Dobar je danas bio. Uz Rafu najbolji. I Carrick dosta bolji nego ranije u sezoni. Treba pohvalit i Smallinga i Matu, pa eto i Rooneya za drugo poluvrijeme.AlanSmith14 je napisao/la:Fella me danas kupio definitivno.
Joj vidi onog vampira Woodwarda.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dobar je danas bio. Uz Rafu najbolji. I Carrick dosta bolji nego ranije u sezoni. Treba pohvalit i Smallinga i Matu, pa eto i Rooneya za drugo poluvrijeme.AlanSmith14 je napisao/la:Fella me danas kupio definitivno.
Wayne Rooney has become the 1st player in PL history to record double figures for both goals & assists in 5 different seasons.
DukeOfWellington je napisao/la:Malo? Sramota da je takav krkan igrao za United.OnlyUnited je napisao/la:Sta fali malo i Keane je bio.. Ovdje nije bilo namjere.Cartman je napisao/la:Kako je prljav ovaj Fellaini.
Grozna odluka sudije, pogotovo pomoćnog, ništa novo naravno, ne sjećam se zadnje fudbalske utakmice na kojoj nisam vidio barem jednu idiotsku sudijsku odluku.
Ima da ovo ljeto izdominira tržišteCartman je napisao/la: Joj vidi onog vampira Woodwarda.
Ako ti se ne sviđa moje mišljenje zaobiđi. Svoje seosko obraćanje ostavi za nekog drugog.PhoenixFire je napisao/la:
![]()
![]()
ajde duke nemoj srati
Da nije bilo Robina ne bi vodili 1:0 i onda bi vidio kakva bi igra bila.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima da ovo ljeto izdominira tržišteCartman je napisao/la: Joj vidi onog vampira Woodwarda.
Zadnjih 20 min, nakon što je Robin izišao, možda i najboljih 20 min čitave sezone, pored one tekme u Leverkusenu
pokraj tebe privilegij je biti seljakomDukeOfWellington je napisao/la:Ako ti se ne sviđa moje mišljenje zaobiđi. Svoje seosko obraćanje ostavi za nekog drugog.PhoenixFire je napisao/la:
![]()
![]()
ajde duke nemoj srati
Ama sve i da je Moyes najgori na svijetu to Robinu ne daje pravo da on bira ko ce voditi ekipu, pa on je tu skoro od jucer tako da nema ni postovanje ni autoritet, ako mu se ne svidja nek` ide slobodno sto se mene tice, ionako je u godinama. Naravno, tvrdim i dalje da je Moyes sa Unitedom zagrizao prevelik zalogaj ali to ne daje pravo nekom od igraca da se manje zalaze ili sta vec ne, RvP nce birati, niti neki drugi igrac, ko ce voditi United, u toj dilemi bi apsolutno podrzao Moyesa, u svakom pogledu.AlanSmith14 je napisao/la: Čak i ova malo veća grubost danas je vjerovatno posljedica njegove frustracije sto mora igrati pod Moyesom.
Istina, samo nisu ovako kombinovali do tada, puno bolje je to izgledalo poslije te izmjene, iako WBA nije neko mjerilo, moglo bi opet biti po sistemu toplo-hladnoCartman je napisao/la: Da nije bilo Robina ne bi vodili 1:0 i onda bi vidio kakva bi igra bila.
Čovjek bi rekao ovo za njega rutina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.