NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Vrijedi, žene uvijek džabe ulaze 

Naravno jos danas 8 mart dzabice je za ljepsu polovinunerkolfc je napisao/la:Kad se sjetim do nedavno dođes kad hoćes nikad reda nema, a sad uvijek moras cekati dvadesetak bar ljudi da prije tebe kupe ulaznicu.
Ljudi zanima me da li jos vrijedi ono da cure mogu ulaziti dzabe?

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma vala nisam mislio danas ju voditi posto ce biti na fakultetu, ali za ubuduce pitam 

Jedinstvo ne misli kao ostali klubovi na žene samo na jedan dan...nego to čini uvijek 

Uvijek je brate ima vec par sezona za zene je slobodno i djecu do 8-9 godina, nego sutra na tribine da mi podrzimo momke jel OKnerkolfc je napisao/la:Ma vala nisam mislio danas ju voditi posto ce biti na fakultetu, ali za ubuduce pitam

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala uglavnom na informaciji
Cuo sam ranije za to ali nikad nisam vodio curu niti neko dijete zato nisam bio siguran.

Sad curu pod ruku pravac na stadion i reci joj da navija za crvenenerkolfc je napisao/la:Hvala uglavnom na informacijiCuo sam ranije za to ali nikad nisam vodio curu niti neko dijete zato nisam bio siguran.

1:0 stojanov
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Isto nam ljudi uradili kao što smo i mi u gostima. Čitavo vrijeme nazad, bez šuta, bez prilike, i zadnjih 5 minuta 2 kontre, dva gola. To ukupno dva šuta. I Stojanov nas vrati.
Posjed lopte je bio 90-10 ja mislim. Igrači Igmana su napravili najviše 4 dodavanja odjednom i izbijaj loptu. Ali kad nemamo sreće, kad neće u go, jbq. Sami smo sebi krivi, u 1. poluvremenu smo trebali zabiti barem tri gola i rahat odigrati. Ali šta je tu je, nema predaje, idemo dalje,. Nadoknaditi ovo negdje u gostima.
Posjed lopte je bio 90-10 ja mislim. Igrači Igmana su napravili najviše 4 dodavanja odjednom i izbijaj loptu. Ali kad nemamo sreće, kad neće u go, jbq. Sami smo sebi krivi, u 1. poluvremenu smo trebali zabiti barem tri gola i rahat odigrati. Ali šta je tu je, nema predaje, idemo dalje,. Nadoknaditi ovo negdje u gostima.
- anonymous001
- Kontakt:
ovo je danas fakat bilo ruglo ..
bolji smo bili 100 puta od Igmana, nisu imali lopte u svom posjedu skoro cijelu utakmicu,.. dva suta i dva gola, po meni najveci krivac je nas rezervni golman Karalic ..
razocaran sam ali sta je tu je , sad se samo mozemo nadati da ce neko od konkurenata kiksati u gostima ...
bolji smo bili 100 puta od Igmana, nisu imali lopte u svom posjedu skoro cijelu utakmicu,.. dva suta i dva gola, po meni najveci krivac je nas rezervni golman Karalic ..
razocaran sam ali sta je tu je , sad se samo mozemo nadati da ce neko od konkurenata kiksati u gostima ...
Nije Kareli kriv ni za jedan gol, nego nasa ufuranost i nonsalantnost...anonymous001 je napisao/la:ovo je danas fakat bilo ruglo ..
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
bolje bi moj did branio !!!Mirzoni89 je napisao/la:Nije Kareli kriv ni za jedan gol, nego nasa ufuranost i nonsalantnost...anonymous001 je napisao/la:ovo je danas fakat bilo ruglo ..
Nisi ti gledao utakmicu onda, Kareli bi ostao neocjenjen da nije primio ova dva gola iz ove dvije kontre, skontaj da smo mi do poluvremena trebali dati jos 2 gola i rijesiti utakmicu, ali nismo i to nam se odbilo, oni su imali jednu sansu gdje su nas mogli ukopati vec tad...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
gledao sam ja utakmicu samo kazem ti po meni on je krivac za ona dva glupa gola koja smo primili! imali smo dida danas na golu.Mirzoni89 je napisao/la:Nisi ti gledao utakmicu onda, Kareli bi ostao neocjenjen da nije primio ova dva gola iz ove dvije kontre, skontaj da smo mi do poluvremena trebali dati jos 2 gola i rijesiti utakmicu, ali nismo i to nam se odbilo, oni su imali jednu sansu gdje su nas mogli ukopati vec tad...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kaznit ce vas zbog bakljade?..mislimda ste ipak mog;li bez toga,jer ipak i vas klub se pokusava kao i Sloboda vratiti na praiv put tako da treba ispostovait i klub kad oni zele ispostovait navijace rezultatima..tako isot mislim i na FUkare da trebaju zaboravit baklje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
samo jako..**** SAVEZ;I KORNJACE:::Mirzoni89 je napisao/la:Open in new tab...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Najgora sportska sedmica od ne pamtim vise ni ja kad. Mirza 2 puta lose odigrao, Bosna izgubila i ovo danas. Kako lezerno odigrano. Mislio sam da nam se igraci nece dici nakon dobrih rezultata ali eto ipak se desilo. Necu da krivim sudiju ni za sta ali da je dao nadoknadu koliko je i trebao uvaljali bi taj treci gol. Pa samo 3 minute su potrosene na mjenjanje rukavica njihovog golmana a on 2 dao ukupno iako su sve izmjene izvrsene.
Steta za ovo danas, glavu gore i nastaviti kao do sada.
buraz, ima nas razocaranih jos kao ja...mi u Gracanici ,slazem se "glavu gore" i nek najbolji udje u tu famoznu PL pozzzzzzzzzznerkolfc je napisao/la:Najgora sportska sedmica od ne pamtim vise ni ja kad. Mirza 2 puta lose odigrao, Bosna izgubila i ovo danas. Kako lezerno odigrano. Mislio sam da nam se igraci nece dici nakon dobrih rezultata ali eto ipak se desilo. Necu da krivim sudiju ni za sta ali da je dao nadoknadu koliko je i trebao uvaljali bi taj treci gol. Pa samo 3 minute su potrosene na mjenjanje rukavica njihovog golmana a on 2 dao ukupno iako su sve izmjene izvrsene.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nista strasno. Valjda ce nam sad doci iz guzice u glavu, a to je DA NEMA LAGANIH UTAKMICA I NEMA LAGANIH BODOVA, I da se prvenstvo uzima na tzv. malim ekipama. Vjerujem da cemo do Slobode dobiti sve utakmice i zadrzati prvo mjesto. A onda u gostima Sloboda, Capljina i Bratstvo. Neka nam je bog na pomoci. Nadati se da ce i Sloboda morati negdje da kiksa. Nema price IDEMO DALJE.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.