Pričaju o sudijama, namještanju i još uz to dodaju da nam se igrači dopingiraju

Ovo puno znaci nasim igracim, zelja da uđu u Premier ligu je ogromna i nadam se da ću tu zelju vidjeti pri svakom slavlju gola.
Moderator/ica: GracanicaAA
Polako tek je krenulo ima njima jos 3 mjeseca kmecanjaGoalgetter je napisao/la:Samo kmece, vec mjesecima.
Kod nas se svaki gol tako slaviNKJ je napisao/la:Pa onakva proslava golova, ono mi je drago vidjeti, jer igrač zabije gol i ništa, samo se nasmije. Pa zašto ga je onda zabio, vidi se na igračima da hoće pobjede, da igraju za nas. Žalostan je ovaj forum.
Rece mi prijatelj iz Bihaca.treci je napisao/la:gdje se prica?
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Sretno Krajisnici. Nadam se da cete se vratiti u PL jer Bihac zasluzuje premierligasa. Kad vidim kakvih provincijskih klubova ima, a jos se ovi iz tuzle nalozili. Pa hoce da nam PL lici na neki seoski turnir. Pozdrav iz Sarajevabihac1968 je napisao/la:
Nadam se da dolazite u Sarajevo, a ja aBd vec ove godine poslom sam u Bihacu. Svake godine bar jednom godisnje dodjem tamo i moram priznati iako je off topic da nigdje nisam sreo prijatnijeg naroda. Zao mi je sto vas vise ne trenira cala jer ke radio dobar posao ali hajde najbitnije da se vratite u PL.NKJ je napisao/la:Haha, gle ovog, hoće Gazprom, da bar hoće. Ali ipak, to je nešto previše. Ništa od toga trenutno, možda nekad kasnije i bude šta od toga..
@skoro .... hvala ti, nadam se da ćemo se sresti sljedeće godine
+1LloriS je napisao/la:Ljudi dosao je taj dan, svi na tribine i pomozimo crveno bijelima da ostvare 3 veoma bitna boda, svi danas na stadion i podrzimo nase momke do nove pobjede
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Google Adsense [Bot], nebeskasila, samoposteno, VivaLaLiberta i 37 gostiju.