Možda bi bilo dobro da i on ode da se uslika, to mu je jedinstvena prilika.Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj idu i Hrvati na to jeb.eno SP. Neko bi rekao da su se i oni prvi put plasirali na jedno veliko takmicenje.19risha88 je napisao/la:Koliko god Virtual & Calcio & company branili Papeta,i kao njegov argument za odbranu uvijek navodili SP 2014,u repki nikad nije bila gora atmosfera,a i mislim da nakon današnje izjave u Avazu tek neće biti dobra atmosfera... I Hrvati idu na to j.ebeno SP ali znaju da ni kod njih dosta toga ne štima u savezu,samo što njih nije zaslijepio Brazil kao neke na ovom forumu... A kad im se otvore oči tad će naša repka već biti na putu kući iz Brazila... A vas ako je zaslijepio i opio ovaj plasman mene vala nije,čekao sam ga 20 godina,i sad kad sam ga dočekao uopšte nemam ono isto zadovljstvo u sebi kao kad smo se plasirali,polako spadaju maske... I svaka čast Hrvatima na ovome..
"A vas ako je zaslijepio i opio ovaj plasman mene vala nije,čekao sam ga 20 godina,i sad kad sam ga dočekao uopšte nemam ono isto zadovljstvo u sebi kao kad smo se plasirali,polako spadaju maske."
Sa ovime si sve rekao.
PS Ovo sto sada rade Hrvatski navijaci, nasi su vec uradili

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Izvini care al' jel to BiH ikad ustvari imala priliku da ga i vidi da bi ti mogao da ispalis ovakvu glupost?-SanaFCŽ- je napisao/la:Možda bi bilo dobro da i on ode da se uslika, to mu je jedinstvena prilika.Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- Consigliere
- Kontakt:
Safeta niko ne mrzi, vec se samo konstatuje ocigledno: da je trenerska neznalica.Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Baci nam svoje slike sa trofejom SP dok su nas vodili trenerski znalci.Consigliere je napisao/la:Safeta niko ne mrzi, vec se samo konstatuje ocigledno: da je trenerska neznalica.Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
E ti bi se stvarno trebao zapitati oko toga da li neko Saju mrzi,a i ne znam zbog čega bi ga neko mrzio kao osobu... Jedno je mrziti osobu a drugo je biti protiv njegovih medota koje primjenjuje u repki... Reprezentacija će ostati i poslije njega,tako da je on tu najmanje bitan... Ljudi se bune samo zbog igrača kojima nije mjesto tu,i koji repki mogu pomoci u istoj onoj mjeri kao bilo koji igrač premijer lige,nit su šta bolji niti gori od naših igrača po BiH...Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.
Izvini điđimiđi, neću više.. Ali zaista mu je ovo jedinstvena prilika ,jer nevjerujem da će svojom kvalitetom vođenja neke selekcije uspjeti doći do istog. Ja također ne mrzim Safeta, Bože sačuvaj, samo smatram da nema kvaliteta da vodi našu reprezentaciju.Idimidodjimi je napisao/la:Izvini care al' jel to BiH ikad ustvari imala priliku da ga i vidi da bi ti mogao da ispalis ovakvu glupost?-SanaFCŽ- je napisao/la:Možda bi bilo dobro da i on ode da se uslika, to mu je jedinstvena prilika.Henderson je napisao/la:Ovi što mrze Safeta neka slobodno odu i neka se slikaju sa trofejom SP.
Kaze samo znam da je Izet imo problema ..... a onda nam je prico kako je super primljen ii jako se hlando odnosio prema Izetu kao i na zadnjoj tekmi...Susicu koji si ti smrad i jadov!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Edin Dzeko i Spahic su jedan odvojeni klan u reprezentaciji,to svako zna ko imalo prati nas reprezentativni fudbal.. Zovu ih Furaci,ne daju izjave bh sportskoj javnosti,medijima,glume neke zvijezde,puni su sebe,umisljeni kao malo ko u ovoj drzavi..a ne znaju da upravo svjetske zvijezde krasi ta jednostavnost,susretljivost... Naravno sad im fali Ibricic,iako je po meni od njih trojice Ibricic najkulturniji i da kazem najprisebniji,puno je prijatnija osoba u odnosu na ova dva Furaca! Furaci sto je najgore postaju remetilacki faktor u ekipi,kvare dobru atmosferu koja nas je krasila,i prije su oni imali izleta ali oni nisu dolazili do izrazaja! To im nimalo ne valja,i trebali bi se oni malo spustiti na zemlju,vrijeme je,u suprotnom cemo sa veoma narusenom atmosferom otputovati u Brazil,a ako se to desi,da si ne znam kakav igrac sjedit ces na klupi,to vazi i za Spahica i za Dzeku,imat cemo mi aBd dostojne alternative,u Arslanagicu i Muslimovicu,pa i Ibisevicu kad igrali sa jednim napadacem! niko ne smije biti iznad ekipe,jer ce se bh sportska javnost okomiti na njih i unistit ce ih kao sto su i ti Furaci unistili dobru atmosferu u ekipi koja nas je godinama krasila! Nikakvi roditelji,rodbina,prijatelji ne smiju biti sa ekipom u hotelu,po sobama,hodnicima,to nigdje na svijetu nema,mora se povecati disciplina,jer budu li Furaci uzeli stvari pod svoje,selektor ce biti glavni krivac sto im je to dozvolio!
Ja mislim da je glavni uzrok svih ovih problema i nesuglasica Papetov bratić TSS i njegovo pozivanje u reprezentaciju
-
- Kontakt:
Nije mi samo jasno zasto Safet komunicira sa igracima preko novinara, u cetri oka im ocitas lekciju a ne ovako seljacki preko novinara, ovako moze samo narusit totalno atmosferu u reprezentaciji a novinari ko novinari jedva cekaju ispade da imaju sta pisati, i non stop te njegove glupe izjave, cijenim ga kao covjeka i on je nasa legenda ali mora se i on uozbiljit, ovako nece nikada postici autoritet kod igraca a ni ulit povjerenje kod navijaca znaci prvi se on mora uozbiljit pa tek onda da to ocekuje od igraca, a to sto kaze da se necudimo kada sastavi spisak za Brazil pa ja bi se cudio kada bi poveo ovaj tim koji je ponijeo teret kvalifikacija uz jos ponekog igraca ali svima je jasno da od igraca koji su ponijeli teret kvalifikacija nece od njih na svjetsko otici 6 ili 7 igraca, bice tu dosta anonimusa. KADA SMO OTISLI NA SVJETSKO KAKO JE LIJEPO PREUZIMAO SVE ZALUGE ZA USPJEH, PA KADA SE DESI NEUSPJEH PA NEKA I TADA PREUZME KRIVICU, SVI OZBILJNIJI TRENERI TAKO RADE, A KASNIJE OCITA LEKCIJU IGRACIMA A NE KADA SE DESI NEUSPJEH ONDA KRIVI IGRACI, NAVIJACI, TEREN, VRIJEME SAMO NE ON
Susic uopste ne razgovara sa igracima sve ide preko novina isti slucaj sa Mismovicem i Kolasincem.
Lik ocigledno misli da je njegov posao pozvati igrace, izabrati prvih 11 i odluciti se sa 3 izmjene kasnije...to je sav njegov posao.
Lik ocigledno misli da je njegov posao pozvati igrace, izabrati prvih 11 i odluciti se sa 3 izmjene kasnije...to je sav njegov posao.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- velez_mostar
- Kontakt:
Bez obzira sto su Dzeko i Spahic ufurani, i sto misle da se sve vrti oko njih, potrebniji su nam od selektora amatera koji se ponasa kao nezreo, daje bahate izjave, zove igrace koji nemaju kvalitet, gura formaciju koja je svima cudna i definitivno je glavni krivac za stanje u reprezentaciji.
Hajrovic nas je odveo na SP, i toliko je nepravde prema momku koji se zaista bori za mjesto u ekipi, trudi se na terenu i zasluzio je mjesto u prvih 11.
Izgubili smo dosta talenata zbog bahatog selektora koji misli da je nedodirljiv, a u biti je supljak zestoki.
Kuku nama s ovom ublehom od selektora, ne zna, a tvrdoglav je..to je jako zaj.ebano!
Puna podrska Dzeki, Spahi i ostalim koji znaju da sa ovim likom ne mozemo nista napraviti, i ocekujem od njih radikalnije poteze kako bismo se sto prije rijesili amatera koji unistava sve dobro sto su ovi momci odradili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajrovic nas je odveo na SP, i toliko je nepravde prema momku koji se zaista bori za mjesto u ekipi, trudi se na terenu i zasluzio je mjesto u prvih 11.
Izgubili smo dosta talenata zbog bahatog selektora koji misli da je nedodirljiv, a u biti je supljak zestoki.
Kuku nama s ovom ublehom od selektora, ne zna, a tvrdoglav je..to je jako zaj.ebano!
Puna podrska Dzeki, Spahi i ostalim koji znaju da sa ovim likom ne mozemo nista napraviti, i ocekujem od njih radikalnije poteze kako bismo se sto prije rijesili amatera koji unistava sve dobro sto su ovi momci odradili.
Mislim da poslije ove recenice niko ne cita dalje.velez_mostar je napisao/la:Bez obzira sto su Dzeko i Spahic ufurani, i sto misle da se sve vrti oko njih, potrebniji su nam od selektora amatera koji se ponasa kao nezreo, daje bahate izjave, zove igrace koji nemaju kvalitet, gura formaciju koja je svima cudna i definitivno je glavni krivac za stanje u reprezentaciji.
BIO SAM OSTRO PROTIV SUSICA I JOS UVIJEK SAM STO SE TICE NEKIH STVARI ALI SAM SAD SAZNAO NEKE STVARI KOJE POKAZUJU DA NJEMU NIJE LAHKO...NIJE DA SAM SAD NJEGOV FAN ALI SAD ZNAM DA ZA LOSU IGRU NIJE SAMO ON KRIV..ETO USPUT DA **** SPAHI I DZEKI MATER I NADAM SE DA CE HAJROVIC I KOLASINAC IZDRZATI DOK SE NE PROMJENI NESTO (JER KOLASINAC JOS UVIJEK MOZE ODLUCITI DA NE IGRA ZA NAS NEGO NJEMACKU KAKO JA ZNAM, I TOGA SE BOJIM)
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Susic nikad nije imao ozbiljan posao kao selektor prije repke. Vodio je turske niželigaše po 3 mjeseca i dobio otkaz. On je samo selektor zato što ga je njegov jaran Munib zaposlio
Dok ste se vi pozabavili Papetom, Edinom i Emirom, pravi kreator problema je niko drugi nego Rahimic, to i ptice na grani znaju. On je u stvari Godfather nase reprezentacije i on se pita gdje ce se janjetina jesti, a kamoli ko ce biti pozvan. Malo sale na njegov racun, drag mi je kao i svaki drugi nas reprezentativac.
Trebamo malo da se ohladimo kao sto je @pisac rekao. Iako je Pape nekad znao grijesiti, ja ga potpuno podrzavam sto se tice njegovog posla. A to sto mislite da Dzeko i Spahic nisu zamjenjivi... meni je Edin stvarno drag momak i mislim da je stvarno dobar momak sto se tice njegove humanitarne strane, Spahic mi je isto jedan od drazih igraca i grijesi i on, ali isto tako znam da smo bez njega nekad izgubljeni, ali ipak cu reci da reprezentaciji ne trebaju ni jedan ni drugi ako ce praviti sr@nje. Svako je zamjenjiv na poslu, u sta spada i sport i nemojte ni pkusavati da dokazete kako je Edin nezamjenjiv ili bilo koji drug clan. Takvu pricu mozemo imati za svakog naseg boljeg igraca jer je ovo trenutna situacija kod nas. Imamo odlicnog Dzeku, Pjanica, Begovica itd. i imali smo dobre igrace i prije i poslje njih, svakako, neki bolji, neki losiji, ali ne sumnjam da cemo i u buducnosti imati dobre igrace. Za ovaj sport je potreban dobar kolektiv a ne samo dobri pojedinci. Ima reprezentacija i klubova koliko hoces koji sa prosjecnim igracima pomrse konce velikima, a to je sve zbog velikog rada i truda i kolektiva.
Sve dok ne budemo svijesni da moramo skupa (reprezentacija) protiv ostalih i da se borimo za isto, nema napretka. Koliko god imali nesto protiv Muslimovica, ja njemu skidam kapu jer uvijek podrzava reprezentaciju iako sam misljenja da bi trebao da bude dio iste, barem na klupi.
Pape, pokazi im da si ti sef, a njihovo je da rade svoj posao i da daju svoj maksimum uvijek. Jedini osjecaju koji smiju biti tu su kada pobjedjujemo i kada gubimo, za ostle osjecaje nema mjesta u reprezetaciji. P.S. Drago mi je da je odgovorio Tankovicima, jer je onaj momak nekulturan i arogantan, a to nam ne treba, neka ga Svedjanima.
Trebamo malo da se ohladimo kao sto je @pisac rekao. Iako je Pape nekad znao grijesiti, ja ga potpuno podrzavam sto se tice njegovog posla. A to sto mislite da Dzeko i Spahic nisu zamjenjivi... meni je Edin stvarno drag momak i mislim da je stvarno dobar momak sto se tice njegove humanitarne strane, Spahic mi je isto jedan od drazih igraca i grijesi i on, ali isto tako znam da smo bez njega nekad izgubljeni, ali ipak cu reci da reprezentaciji ne trebaju ni jedan ni drugi ako ce praviti sr@nje. Svako je zamjenjiv na poslu, u sta spada i sport i nemojte ni pkusavati da dokazete kako je Edin nezamjenjiv ili bilo koji drug clan. Takvu pricu mozemo imati za svakog naseg boljeg igraca jer je ovo trenutna situacija kod nas. Imamo odlicnog Dzeku, Pjanica, Begovica itd. i imali smo dobre igrace i prije i poslje njih, svakako, neki bolji, neki losiji, ali ne sumnjam da cemo i u buducnosti imati dobre igrace. Za ovaj sport je potreban dobar kolektiv a ne samo dobri pojedinci. Ima reprezentacija i klubova koliko hoces koji sa prosjecnim igracima pomrse konce velikima, a to je sve zbog velikog rada i truda i kolektiva.
Sve dok ne budemo svijesni da moramo skupa (reprezentacija) protiv ostalih i da se borimo za isto, nema napretka. Koliko god imali nesto protiv Muslimovica, ja njemu skidam kapu jer uvijek podrzava reprezentaciju iako sam misljenja da bi trebao da bude dio iste, barem na klupi.
Pape, pokazi im da si ti sef, a njihovo je da rade svoj posao i da daju svoj maksimum uvijek. Jedini osjecaju koji smiju biti tu su kada pobjedjujemo i kada gubimo, za ostle osjecaje nema mjesta u reprezetaciji. P.S. Drago mi je da je odgovorio Tankovicima, jer je onaj momak nekulturan i arogantan, a to nam ne treba, neka ga Svedjanima.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pa fkt da je j.ebeno... Ovdje se napravila toliko pompa oko toga ko da je ravno osvajanju mundijala... Nisu se Hrvati plasirali prvi put i baš zato i govorim,znaju kako su došli do SP,na jedvite jade,kroz baraž... A radilo se sve što se kod nas radi dok je Štimac bio,pozivanje igrača iz Hajduka i stavljanje u prvi tim protiv Belgije,Josip Radošević,koji nit je bio zreo za repku nit koji klinac... A Štimac glumio stratega ko sad Pape i na kraju dobio nogu,i sad sve što je radio cijelu godinu,Niko Kovač samo dovršio kroz baraž protiv realno slabijeg Islanda i sad već može napravit rezultat ako mu se par stvari poklopi,nakon toga vjerovatno dobija i ponudu nekog kluba... A Štimac vizionar ko naš Safet opet će da visi na Hrt 2 i da pametuje... Jednostavno gadi mi se šta se napravilo od repke poslije kvalifikacija... Sajo se prepucava ko da je na forumu a ne na mjestu selektora...el-fighter je napisao/la:Cuj idu i Hrvati na to jeb.eno SP. Neko bi rekao da su se i oni prvi put plasirali na jedno veliko takmicenje.19risha88 je napisao/la:Koliko god Virtual & Calcio & company branili Papeta,i kao njegov argument za odbranu uvijek navodili SP 2014,u repki nikad nije bila gora atmosfera,a i mislim da nakon današnje izjave u Avazu tek neće biti dobra atmosfera... I Hrvati idu na to j.ebeno SP ali znaju da ni kod njih dosta toga ne štima u savezu,samo što njih nije zaslijepio Brazil kao neke na ovom forumu... A kad im se otvore oči tad će naša repka već biti na putu kući iz Brazila... A vas ako je zaslijepio i opio ovaj plasman mene vala nije,čekao sam ga 20 godina,i sad kad sam ga dočekao uopšte nemam ono isto zadovljstvo u sebi kao kad smo se plasirali,polako spadaju maske... I svaka čast Hrvatima na ovome..
"A vas ako je zaslijepio i opio ovaj plasman mene vala nije,čekao sam ga 20 godina,i sad kad sam ga dočekao uopšte nemam ono isto zadovljstvo u sebi kao kad smo se plasirali,polako spadaju maske."
Sa ovime si sve rekao.
19risha88 je napisao/la:Pa fkt da je j.ebeno... Ovdje se napravila toliko pompa oko toga ko da je ravno osvajanju mundijala... Nisu se Hrvati plasirali prvi put i baš zato i govorim,znaju kako su došli do SP,na jedvite jade,kroz baraž... A radilo se sve što se kod nas radi dok je Štimac bio,pozivanje igrača iz Hajduka i stavljanje u prvi tim protiv Belgije,Josip Radošević,koji nit je bio zreo za repku nit koji klinac... A Štimac glumio stratega ko sad Pape i na kraju dobio nogu,i sad sve što je radio cijelu godinu,Niko Kovač samo dovršio kroz baraž protiv realno slabijeg Islanda i sad već može napravit rezultat ako mu se par stvari poklopi,nakon toga vjerovatno dobija i ponudu nekog kluba... A Štimac vizionar ko naš Safet opet će da visi na Hrt 2 i da pametuje... a što je najgore od svega Štimac bi isto prošao kroz baraž jer je Hrvatska kvalitetnija od Islada,i onda bi jos vise glumio,a nikakav strateg...Jednostavno gadi mi se šta se napravilo od repke poslije kvalifikacija... Sajo se prepucava ko da je na forumu a ne na mjestu selektora...el-fighter je napisao/la:Cuj idu i Hrvati na to jeb.eno SP. Neko bi rekao da su se i oni prvi put plasirali na jedno veliko takmicenje.19risha88 je napisao/la:Koliko god Virtual & Calcio & company branili Papeta,i kao njegov argument za odbranu uvijek navodili SP 2014,u repki nikad nije bila gora atmosfera,a i mislim da nakon današnje izjave u Avazu tek neće biti dobra atmosfera... I Hrvati idu na to j.ebeno SP ali znaju da ni kod njih dosta toga ne štima u savezu,samo što njih nije zaslijepio Brazil kao neke na ovom forumu... A kad im se otvore oči tad će naša repka već biti na putu kući iz Brazila... A vas ako je zaslijepio i opio ovaj plasman mene vala nije,čekao sam ga 20 godina,i sad kad sam ga dočekao uopšte nemam ono isto zadovljstvo u sebi kao kad smo se plasirali,polako spadaju maske... I svaka čast Hrvatima na ovome..
Sa ovime si sve rekao.
Iako se vecina tvog posta ne odnosi na moja pitanja postavljena drummer-u i vecina upada u matricu pokusacu da ti odgovorim.....bhsport je napisao/la:Eh hajmo sada argumentovano, cuj nije izgubio konce, pa selektor je taj koji vuce konce, ako je puklo sam ih je izbgubio, ko ce mu ih trgati? Ako je tako znaci da nije autoritet i svojj posao ne radi kako treba. To govori vecina forumasa ovdje i to je i moj stav.damir_82 je napisao/la:Jel izgubio konce ili mu ih trgaju iz ruku? Sergej Barbarez nije otjeran kao pas, on je bio preponosan da prihvati mjesto pomocnika selektora, da dodje u strucni stab... Ja sam prije par dana procitao vijest da se prica sa Sasom Papcem oko njegovog eventualnog angazmana u Savezu http://sportsport.ba/bh_fudbal/sasa-pap ... bih/124115drummer je napisao/la:Damire,tema je Safet Sušić i evo moga misljenja.On je izgubio konce i treba da ode,ne poslije Brazila nego sad,odmah.Nije ni trebao on biti izabran za selektora,to je dobio namjestenim izborom od Munje Ušanovica kada je legenda reprezentacije Barbarez naivno spremio i detaljan plan rada ne znajuci da nema nikakve sanse.Otjeran je ko pas,to ja tesko podnosim i ne samo ja.Vrijeme je da takve stvari prestanu.
Nije samo on u pitanju,gospoda uspjesno drzi sve bivse igrace daleko od saveza i od svih reprezentacija,to nije u redu i tako ne radi niko,vrijeme je da i mi prestanemo.
Dakle opet dupla insinuacija drummer, da ne upotrijebim kakvu tezu kvalifikaciju....
Ti opet iznosis tvrdnje bez dokaza: Gdje je dokazano da je Susic primljen preko "stele"?
Susic je vodio reprezentaciju kroz dva dobra ciklusa! Jednom zamalo, drugi put plasman!
Hocu li opet da ti kopiram pitanja ili ti nije tesko da se vratis na prethodna 3 moja posta pa da odgovoris?
Drugo, kazes Barbarez nema iskustva, slazem se! Ali po tome nema ga ni Safet, kojem je krajnji domet u karijeri bio turska liga sa katastrofalnim rezultatitma, dakle nikakv trener kao i Barbarez. Jednom popustas drugom osporavas, valjda argument.
Moj izbor tada je bio Mesa, ali ocito nije bilo volje.
Idemo dalje argumentovano, izjava da se ne moze igrati u repki iz Kine, pa se pozove Miske, dvostruki arsini, ne drzi svoju rijec.
Izjava da ne mogu igrati koji nisu standardni u klubovima pa zovne Zahu i Rahima koji nisu spojili tekme godinama, opet dupli arsini.
Vrhunac gluposti je da je Soso los klub, a Rijeka, Hajduk, Braunsvajg, Istambul BB to nisu?
Dakle igracima je jasno sta se desava, jedno se prica, drugo se radi, rijeci se gaze. Takticki je vrlo los, katastrofalan. Sad je napokon svima jasno ko je ta ubleha zvana Safet. Zovne blijedu kopiju Medunjanina u vidu svog rodjaka i prodaje ga ko defanzivca, pri tome zanemarujuci Besica.
Kao ima 6 stopera pa mu ne treba Arslanagic. Sijelo u Insbrucku je propalo na sto smo i upozoravali i od dva sijela smo dobili ukupno 1 igraca koji nije igrao u Arsenalu tada, to je Sejo Harjovic. Seo, Izet Bico su splet okolnosti i rada nekog drugog a ne naseg selektora.
CIlj svega jeste prodati Germanijine igrace, Tincek ce biti u prvih 11 i ja ne krivim ni Dzeku ni ostale sto se ponasaju kako se ponasaju.
Jos jedna stvar za kraj, Dzeko jeste trazio izmjenu ali Pape to ne vidi ili se pravi lud. Javnost obmanjuje vec godinu dana ,ne postuje nikoga, nijke zabrinut i nema odgovornosti.
Kaze ja sam selektor moja je zadnja i kada napravi glupost u vidu hokejaske izmjene protiv SAd-a narusi atmosferu , pogubi konce, pa onda budi spreman i na kritike koje zasluzujes jer veze nemas. Pozivanje Ivice Osima u odbranu je zadnji potez, potez iz nemoci. Zato neka igra Sven Tino u 11, a ne Izet koji nam je donio prvenstvo.
Neka se djeca koja su ginula u omladinskim repkama zanemarju na ustrb rodjaka.
Ovo su ti prijatelju argumenti a bas me interesuje kako ces dokazati da je Hajduk ili Rijeka jaci od Sososa.
U zdravlje porodici Susic i Germania repki.
Ako cete me pitati za misljenje, selektor Dusko ili Vaha a mlade repke Zlaja Bajramovic.
Postavio sam pitanje "Da li je selektor izgubio konce ili se neko svojski trudi da mu te konce otrgne iz ruku?" Nadam se da uvidjas da su to dvije situacije u kojima nije ista odgovornost onoga o kome se govori.
Jedno je kad zbog svoje nesposobnosti, nestrucnosti izgubis kontrolu nad situacijom, a sasvim drugo kad ti se podmece, kad se tvoj rad "minira".... Valjda je sada ocito da pojedini reprezentativci miniraju rad selektora u poslednje vrijeme i da se svojski trude da otmu konce iz njegovih ruku....
drummer je rekao da je Barbarez "otjeran kao pas", pa sam ga podsjetio da je Barbarez odbio mjesto pomocnika reprezentacije (sto je Baljic koji isto tako nema nikakvog iskustva rado prihvatio, jer se sigurno racuna u nekakvo iskustvo). I moj prvi izbor tada je bio Mesa, jer je od ponudjenih imao najvise trenerskog iskustva..Drugi izbor je bio Susic...
Da, jasno je da Barbarez jos uvijek nema trenerskog iskustva, cak se ponasa kao da ga to i ne zanima (mozda da bude selektor reprezentacije u pokeru, tu je aktuelan).. Barbarez nema nikakvog, a Susic je prije preuzimanja reprezentacije imao ipak nekakvog iskustva, sto ipak pravi neku razliku! Rezultate tih klubova koje je Susic trenirao nisam pratio, ali pratim njegov rad u reprezentaciji i vidim da je ostvario cilj....
O drzanju rijeci: Sta bi bilo sa Susicem da ne pozove Misketa? Zar nije bolja ljudska osobina ta da procijeni da nam je Misimovic potreban, pa ga pozove i predje preko svog ega, nego da glumi nedodirljivog pa ga izbrise za sva vremena? Da imamo boljeg, malo blize, pozvao bi ga Susic i opravdao izjavu... Ovako nije problem progutati svoje rijeci i pozvati Misimovica onda kad selektor misli da nam je potreban...
Ista stvar je i u slucaju Zahirovica i Rahimica (nije ih pozvao protiv Egipta pa se sad i za to okrivljuje). Nisu u pitanju dvostruki arsini, vec nedostatak boljih igraca na tim pozicijama...
Da pozove jos i Muslimovica, pa gdje bi nam onda stali sve Hrgote, Gudelji, Salatici, Tankovici i ostali bjelosvjetski talenti koji nas ikoriste, bace.....
Tino moze biti zamjena Medunjaninu (jeste losija verzija), a Besic ni u najludjim snovima ne moze biti zamjena Medunjaninu...Jedino zamjena Rahimicu, i to ona upgrade verzija koja nesto bolje igra "lopte".... Hiljadu puta ovdje receno, da kao principijelan covjek nece zvati igraca iz mlade reprezentacije koji je u sukobu sa selektorom te mlade reprezentacije....
Nasi stoperi su uglavnom polivalentni igraci... Vranjes i Zukanovic, pa i Bicakcic mogu odigrati i na bocnim pozicijama...Stopera imamo a Arslanagic sigurno jeste potencijal, vjerovatno i nas buduci reprezentativac.. Bio mu je otac u Austriji, sto znaci da "sijelo nije propalo".. Dok rijesi papire, bice i on nas.... A btw jesi ga gledao protiv Srbije???
Da je cilj prodati Germanijine igrace bilo bi ih u ove 4 godine vise od dva (2) komada igraca, zar ne?!
Gdje ce Tino biti za 3 mjeseca namamo pojma. Dzeku nisi podrzavao kad je pjevao na aerodromu "Oj Safete, Sajo...", a sad puna podrska "dijamantu". Puna podrska za setnju pistom u najnovijoj kolekciji Legea sportske opreme, dresu reprezentacije BiH.... A izgleda da ni Dzeko kojem dajes punu podrsku, ne bi bio zadovoljan da zaigra Hajrovic.....I nije njegov gol jedini koji nas je odveo na prvenstvo.... Valjda toliko znas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.