ma fura vasGoalgetter je napisao/la:Moze li malo detaljnije Batko.

Nego šta se uradi sa Arslanagićem i Miloševićem jel sve potpisano

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma fura vasGoalgetter je napisao/la:Moze li malo detaljnije Batko.
Čekamo Denijala i Murata, njima će pripasti ta čast da obavijeste pučanstvolegenda reala je napisao/la:Nego šta se uradi sa Arslanagićem i Miloševićem jel sve potpisano
A ponovo nisu guzicom mrdnuli, koji bogovski poso, spavaš zimski san, a plata liježeVirtu4l je napisao/la:Čekamo Denijala i Murata, njima će pripasti ta čast da obavijeste pučanstvolegenda reala je napisao/la:Nego šta se uradi sa Arslanagićem i Miloševićem jel sve potpisano
Ejh, da je samo jedna platalegenda reala je napisao/la:A ponovo nisu guzicom mrdnuli, koji bogovski poso, spavaš zimski san, a plata liježe
Nebi administracija stigla procesirati svu papirologiju koliko bi nam igrača doveobagrcavi je napisao/la:Legendo ovo je posao za tebe vjeruj mi![]()
Bešić i možda Arslanagić.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Sto se Brazila tice ovdje vize nema rasloga ikoga spominjat ko nije bio pozvan u zadnjoj godini. Novih bar za brazila nece biti.
Ismijavaj ti, a znaš i sam da bi tako i biloVirtu4l je napisao/la:Nebi administracija stigla procesirati svu papirologiju koliko bi nam igrača doveobagrcavi je napisao/la:Legendo ovo je posao za tebe vjeruj mi![]()
CIPS bi zablokirao
Malog treba pogurati sa pozivima u A-tim, da sto prije ode u inostranstvo (ne lu LFC da ne dobija priliku) i da Zeljo sta zaradi. Nosilac Zeljeznicara ove sezone.bagrcavi je napisao/la:Armin Hodžić
i Tomić je član Germania-jelegenda reala je napisao/la:Mogo bi Safet svratiti malo na Grbavicu, tamo ima baš ono što traži trećeg napadača koji je omalen zna s loptom i konstantno trči, rekao je da takvog želi![]()
A da je posjetio par puta Grbavicu uvjeren sam da bi Tomić dobio šansu na sredini prije Tina i Hadžićanije Tomić neko ko će donjeti prevagu, ali je zadnji vezni kakvog Safet traži, da trči ko konj i da s loptom zna k'o Misimović
Trenutno korisnika/ca: Hafiz00, HariTz, katalinski, Wolffire i 26 gostiju.