 mar 2014, 17:24

Sad ja s grbavice, skontao Sam vasih 5 6 likova, bili na sjeveru, hrabri su i realno ovu utakmicu ste trebali dobiti, mi smo uzasni bili u drugom i da napomenem, po meni Dragan Skakic je bio najbolji akter utakmice, svaka mu cast za arbitrazu.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 08 mar 2014, 17:38

Hrabra igra nema šta..dosta ste prikazali u prvih 60 min(trkacki nas razbili,nez da je jos koja tekma na Grbavici bila da smo manje imali loptu i manju kilometražu),i onda sto je i normalno,istroseni ste bili za kraj(gdje smo mi najjaci,upravo zbog pobjednickog mentaliteta),i to je u glavama igracima...
Korektno ste igrali,nije bilo valjanja,sudjenje perfektno(mislim da i vi mozete to reci,bez sjeckanja igre),jedino sto ste bas zadrzavali kod izmjena..trojca vasa su bila blizu mene na sjeveru sam danas bio,i poslije naseg gola s kapuljacama od jakni sva trojca izlaze spustene glave..
Ugl onaj štoper vam je spor dosta,ARA ga je razbio par puta..Ona vasa 7.je tolko losa bila po meni na desnoj strani sto je igrala,sjebala je 2-3 pravo dobra vaša napada(u sebi sam govorio sreca pa nezna),na kraju je izbacen iz igre i odma ste bolji protok lopte imali ali kasno..
Mi smo bili losiji danas zbog raznih povreda,realno ako nas danas niste mogli uzeti kuci necete onda zadugo(nikad nismo bili ovoliko ranjivi)..lijep pozz imate kvalitet za Euro scenu(moje misljenje da niste kalibar za titulu a EL-a bi trebala biti),ugl vidjecemo..
Sretno u nastavku.. :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 mar 2014, 17:41

Dobra ste ekipa,zaista i niste zasluzili izgubiti,ali Hodzic je ta razlika definitivno i stoperi su vam grozni.Dobra utakmica za nase prilike 8-)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 17:45

dimitrijevic je napisao/la:Dobra ste ekipa,zaista i niste zasluzili izgubiti,ali Hodzic je ta razlika definitivno i stoperi su vam grozni.Dobra utakmica za nase prilike 8-)
A majstore to nam je junioz Zlatić mlad dečko jer smo protiv pitara neki dan ostali bez Brkovića i upravo je njega pretrcao kod drugog gola...

pozdrav

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 17:51

ZrinjskiMostar je napisao/la:Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
Ti si kreten. Ali ozbiljno ti to kažem.
Zbog ovakvog razmišljanja poput tvog već zapinjemo par godina i nemamo onaj pravi korak
naprijed.
Oladi malo. Nitko nije ovako igrao kao što smo mi danas igrali usred Grbavice a ti tu sereš kvake
i govoriš da nam je trener luzer.
Imamo igru,glavu i rep, samo da nije bilo individualnih pogrešaka i uzeli bi 3 boda danas.

Sad riješit Obarsku pa kući radnik jer očekujem već ubrzo da i drugi griješe i rasipaju bodove.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 mar 2014, 18:10

pozitivno ste me iznenadili da niste igrali bunker, imate finu ekipu, remi je mozda bio najrealniji ali eto, pojedinac je odlucio, sretno u nastavku
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 mar 2014, 18:26

Steta. Nekako sam bas razocaran. Imamo igru, ali nemamo srece. Bojim se da je titula daleko, ali siguran sam da Europu mozemo osigurati. A s vise srece mozda i ovo prvo.
RIP CITY!

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 08 mar 2014, 18:31

ZrinjskiMostar je napisao/la:**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
aj ne laprdaj,dobar je karačić i samo slijep čovjek ne vidi da igramo dobro ...
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 08 mar 2014, 18:34

alo_bola je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:**** vas Pezo i gol, nemamkoji igrac ne pogrjesi. Pero skoro puca na prazan gol promašaju.. Mile igra zbog Žigića i ostalik majmuna oko kluba, zadnji put igroa na poziciji napadača u juniorima! :?: Već odavno imam problem na relaciji trener igrači i to se osjeti i u igri, Karačić je luser trener i neka seli iz svetinje jer kako sam i prije pisao da nema pojma i najveci je krivac za danasnji poraz!
Aj ne seri!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 mar 2014, 18:34

Svaka vam čast na postavljanoj igri, vi ste jedna od rijetkih ekipa koja igra potpuno otvoreno na Grbavici, uz malo sreće moglo je i drugačije biti, prvi naš gol je greška onog vašeh štopera, kao i vaš prvi gol greška našeg, imali ste još one dvije ozbiljne prilike ali na našu sreću niste ih iskoristili, Hodžić je majstorski primio i pogodio za 2-1!Neće biti zime za vas budete li ovako igrali, Evropa vam je zagarantovana!
Grbavica naš je Hram!!!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 08 mar 2014, 18:40

ZrinjskiMostar je napisao/la:
alo_bola je napisao/la:
Aj ne seri!
Aj slijepac u kut da te ne moramo gledati

zlatniljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 08 mar 2014, 18:53

ko vam je onaj sto igra desno krilo? cini mi se broj 10.

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 08 mar 2014, 19:01

Ja mislim da vam 7 nece jos dugo zaigrati. Barem ne dok je Karacic tu

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 08 mar 2014, 19:07

batman je napisao/la:Ja mislim da vam 7 nece jos dugo zaigrati. Barem ne dok je Karacic tu
Hoce, ne boj se. Deni je jedan od najboljih igraca ovog kluba i igrat ce. Samo treba sredit svoje musice.
RIP CITY!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 08 mar 2014, 19:11

Dobro su se porijeckali on i Karacic pri izlasku

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 08 mar 2014, 20:06

Karačića voli rijetko ko od igrača, broj 11 mu danas traži zamjenu u 70. minut, ne može da hoda čovjek, on izbaci 10. :D

Sve u svemu dobri ste bili, šampion nezasluženo slavio.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 08 mar 2014, 20:20

Bas ste dobro iskoristili nedostatak kljucnih igraca , samo ste isli na nasu lijevu stranu , sva sreca pa smo pobjedili.
Ekipa vam fino igra , mogli ste i do pobjede , da smo kompletni 100% bilo lakse duplo.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 mar 2014, 20:26

batman je napisao/la:Dobro su se porijeckali on i Karacic pri izlasku
Mislim da će Deni imati jedan ozbiljan razgovor sa upravom uskoro :evil: .Ponavljam prvi dio sezone je odlično odigrao ali radi gluposti je dobio crveni pod BB protiv Želje i crveni u Zenici koji nas je stajao bodova.Poslije Zenice ga nije bilo nigdje,ispo iz forme totalno.Ja volim igrače kao što je on ali definitivno mora početi razmišljati o nekim svojim potezima i svom dugom jeziku koji ga košta kartona.Gađanje kopačkama,svađanje sa trenerom i slične stvari ja ne bih tolerirao ni Messiju a na kraju krajeva klub ispašta.
Što se tiče Karačića ja njemu ništa ne zamjeram,čovjek ima svoju viziju i do sada ima i rezultate.Ni ja se nekad ne slažem sa nekim njegovim potezima što je i normalno ali da je čovjek luzer je totalno pogrešno.Uostalom mi smo trenutno na poziciji koja vodi u europu što je glavni cilj a i vrlo vjerovatno ćemo biti u polufinalu kupa i dok je tako on će imati moju 100 % podršku , usto ja ga poštujem što ne dopušta ljudima sa strane da mu sastavljaju ekipu za utakmice.
Slijedi Mladost ,odigrati normalnu utakmicu ,ne previše otvoreno,ali obavezno zabiti gol.Ako gore dobijemo možemo u uzvratu malo više dati prostora igračima koji su manje igrali dosada.
Možda neko misli da je prerano ali ja sam ubjeđen ako dobijemo kući Radnik i Borac da ćemo definitivno biti među prva tri na kraju :D :D .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.