SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

Neutral
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 09:32

Ako budemo igrali kao jučer ne gine nam repriza naših susjeda protiv Argentine u Gelsenkirchenu 2006. godine.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 mar 2014, 12:22

sa ovim igračima i potencijalnim reprezentativcima, ova repka se može nositi i sa većinom onih najvećih reprezentacija, bez dileme! grupa na SP je takva da je realno očekivati da prođemo grupu, najmanje .. da, da je selektor Ćiro, dobar trener ili neki drugi dobar trener, očekivao bih prolaz grupe i eventualno iznenađenje ako nam padne Francuska, ako nam padne Švica, onda bismo opet imali realne šanse da idemo u 1/4 F

međutim, sa Papetom, prevarom od trenera, čovjekom koji je izgubio kompas, ne očekujem da prođemo grupu, jednostavno sam izgubio povjerenje u njega .. taktičar je za qrac, a tek njegove flop izjave, da čovjek ne povjeruje :cry: ali, kao i svaki zagriženi do kosti Bosanac i Hercegovac, nadam se tom uspjehu i prolasku grupe, a onda, ko zna

šteta je što nam zlatna generacija na klupi ima cirkusanta, baš cirkusanta, repka koja ima kvalitet da sada na SP, a i EP u Francuskoj napravi jedan stvarno dobar, realan rezultat kao što je plasman u 1/4 F

Pape, bio si vrhunski igrač, ali si prevara/pokušaj od trenera ..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 mar 2014, 13:18

Juce porat, poraz.. sta ces.. bice bolje

[youtube][/youtube]

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 mar 2014, 19:51

Ne znam da li ste znali za ovu informaciju, ali maloprije slusam na radiu da svaki selektor, 13. maja, mora FIFI poslati listu od 30 igraca na koje racunaju za svijetsko prvenstvo. Ta ista lista ce se smanjiti 02.06 na 23 igraca, i ovo je 100% provjerena informacija i po meni odlicna, jer ovako ce morati bar jednog treceg napadaca ubaciti u na listu :)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 20:30

Tracy3McGrady je napisao/la:Ne znam da li ste znali za ovu informaciju, ali maloprije slusam na radiu da svaki selektor, 13. maja, mora FIFI poslati listu od 30 igraca na koje racunaju za svijetsko prvenstvo. Ta ista lista ce se smanjiti 02.06 na 23 igraca, i ovo je 100% provjerena informacija i po meni odlicna, jer ovako ce morati bar jednog treceg napadaca ubaciti u na listu :)
Stavice da je Edin Visca 3. napadac, kao sto je to dosad radio kad je objavljivo spisak. :D

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 07 mar 2014, 08:33

Neutral je napisao/la:Ako budemo igrali kao jučer ne gine nam repriza naših susjeda protiv Argentine u Gelsenkirchenu 2006. godine.
Realno je da BIH na SP može doživjeti totalni krah sa 0 ili 1 bodom i kakvim debaklom od Argentine, ali i da u nekom ludom scenariju dođe do četvrtfinala. Sušić bi po meni napokon trebao shvatiti nekoliko stvari, prvenstveno da mu je u vezi neophodan neki razbijač. Ja bih tu stavio Kolaša kao iznimno borbenog i defanzivno pouzdanog igrača, pogotovo ako su na terenu istovremeno Miske i Pjanić + Džeko i Vedo u špici. Pošto je Pjanić trenutno najbolji BH igrač mislim da bi on trebao imati što sličniju ulogu onoj u Romi, a ne biti žrtvovan na nekoj skroz krivoj poziciji da bi se uguralo sve zaslužnike u 11. Vjerovatno je sad kasno za promjenu načina igre, ali ja bih na Sušićevu mjestu prije igrao 4-2-3-1 u sastavu Begović - Mujdža, Spaha, Bičakčić, Salihović - Kolaš, Pjana - Medunjanin, Miske, Lulić - Džeko. Salihović na LB i Medunjanin na AMR su najupitniji (nisam siguran da imamo bolje rješenje), a ako je Miske van ozbiljne forme probao bih sa Džekom kao klasičnim drugim špicom koji sudjeluje u kreaciji i Vedom kao isturenim špicom.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 07 mar 2014, 10:32

Svi vide da nama fali zadnji vezni koji trči i pokriva teren. Mi to nemamo od poluvremena na Koševu protiv SAD-a. Ako se sjetite tad je bilo 2:0 za nas i izađe na poluvremenu RAHIMIĆ i od tada nije više nikad zaigrao za BiH a mi izgubismo od Slovaka u Zenici , naguzove prođemo Litvance i Slovake i vidjeli ste protiv Egipta. Zadnji vezni vrši pritisak i presjeca napade na sredini i najčešće je on taj od kojeg zavisi ofanzivni dio ekipe. Mi nismo pobjedili kako treba nikog od kako neigra Rahimić. Jeste da neigra i da ima 36 godina , ali Sušić je za Jugoslaviju igrao u 37 godini i to ga Osim vodio.
Medunjanin nije igrač sa velikim radijusom kretanja i nije igrač koji ovo može igrati. DALEKO najbliži ovom igraču ako već nedaju Rahimiću da igra je Sead Kolašinac ali momak je lijevi bek pa sad nezam šta Pape vijeća.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 mar 2014, 21:49

Meni je dobar, pokretan i nekako siguran zadnji vezni Adnan Zahirovic. Mozda ce sad po meni drvlje i kamenje, ali imaju cinjenice koje kazu da je Adnan u kvalfikacijama igro na svim utakmicama osim na dvije (Latvija 0-5 Bosna, Bosna 0 - 1 Slovacka). Onako gledajuci ovu prvu hajd manje-vise, ali drugu gubimo kad on nije igro. Jos jedna zanimljiva stvar u Slovackoj u 43.minuti gubimo 1-0, Adnan ulazi u 50.minuti na teren i mi okrecemo rezon. Mislim mozda je to sve stvar srece, ali.. ali..
Ovog momka treba zvati za Brazil, jer je nosio breme kvalfikacija u 8 od 10 utakmica. Znoja i znoja..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 02:08

FliX je napisao/la:Jos jedna zanimljiva stvar u Slovackoj u 43.minuti gubimo 1-0, Adnan ulazi u 50.minuti na teren i mi okrecemo rezon. Mislim mozda je to sve stvar srece, ali.. ali..
Nije to sreća, već dobar potez Sušića. Shvatio je da nas Weiss ubija po toj strani i ubacio je igrača koji može odgovoriti zadatku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 mar 2014, 02:12

Virtu4l je napisao/la:
FliX je napisao/la:Jos jedna zanimljiva stvar u Slovackoj u 43.minuti gubimo 1-0, Adnan ulazi u 50.minuti na teren i mi okrecemo rezon. Mislim mozda je to sve stvar srece, ali.. ali..
Nije to sreća, već dobar potez Sušića. Shvatio je da nas Weiss ubija po toj strani i ubacio je igrača koji može odgovoriti zadatku.
Ali da on to shvati trebalo mu je 150 minuta ubijanja :cry: i kad sam pomislio da je napokon shvatio on istu grešku ponovi još tri puta nakon toga :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 11 mar 2014, 08:16

slika

:mrgreen: onda pleska...
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 mar 2014, 17:35

Još malo 8-)

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 11 mar 2014, 17:47

Susic mora bar jednog od Besica/Zahirovica/Rahimica pozvati...to su jedini koji mogu igrati DMF...Zahirovic kad se sjetim slovacke i kad je muda stavio da ronaldo nebi dao gol u prvoj utakmici baraza onda zasluzuje poziv, Rahimic odlican protiv Grcke..star i iskusan, yebes brzinu kad ti je mozak brzi. Besic ima dosta samopouzdanja,energije,ne boji se i zna sa loptom, vidi se da je kvalitetan igrac.

Budeli Tin igro na svjetskom treba petecija da Pape ide a imam osjecaj da ce Tino,Avdija,Sunjic,Kvrzic nekako dobiti mjesto u repki dok Ibricic,Rahimic,Pandza,Zahirovic,Besic nece.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 mar 2014, 22:04

slika
Semper Fidelis

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2014, 13:44

Ima li igdje informacija o broju prodanih karata za nase utakmice? Prve nisu bile dobre jer su nasa 2. i 3. utakmica bile medju pet sa najmanje prodanih karata :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 22 mar 2014, 09:52

Sinoc u snu imam nocne more.
Zavrsava se SP mi samo s Iranom izvukli bod ono sve blamaze bile,raja podivljala pljuju se igraci ,hebe im se sve od do....NEPONOVILO SE
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 mar 2014, 11:09

slika
slika
slika slika

Tacno prije godinu dana. :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2014, 11:13

Kad bi protiv Argentine odigrali kao protiv Grcke to bi bilo genijalno.

Isti tim da igra naravno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 mar 2014, 15:28

Elegant je napisao/la:Kad bi protiv Argentine odigrali kao protiv Grcke to bi bilo genijalno.

Isti tim da igra naravno.

Kada bi isti tim igrao, tj. s Dzekom i Ibisevicem u napadu, ne bih nam ginulo pet komada. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 mar 2014, 00:21

bega94 je napisao/la:Posjetite i pogledajte slike pa onda odlučite hoćete l' pratit https://www.facebook.com/pages/Heat-Tip ... 93?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne krijem ime kao ni broj tiketa. Jučer prošao triple. Danas novi tipovi. Lijep pozdrav. :)
Imas jaruga posebnu rubriku za kladionicare... fulo si temu totalno. :evil:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Homelander, Sheyi i 46 gostiju.