To brategorazdak je napisao/la:Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
Svi oni koji kazu da smo mali neka dobro znaju da olimpic ima svoje navijace sirom BIH

Eto nam Siroki u kupu
Komentare o zrijebu?

To brategorazdak je napisao/la:Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
Svi oni koji kazu da smo mali neka dobro znaju da olimpic ima svoje navijace sirom BIH
A ti budi sretan sto niste nas dobiliObarska je napisao/la:gorazdak je napisao/la:Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
I Australije![]()
Eo sretan sam,al sta cu ako naletimo na vas u sledecem krugu!?!Mokroguz je napisao/la:A ti budi sretan sto niste nas dobiliObarska je napisao/la:gorazdak je napisao/la:Samo da najavim dolazak sa drine na kosevo u cilju podrske omiljenom klubu.
I Australije![]()
E onda vise nemoj biti sretanObarska je napisao/la:Eo sretan sam,al sta cu ako naletimo na vas u sledecem krugu!?!
Nema Buu para,Gracic sve rastalio,klub nam se raspada i prijeti suspenzija.Buu je napisao/la:
100 000 KM
Nego fino odigrajte vi ovo sa malenima a nakon toga da vas malo tuzimo i tako toarhimed89 je napisao/la:Nema Buu para,Gracic sve rastalio,klub nam se raspada i prijeti suspenzija.Buu je napisao/la:
100 000 KM
Ove sezone smo uspjeli dovesti neke "polovnjake" kojim ne isplacujemo platu i vec mnogi najavljuju odlazak,a price o kampu su bacanje prasine u ociDaj boze da se te pare isplate,prica Nijaz da ce radije ugasiti klub u koji je ulozio nesto sitno nego isplatiti potrazivanja
![]()
ehh
pilence,jesi bolan obecao da vise neceš dolaziti vamo I pisati gluposti.pile87 je napisao/la:Nego fino odigrajte vi ovo sa malenima a nakon toga da vas malo tuzimo i tako toarhimed89 je napisao/la:Nema Buu para,Gracic sve rastalio,klub nam se raspada i prijeti suspenzija.Buu je napisao/la:
100 000 KM
Ove sezone smo uspjeli dovesti neke "polovnjake" kojim ne isplacujemo platu i vec mnogi najavljuju odlazak,a price o kampu su bacanje prasine u ociDaj boze da se te pare isplate,prica Nijaz da ce radije ugasiti klub u koji je ulozio nesto sitno nego isplatiti potrazivanja
![]()
ehh
Pabizcicu rekao sam da necu nista protiv Gracica jer je **** malene ali covjek duzan parepabizo je napisao/la:pilence,jesi bolan obecao da vise neceš dolaziti vamo I pisati gluposti.
NAJPOŠTENIJI ČOVJEK koga sam ikada upoznao,,,,,pile87 je napisao/la:Pabizcicu rekao sam da necu nista protiv Gracica jer je **** malene ali covjek duzan parepabizo je napisao/la:pilence,jesi bolan obecao da vise neceš dolaziti vamo I pisati gluposti.bil mu ti halalio
Ova tuzba pokazuje da se nema paraarhimed89 je napisao/la:Nema Buu para,Gracic sve rastalio,klub nam se raspada i prijeti suspenzija.Buu je napisao/la:
100 000 KM
![]()
ehh
Pa ne bi se reklo, mora se platiti obestecenje za ovu dvojicu malaca sto su presli iz zeljinih juniorapabizo je napisao/la:NAJPOŠTENIJI ČOVJEK koga sam ikada upoznao,,,,,
Jesi li se nekada zapitao da nijesi malo naporan na temi OLIMPICA.pile87 je napisao/la:Pa ne bi se reklo, mora se platiti obestecenje za ovu dvojicu malaca sto su presli iz zeljinih juniorapabizo je napisao/la:NAJPOŠTENIJI ČOVJEK koga sam ikada upoznao,,,,,tako to u svijetu funkcionise bio najposteni covjek na svijetu ili ne
Nijesam mrco, nijesam, nu istinu zborim, da lazem bio bi naporanpabizo je napisao/la: Jesi li se nekada zapitao da nijesi malo naporan na temi OLIMPICA.
Ma nema se trenutno para,sve se rastalilopile87 je napisao/la:Pa ne bi se reklo, mora se platiti obestecenje za ovu dvojicu malaca sto su presli iz zeljinih juniorapabizo je napisao/la:NAJPOŠTENIJI ČOVJEK koga sam ikada upoznao,,,,,tako to u svijetu funkcionise bio najposteni covjek na svijetu ili ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.