Jedino njegove igre me zanimaju u zadnje vrijeme, a nisam u mogucnosti da pratim, pa hvala bilo kome ko me informise malo bolje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
standardno rusilackiguillermo je napisao/la:Seo odlican imao i priliku za pogodak u odbrani niti jedan izgubljen duel
zamisli sta ce na SP raditJuventinisimo je napisao/la:Ovaj momak mi je sve drazi i drazi...a kako i ne bi..na svaku utakmicu izadje da podrobi sve sto se podrobiti moze
Dodje na "prijateljsku" i razori sve oko sebe
Ma moraš ga voljeti kad ide glavom pod kopačku.Claus je napisao/la:Mislim da se nijedan novajlija nije ovoliko gotivio u reprezentaciji.
Seo voli Milfare"Danas je bio poseban dan"
Danas smo igrali kao ekipa od prve minute disciplinovano.
Da smo pobjedili bez primjljenog bola je lijepo i vazno za sve nas.
Svaki igrac je znao sto u zadnjim utakmicama nismo pokazali sto znamo.
Svako je znao da danas moramo drukcije se presentirati. Dnas smo uspjeli svih 90 minuta da pokazemo ono sto smo planirali.
Svim damama i najdrazim mamama sretan 8. Mart, zivjele!!!
Vas Seo
vazno je i to da svaku utakmicu primite bar jedan,al ste zato mene juce izbili za 100kmChinaglia je napisao/la:Seo voli Milfare"Danas je bio poseban dan"
Svako je znao da danas moramo drukcije se presentirati. Dnas smo uspjeli svih 90 minuta da pokazemo ono sto smo planirali.
Svim damama i najdrazim mamama sretan 8. Mart, zivjele!!!
Vas Seo
Meni je upečatljivije što je on ovom izjavom subliminalno ovu utakmicu komparirao sa onom reprezentativnom protiv Egipta.Chinaglia je napisao/la:"Danas je bio poseban dan"
Svim damama najdrazim mamama sretan 8. Mart, zivjele!!!
Vas Seo
Subliminalno, kažem.QUARTERBACK je napisao/la:bada bice da je prije mislio na to sto su ih bayern i real rastavili na proste faktore
Trenutno korisnika/ca: DeeWa, denza, Goalgetter i 33 gosta.