FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Eto napunise ih 

Meni zao ovako gledati ove Bayernove protivnike ono naloze se , eventualno neki povedu i onda demonstaracija sile 

"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas
Ovo nije humano.
Rasuli ih u zadnjih pola sata.
Rasuli ih u zadnjih pola sata.

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 08 mar 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Asmose raspucaliii 
po ko zna koji put gvardo odlucio tekmu.
magicne ruke, magicne.
muler king.

po ko zna koji put gvardo odlucio tekmu.
magicne ruke, magicne.
muler king.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- moustapha
- Kontakt:
Al ih napunise dok bacis jedan komentar ovdje na forumu Bayern zabije jos dva 

"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas
- schweinsteiger
- Kontakt:
Udje Thiago i ostalo je historija.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
NISMO HUMANI ŠTA RADIMO
Ovo ko trening u drugom poluvremenu
da hoće malo smanjiti trebat će i protiv MKO-a malo zabave
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY

da hoće malo smanjiti trebat će i protiv MKO-a malo zabave

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
- anelbavarac
- Kontakt:
Svaki komentar je suvisan...
Brate naljute Bajern, i onda se raspucaju!!
Povesti protiv Bajerna je samoubistvo!!! Samo ubace u brzinu vise!!' Ovo je strahota!!
Povesti protiv Bajerna je samoubistvo!!! Samo ubace u brzinu vise!!' Ovo je strahota!!
Eto sad je na redu mali klub iz Londona
Red je da se malo spuste na zemlju

Red je da se malo spuste na zemlju

Sta znaci imati Mullera iza napadača
Malo me današnja igra podsjetila na prošlogodišnji Bayern ...

Malo me današnja igra podsjetila na prošlogodišnji Bayern ...
Kakvo cjepanje vukova.
Momci imamo veliku privilegiju što živimo u eri ovog Bayerna,ovo je milina gledati zaista.

Momci imamo veliku privilegiju što živimo u eri ovog Bayerna,ovo je milina gledati zaista.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jedini put kada je odigrana sudijska nadoknada na Bayernovoj utakmici je ona utakmica protiv Stuttgarta i pobjeda od 1:2.
5 golova za 18 minuta...
5 GOLOVA ZA 18 MINUTA
5 golova za 18 minuta...
5 GOLOVA ZA 18 MINUTA

#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Kakvi pasovi, kakva majstorija, neJma dalje, mali će prešišat' Čavija. Nad'o sam se da će Švajni bar malo dobit' priliku al' haman ga čuva za utorak da dokusurimo onu sirotinju i nejač.schweinsteiger je napisao/la:Udje Thiago i ostalo je historija.
Bilalu je treb'o ovaj go svakako, vidi se da se malo o'ladio al' bit će on na nivou kad najviše bude trebalo, ne sumLJam u njeg'

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Rekao sam da očekujem ubjedljivu pobjedu. Wolfsburg je pravio presing i logično je bilo da će fizički pasti. Kada su pali nastradali su sasvim očekivano. Pokušali su recept Salzburg-a ali nije im uspjelo.
Kroos je danas bio kasper na terenu, kao zombi se vukao i totalno van igre. Lahm je bio preumoran što se osjetilo u igri, Shaqiri totalno van forme, trebaće mu vremena, baš kao i Ribery-u da budu na 100%.
Lijepo drugo poluvrijeme i idemo sada koncentrisano protiv Arsenal-a. Mandžo mora igrati od prve minute.
Kroos je danas bio kasper na terenu, kao zombi se vukao i totalno van igre. Lahm je bio preumoran što se osjetilo u igri, Shaqiri totalno van forme, trebaće mu vremena, baš kao i Ribery-u da budu na 100%.
Lijepo drugo poluvrijeme i idemo sada koncentrisano protiv Arsenal-a. Mandžo mora igrati od prve minute.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt koji tajming za izmjene.
Da nekim slucajem Pep nije izvrsio rokade u ekipi gola ne bi dali do sutra.
Shaqiri je vjerovatno vec bivsi, nazalost. Njegove partije ne lice nicemu, nema ga nigdje. Ostace samo u slucaju da se zadovolji klupom.
Drago mi je za Mullera da je podigao formu i to odmah nakon povrede. Njegov ucinak je zapanjujuci.
Mandzo takodjer razbija kada igra.
Ovaj Bayern je najjaca ekipa u ovom momentu na Svijetu i samo los dan moze biti uzrok nekom porazu.

Da nekim slucajem Pep nije izvrsio rokade u ekipi gola ne bi dali do sutra.

Shaqiri je vjerovatno vec bivsi, nazalost. Njegove partije ne lice nicemu, nema ga nigdje. Ostace samo u slucaju da se zadovolji klupom.
Drago mi je za Mullera da je podigao formu i to odmah nakon povrede. Njegov ucinak je zapanjujuci.
Mandzo takodjer razbija kada igra.
Ovaj Bayern je najjaca ekipa u ovom momentu na Svijetu i samo los dan moze biti uzrok nekom porazu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Kakvo samo gazenjeu drugom poluvremenu
STRAHOTA!!
Mandzukic igra u nevjerovatnoj formi i jedva cekam da vidim sta ce se desiti na ljeto. Volio bih da Mario ostane i bori se sa Lewandowskim za prvih 11. Thiago jos jednom pokazao svoju caroliju, kakav ce to samo igrac biti.
Posao u Bundesligi lagano odradjen, sada se vracamo obavezama u LP. Arsenal je na redu.

Mandzukic igra u nevjerovatnoj formi i jedva cekam da vidim sta ce se desiti na ljeto. Volio bih da Mario ostane i bori se sa Lewandowskim za prvih 11. Thiago jos jednom pokazao svoju caroliju, kakav ce to samo igrac biti.
Posao u Bundesligi lagano odradjen, sada se vracamo obavezama u LP. Arsenal je na redu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oboren rekord od 16 ili 17 uzastopnih pobjeda u ligi, oboren rekord od 49 utakmica bez poraza. Prosjek postignutih golova se popeo na tri po utakmici.
Sve samo olicenje velicanstvenosti.

Sve samo olicenje velicanstvenosti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Decki nistam stigao pogledati utakmicu
,kako je gOtze odigrao,rezltat sve govori razmontirani vw-ovci.

VOLIM BAYERN