Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la masteRofPoker » 08 mar 2014, 00:35

johnnyyK je napisao/la:M.GASOL (16,5) - MANJE
Randolph ce ipak igrati veceras sto znaci manje suteva i forsiranja od strane Gasola, a i Noah igra, pa stoga sansa da Gasol predje ovu granicu je jako mala.Noah je elitni defender i ocekujem da limitira Gasola na max 10p.Neznam jeli smanjena kvota ili granica, ja sam jos popodne uplatio...

J.TEAGUE (21,5) - MANJE
Millsap se veceras vraca na parkete nakon sto je pretrpio ozljedu.Atlanta moze napokon se "vratit" u borbu za playoff jer budimo realni ipak je Millsap prva napadacka opcija pored Horforda.

R.GAY (21,5) - VISE
Gay se vraca na stari parket, gdje je skupa sa DeRozanom zario i palio NBA parkete.Naravno malo sam preuvelicao, no mislim da ce Gay prebaciti ovu granicu upravo zbog povratka "u Kanadu" te da ga bas nitko iz Raptorsa nemoze cuvati..

D.COUSINS (22,5) - VISE
Znam da je uvijek rizik igrati 2 igraca iz iste ekipe vise, no imam neko pravilo da svakog centra ili krilnog centra ekipe koja igra protiv Raptorsa igram vise.Ocajno brane reket, gdje ih svi redovno pune, a Cousins je jedan od najboljih centara lige.

D.DEROZAN (24,5) - VISE
Jos jedan par iz ovoga meca.Demar je u zivotnoj formi, i prakticki on na svoj pogon vodi Toronto u playoff.Lowry s vremena na vrijeme odigra sjajnu partiju, Ross takoder no on bas svaku vecer impresionira u posljednje vrijeme, a posebno na domacem parketu.Kao sto sam vec rekao, vraca se Gay na svoj stari parket pa ocekujem da i on i Gay potegnu kao ranije ove sezone...

to je to od mene, ovo sam iskombinirao na vise listica sa nekim ostalim teniskim i NBA parovima...sretno :D
Pazi, citao sam : :)

Milsap bi trebao imati smanjenu minutazu a GS i nije neka odbrana na njegovoj poziciji.
Ross se vraca na parket i on bi trebao sa nekim udvajanjem da posebnu paznju obrati na Gaya, kaze treber Toronta da ce njega probati zaustaviti.
M.Gasol hvata svoju staru dobru formu, protiv Bruklina je bio odlican (iako nije neka odbrana u pitanju) a pise i da Noah ima nekih problema ali da ce igrati.

Sretno u svakom slucaju.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 mar 2014, 00:58

masteRofPoker je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Gerald Henderson will miss Friday's game against Cleveland

-Kevin Garnett will miss Friday's game against Boston

dok

-Paul Millsap is probable for Friday's game against Golden State
Walker preko 16,5
j.johnson preko 14,5
teague ispod 20
J.Johnson je bolestan i nije odradio danasnji suterski trening.
Johnson (illness) will start for the Nets Friday .espn
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 08 mar 2014, 01:02

themaniaks je napisao/la: Johnson (illness) will start for the Nets Friday .espn
Znam ja to druze. Nego ja sam ti sugerisao da je bolestan i da nije odradio suterski trening. Pitanje je kolika ce mu biti minutaza i koliko ce mu se odraziti bolest na sut.

Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 mar 2014, 01:45

LloriS je napisao/la:Lokomotiv Kuban - Maccabi 1 1.70

Domacini ganjaju 4 mjesto koje vodi u cetvrtfinale EL, trenutno su na omjeru 3-5 kao i Galatasaray koji ima tezak mec kod kuce protiv Reala, Lokomotiv bi u slucaju pobjede skocio na 4 mjesto sa omjerom 4-5 kao i Bayern, s druge strane Maccabi je na omjeru 6-2 i skoro pa je obezbjedio prolazak dalje, domaci imaju sigurno vecu zelju za pobjedom i sa ekipom kakvom raspolazu imaju dobre sanse da dobiju ovaj mec

K'lautern
- Sandhausen 1 1.45

K'lautern je u posljednja 3 kola dozivio 3 poraza, ambicije kluba su povratak u Bundesligu i trenutno stanje na tabeli ne izgleda dobro po njih, pobjeda u ovom mecu je imperativ ako zele da zadrze prikljucak za vodecim ekipama, Sandhausen je ekipa koja je u zlatnoj sredini i koja tesko da moze ispasti, igrace rastereceno ali ipak je kvalitet na strani domacina i veliki su favoriti u ovom mecu

1.FC Koln - Cottbus 1 1.40

Za razliku od K'lauterna, Koln je na prvom mjestu sa 4 boda vise od drugoplasiranog Furtha, u goste im dolazi Cottbus koji je skoro pa vec ispao iz lige, Koln je favorit i bolja su ekipa te bi trebali ostvariti pobjedu, ako zele zadrzati ovu prednost onda nebi smijeli kiksati protiv ovakvih ekipa

Real M 80,5 OVER
1.85

S obzirom kakve igrace ima Real ova granica za njih uopste nije velika, ekipa koja ima sjajne sutere i odlicne pojedince cesto je ove sezone isla i preko 100 poena, odlicna ekipa koja igra veoma efikasno u napadu, u prvom mecu su Galatasarayu ubacili 89 poena, nadam se da mogu i nocas pruziti takvu partiju

KVOTA: 6,60

Ako je ko ispratio cestitam mu ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 08 mar 2014, 08:58

amarosim je napisao/la:D.Williams 14,5 više wwin
u drugim klad je granica 16,5,Deron u zadnje vrijeme uzima dosta toga na sebe,zadnje tri utak 15,20 i 16.....igra oko 35 minuta u prosjeku,i Boston i Brooklyn u zadnje vrijeme igraju na velik broj koseva...............

Pleiss 11,5 više
Vcrs Caja ide Panathi gdje ce Tibor igrati protiv Lasmea koji je manji od njega jedno 20 cm i sigurno bi trebali dosta njemu spustati loptu,takodjer nece biti Odoma koji je igrao na i cetvorci i petici,Pleiss bi trebao igrati 26-7 minuta...................
20
12

blend
Kontakt:

Post Postao/la blend » 08 mar 2014, 11:10

Ima li neko humanitaran da posalje 0,10 na wwin
username: blend95
4 slovo : n

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 mar 2014, 12:28

Chelsea are undefeated in their last 16 home matches against Tottenham.
Barcelona have won their last 8 matches against Valladolid in all competitions.
There have been over 2.5 goals scored in 28 of Hoffenheim's last 31 games.
Stuttgart have conceded at least 2 goals in their last 11 matches.
Bayern have scored at least 2 goals in their last 15 matches in the Bundesliga.
PSG have won their last 7 matches against Bastia.
AZ have scored at least 2 goals in their last 7 home matches against Heracles.
There have been over 2.5 goals scored in 9 of Heerenveen's last 11 games.
There have been over 2.5 goals scored in 9 of Zwolle's last 11 games.
PSV Eindhoven have won their last 15 home matches against Utrecht.
Galatasaray have won their last 8 home matches in Super Lig.
Konyaspor have conceded at least 2 goals in 9 of their last 11 away matches.
Xanthi are undefeated in 12 of their last 13 matches against Asteras.
Aris FC have conceded at least 2 goals in 7 of their last 8 away matches.
Standard Liege have won their last 8 matches against KV Mechelen.
Genk have won their last 6 matches against Mons in all competitions.
There have been over 2.5 goals scored in AaB's last 10 away games.
Basel have won 9 of their last 10 home matches against St.Gallen.
Lausanne have conceded at least 2 goals in 14 of their last 15 away matches.

messito
Kontakt:

Post Postao/la messito » 08 mar 2014, 12:44

Pozdrav ljudi..novi sam ovdje,nadam se da cu vam nekad uspjeti donijeti poneki dobitak..pocinjem sa travnik-siroki brijeg 1x,kvota u padu,a bila 2,2..dva dosta prijateljska kluba..

SoloUltra
Kontakt:

Post Postao/la SoloUltra » 08 mar 2014, 12:48

Radnik - Borac 2 (2,70)

Borac izgubio proslu utakmicu kod kuce od Mladosti ,danas igraju protiv jedne od najboljih domacih ekipa Radnika . Borac je vec uzimao sve bodove sa ovog stadiona i sigurno ce danas ici na sva tri boda koje su prosuli proslo kolo.
Visoko žestoko za Sarajevo grad !

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 08 mar 2014, 12:56

Forster je napisao/la:Iako je još rano za neke ozbiljnije tikete na IW da probamo nesto zaraditi i na ovoj dosta losoj ponudi 8-)

Mahut - Gabashvili 1 @ 1.60
Souza - Nedovyesov 1 @ 1.45

Mannarino - Gonzalez 1 @ 1.35

Carreno Busta - Lorenzi 2 @ 1.90
Federer/Wawrinka - Boppana/Qureshi 1 @ 1.75
Huey/Inglot - Fognini/Seppi 1 @ 1.65

Mahut u boljoj formi dočekuje ovaj meč, servis kod njega uvijek na nivou, sa druge strane Gabashvili u Dubaiu porazen od Warda koji nije ni blizu kvalitete Mahuta. Gabashvili se od AO muči, tako da ne vidim za njega sansu da prodje kraj servis-volej igre Mahuta i odličnog servisa koji bi trebao biti presudan u ovom meču.

Souza kvalitetniji i nesto konstantniji igrac od Nedovyesova koji ipak jos nije dorastao Masters turnirima. Kvalitet na strani Souze, ovdje samo neka dekoncetrisanost i neki meč u stilu Souze kada uopšte mislima nije u igri mogu dovesti do pobjede Kazakhstanca(?). Navikao da je on Oleksandr iz Ukrajine, sada je covjek Aleksandr iz Kazakhstana :lol:

Gonzalez dosao do pokupi cek za nastup u 1. rundi i to je to. U ocajnoj je formi na zemlji, ako na zemlji igra lose, sta tek onda ocekivati na hardu, mozda cak i lagani 2:0 za Mannarina, koji nije naravno top klasa, ali je u ovom trenutku na Hardu za Gonzaleza prejak.

Lorenzi igra u zivotnoj formi, jednostavno moram probati na njega. 8-)
Imena Federer i Wawrinka dovoljno govore, igrali su jednom vec finale u IW. Obojica imaju, naravno pogotovo Fedex odličnu igru na mreži.Jednostavno prejaki su za Indo-Pak Express 8-)
Huey/Inglot uigraniji dubl, svake sedmice igraju dublove, Fognini i Seppi ne bas tako cesto, jednostavno ne vjerujem da ce se htjeti previse umarati pred singl mečeve.

Sretno nam ako neko isprati 8-)
Gonzalez na Mastersu dolazi do 1. pobjede u glavnom žrijebu ATP turnira :lol:
Za Mahuta nemam rijeci :evil:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 08 mar 2014, 13:45

NBA
Griffin 23,5 više wwin
Vcrs Clippsi ugoscuju Atlantu i ako ne bude blowout,mislim da bi Blake konacno trebao preko ove granice jer je zadnje tri uakmice ostajao na 20,20 i 22..........

Jefferson 26,5 manje sportplus
Vcrs Charlotte ide Memphisu i upravo je Al prije 20 dana protiv iste ekipe zabio 6 poena uz sut 2-13 i to mu je jedini jednoznamekast ucinak u zadnjih 20tak utakmica,Memphis brutalan pod kosem i uz Indianu najbolje brane unutrasnje pozicije..............

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 mar 2014, 13:48

Ried-Salzburg 4+.
ZZ

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2014, 14:10

Schalke 04-Hoffenheim over 1.5 1.pol 2.15

Schalke 04-Hoffenheim over 3.5 2.20

Schalke ove sezone ima problema sa današnjim gostima, možda danas i dobiju ali golova bi trebalo biti, zadnje dvije 3-3 i 1-3 i očekujem da ispoštuju i ovaj put

Hibernian-Motherwell over 1.5 1.pol 2.55

Hibernian-Motherwell over 3.5 2.75

zadnje dvije međusobne su zakazali, dva puta samo po jedan gol i mislim da bi bilo previše da tri u nizu ne idu na više golova, a bilo je tu i po 4-5 komada pa bi mogli danas otići na 4+

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 08 mar 2014, 15:06

HSV -1

Hamburg polako popravlja igru dolaskom Slomke na klupu,a inace sve Slomkine ekipe igraju kuci ddobro tako da bi danas HSV trebao ovo dobit ,dodajmo da igraju protiv Frankfurta koji se nalazi takodjer u donjem djelu tabele

Sretno
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

COYG
Kontakt:

Post Postao/la COYG » 08 mar 2014, 15:14

SoloUltra je napisao/la:Radnik - Borac 2 (2,70)

Borac izgubio proslu utakmicu kod kuce od Mladosti ,danas igraju protiv jedne od najboljih domacih ekipa Radnika . Borac je vec uzimao sve bodove sa ovog stadiona i sigurno ce danas ici na sva tri boda koje su prosuli proslo kolo.
Iće oni na tri boda, ali ekipa je očajna. Ne želim da baksuziram, iz Banja Luke sam navijam za Borac ali danas će teško do pobjeda. Zicer je prvo poluvrijeme x.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 08 mar 2014, 15:24

Forster je napisao/la:
Forster je napisao/la:Iako je još rano za neke ozbiljnije tikete na IW da probamo nesto zaraditi i na ovoj dosta losoj ponudi 8-)

Mahut - Gabashvili 1 @ 1.60
Souza - Nedovyesov 1 @ 1.45

Mannarino - Gonzalez 1 @ 1.35

Carreno Busta - Lorenzi 2 @ 1.90
Federer/Wawrinka - Boppana/Qureshi 1 @ 1.75
Huey/Inglot - Fognini/Seppi 1 @ 1.65

Gonzalez dosao do pokupi cek za nastup u 1. rundi i to je to. U ocajnoj je formi na zemlji, ako na zemlji igra lose, sta tek onda ocekivati na hardu, mozda cak i lagani 2:0 za Mannarina, koji nije naravno top klasa, ali je u ovom trenutku na Hardu za Gonzaleza prejak.
Gonzalez na Mastersu dolazi do 1. pobjede u glavnom žrijebu ATP turnira :lol:
Dobio je Mannarino "kritike" zbog glupog poraza u tie breaku trećeg seta gdje je vodio 6-2 i uspio izgubit 6-8 i naravno samo to sam mašio. :roll:
slika
P.S. Tursunov - Monaco 2 (2,55)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 mar 2014, 15:30

Chelsea- Tottenham (SP) 1 1.85 - Jedna od kljucnih utakmica Chelsea na putu ka tituli, i jedna od onih koje se ne smiju gubiti. Tottenham je dobra ekipa ali ipak se radi o duelu Mourinho vs Sherwood :roll:

Cardiff- Fulham gdg 1.35 - Cardiff je, po meni, naslabija ekipa lige i vjerovatni putnik u Championship. Ovaj eksperimet sa Solsjskjerom je ocigledno bio promasaj. S druge strane, Fulham je doveo dobrog trenera i velikom motivatora Magatha i blize je opstanku sigurno.

Palace- Southampton gdg 1.25
- Palace vjerovatno ostaje u ligi, prije svega zahvaljujuci Pulisu, strucnjaku za opstanke :mrgreen: Soton je jedna od atraktivnijih ekipa lige, gol mogu dati bas svima, zasto ne i Palaceu

Gladbach- Augsburg 1x 1.30 - dopizdio mi je vise Augsburg i njihova sezona, nece danas uzeti Gladbach (valjda)

HSV- Frankfurt ddg 1.20
- HSV ovo ne smije izgubiti, popravili su se poprilicno po Slomkom, mogu do jednog gola

Stuttgart- Brauschweig gdg 1.45 - vidio sam danas kec na Stuttgartu na milion tiketa. Ovo je klasicno tjeranje inata. :mrgreen:

Kvota 7.06
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 08 mar 2014, 15:38

ome very important players are injured or have some illness in hosts team.

Drobny(second gk 4/0), Stritzel(third gk 0/0), Jansen(df 19/1), Lam(df 9/1), Rajkovic(df 2/0), L. Sobiech(df 10/1), Calhanoglu(mf 22/6), Demirbay(mf 0/0), Nafiu(att 0/0), Steinmann(mf 0/0), van der Vaart(mf 19/7 Grippe), Beister(mf 16/5), Lasogga(att 17/11 top scorer) are unavailable at this moment , for weekend we will have more infos about this match.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... rt-32.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-- Badelj(mf 21/1) , Zhin(df) , Jiracek(mf 11/1) and Ilicevic(mf 10/1) are also injured acording to http://www.transfermarkt.co.uk/en/hambu ... in_41.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SoloUltra
Kontakt:

Post Postao/la SoloUltra » 08 mar 2014, 17:38

Nadam se da je neko ispratio .

1-2
Visoko žestoko za Sarajevo grad !

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 08 mar 2014, 17:43

SoloUltra je napisao/la:

Nadam se da je neko ispratio .

1-2
Svaka cast, 2,40 kvota u Premieru, igrao i ja :D Al obori me Hoffenheim ps1 :roll:
SAMO ČELIK !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.