Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlCapitano » 07 mar 2014, 18:39

10DelPiero je napisao/la:Jesi se dovezo tog Di Marije koda ti je bratic :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 18:42

:mrgreen:

jbg i ja bi Rojsa , i Kvadrado mi je drag zbog nekih drugih stvari i nacina na koji se moze koristiti...mada ako iza postavis Markizija, Vidala i Pogbu nije nuzno da to krilo bude defanzivno nesto posebnodobro, njih 3 su sposobni zatvoriti teren...ali ne vjerujem da ce nam braca dati Kvadrada a Rojs je ipak preskup :D

za Di Mariju sam nesto ubjedjen da bi eksplodirao u Italiji protiv sporih odbrana kako dugo za nekog igraca nisam bio siguran..toliko jak osjecaj da sam sigurniji nego sto sam bio i za Ljorentea :mrgreen: ...zna povuc loptu, prec igraca u trku, uc unutra , podvalit pas, gledam protiv Atletika sad par centarsuteva idealni za Ljorentea..to bi bio igrac koji je druga dimenzija u odnosu na ono sto gledamo u Italiji i apsolutna prevaga za iznudit slobodnjak ili penal...jedan Zervinjo koji je u svemu mnogo slabija verzija Di Marije u Italiji se pokazao odlicno...jednostavno takav tip igraca, jos plus koji ima neko ime iza sebe , bi bio sok za defanzivce u Italiji koji su naucili na Kandrevu, Cercija itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 mar 2014, 18:48

Ma nema ništa od Di Marije ba.

Doći će Kandreva i jedan lijevi bek i to je to. 4-3-3 formacija i to je to. :mrgreen:
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 mar 2014, 19:23

Eto jednu novu anketu sam stavio pošto je odlučeno da idemo do kraja u EL. :D

Neka je par dana pa se može i neka nova dodati. ;)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 mar 2014, 20:02

Sumnjam da ce Pogba otici ovog ljeta, mozda tamo 2015-te na ljeto, sad se treba fokusirati i dovesti prije svega lijevog beka i jednog krilnog igraca, to nam je najvise potrebno!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 mar 2014, 20:59

Što se tiče ankete, ja mislim da ga ne treba prodavati, jedino ako bi on htio da ide dalje, onda ga nema smisla zaustavljati. Ja sam mišljenja da je ostanak Vidala prioritet, svaka čast Pogbi on je već sad igračina, ali Arturo je Juve stile 8-) .

Ja vjerujem da će Agnelli izvršiti obećanja koja je dao prošli godina, jer najavio je već najavio da smo sad spremni za veća ulaganja (treba jedna transfer "bomba" i odmah se sve mijenja). Valjda će Marotta-Paratici neki transfer u svom stilu odraditi, mart a oni ništa ne objavljuju :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 mar 2014, 21:04

Slažem se s tobom, pogotovo ovo za Vidala. On je ključan igrač za ovu ekipu i ja ga ni u kom slučaju ne bih puštao.

Jednostavno, nemoguće je zamisliti Juventus bez Vidala, ulogu kakvu on ima u ovoj ekipi ne može niti jedan igrač na svijetu nadomjestiti.

Dok, što se Pogbe tiče, bilo bi pravo lijepo zadržati ga i da bude budućnost Juventusa, ali za njega će biti puno teže, a realno, nije nezamjenjiv.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 07 mar 2014, 22:10

Pogbu zadrzat po svaku cijenu jos najmanje 5-6 godina i onda ga unovcit, netreba skrtarit na njegovom ugovoru, dobili smo ga dzaba , a koliko god da mu damo sve mozemo nadoknadit prodajom kad do nje dodje , jos i zaradit...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 07 mar 2014, 22:55

U Tokiju otvoren Juventus Lounge koji će u sljedećih 40 dana biti sjecište Juventina iz Japana. Bitnija stvar je da se radi na revitaliziranju brenda na azijskom tržištu, što je dobra stvar. Tržište je danas sve, Agnelli ima viziju i sa sad radi dobar posao.

Ukoliko dođe skudeto, mislim da bi Peking ponovo trebao biti mjesto odigravanja superkup utakmice, s tim što ovoga puta treba izabrati azijsku turneju i planirati je tako da u toku jednog putovanja bude riješen i superkup. Istini za volju, nisam siguran da li je optimalno radi pripreme ekipe ići na turneju u augustu, ali ako je izvedivo onda svakako to mora biti opcija.

slika

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 07 mar 2014, 23:48

IlCapitano je napisao/la:Slažem se s tobom, pogotovo ovo za Vidala. On je ključan igrač za ovu ekipu i ja ga ni u kom slučaju ne bih puštao.

Jednostavno, nemoguće je zamisliti Juventus bez Vidala, ulogu kakvu on ima u ovoj ekipi ne može niti jedan igrač na svijetu nadomjestiti.

Dok, što se Pogbe tiče, bilo bi pravo lijepo zadržati ga i da bude budućnost Juventusa, ali za njega će biti puno teže, a realno, nije nezamjenjiv.
+1
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 mar 2014, 00:58

Last time #Juve lost against #Fiorentina in #Turin, #Osvaldo scored a winner in added time - http://****/1iivw3L" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 08 mar 2014, 13:01

Per ora ballano 20 milioni di minori introiti: nel 2012­/13 l’Uefa pagò 65,3 milioni, quest’anno 43,5, Euroleague esclusa.
A mene ubijeđivali kako je gubitak preko 30 miliona. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 mar 2014, 13:10

A ako osvojimo EL to će biti minimalna razlika, ako ne i ista zarada :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 08 mar 2014, 13:15

Pa eto tu negdje, s obzirom da ćemo odigrati par utakmica više na našem stadionu, to će nam donijeti oko 4 miliona od ulaznica.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 09 mar 2014, 09:29

Moguca formacija po Tuttosportu

slika
Genovini Portanova, Sturaro, Cofie, Antonelli ce propustiti mec protiv nas ako dobiju karton u utakmici protiv Chieva.
Prema Tuttosportu Peluso, Isla, Caceres, Ogbonna & Osvaldo ce startati u cetvrtak protiv Fiorentine.
Claudio Pasqualin (Giovinco's agent): "I expect a sale. indecent offers will come & it will be hard to resist.An sale is likely, I think that Juventus is preparing in this perspective" TMW
za @gojzericu
slika
uuuuf
slika
Mino Raiola on Pogba "Contract renewal? Why? He already has a nice contract with Juventus." - Radio Deejay
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 09 mar 2014, 11:06

Hocemo pobjedu 8-) :!:

Moramo im vratiti za ono u firenci.
Mogao bi TeveZ danas nastaviti goljadu..

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 09 mar 2014, 11:22

There are numerous reports in England and Holland suggesting that RVP handed in a transfer request so that he joins Juventus. (FI)

And now the Sunday Mirror Sport even claim he’s prepared to give up a £10m bonus in order to leave Man Utd and join Juventus.
:roll: :?
Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente
Forza Juve! 8-)
Juventus substitutes: Storari, Rubinho, Caceres, Bonucci, Peluso, Isla, Padoin, Giovinco, Quagliarella
U drugom bih uveo Islu,Giovinca i Caceresa lijevo a Asamoaha gurnuo u sredinu. Na ostale ne bih gubio vremena. Zao mi sto nije nekog iz Primavere stavio na klupu. Potreban je tu neko u vezi :roll:

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 09 mar 2014, 12:09

Po meni je ovo najjaci sastav. Ogbona mi je nekako bolji, jaci i sigurniji od Bonuccia, a Marchiso dere na registri. Idemo po osvetu FORZA JUVE
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 09 mar 2014, 12:12

Fiorentina president Della Valle on John Elkann:"Jaki is an idiot, they should let him rest, or send him skiing or to play golf" GdS
:roll:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 mar 2014, 12:19

Della Valle prc.a Elkana.. Neka neka.. mozda ga naljuti pa ovaj kriketas napokon i otvori kesu da nesto ulazi.. Tj. da dokaze svoju moc...

Radije bi da danas igraju ti slabiji graci.. msm na Osvalda, Islu, Pelusa itd. nego u srijedu.. Scudetto cemo svakako osvojiti, a ako ce vec ici na osvajanje LE, onda neka tamo igraju sa najjacim mogucim sastavom... Jer tamo nema popravnih utakmica.... 2 i to je to....

A sto se tice RvP-a, neka hvala imao je priliku da dodje a umjesto toga otisao je u klub koji je u cirkus situaciji... Majstor i dobar igrac svakako jest, al sad nikako nije potreban pored lava i svakako Carlitosa...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.