Saša Mehmedović je brat Daria Mehmdovića. Taj isti Saša prenosi utakmice Zrinjskog za bh radio1, i sada će i Veleža.shearer je napisao/la:Urednik je slagao da mu je naredio upravni odbor. Nermina su otjerali a na njegovo mjesto dovode brata Daria Mehmedovića sa FTV-a...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
and what's problem with Saša ?? Polako bolan Aleme sa donošenjem zaključakaAlemC85 je napisao/la:Saša Mehmedović je brat Daria Mehmdovića. Taj isti Saša prenosi utakmice Zrinjskog za bh radio1, i sada će i Veleža.shearer je napisao/la:Urednik je slagao da mu je naredio upravni odbor. Nermina su otjerali a na njegovo mjesto dovode brata Daria Mehmedovića sa FTV-a...
nemam ništa protiv Saše, nego zbog nekorektnog poteza tog radija prema Bisi. Na to sam mislio, jer kako bi se ti osjećao da ti neko bez objašnjenja kaže otkaz i nemaš pravo da saznaš razloge, pa je li ovo demokratija ili šta?gost je napisao/la:and what's problem with Saša ?? Polako bolan Aleme sa donošenjem zaključakaAlemC85 je napisao/la:Saša Mehmedović je brat Daria Mehmdovića. Taj isti Saša prenosi utakmice Zrinjskog za bh radio1, i sada će i Veleža.shearer je napisao/la:Urednik je slagao da mu je naredio upravni odbor. Nermina su otjerali a na njegovo mjesto dovode brata Daria Mehmedovića sa FTV-a...

Pa to ti i kažem,nemaš pojma što je dobio otkaz.....imaš li ? Možda je tražio veću platu, možda je nekome mater spominjao.....možda je tehnološki višak.....bolan u ovoj zuemlji svaki dan ljudi ostaju bez posla, a Bise je svakako jedan od onih koji će lakše naći posao od drugih.AlemC85 je napisao/la:
nemam ništa protiv Saše, nego zbog nekorektnog poteza tog radija prema Bisi. Na to sam mislio, jer kako bi se ti osjećao da ti neko bez objašnjenja kaže otkaz i nemaš pravo da saznaš razloge, pa je li ovo demokratija ili šta?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Raja malo je ne zahvalno pisati o Bisi jer niko ne zna o cemu se radi i zbog cega je dobio otkaz. I njemu je jezik na 9000 obrtaja sto nikako ne valja u tom poslu tako da bi zaobisao tu tematiku. Feja maloprije na emisiji grad govori najvjerovatnije ista ekipa kao protiv Olimpica. Raul Ramon ne trenira 15 ak dana tako da on nece sigurno igrat. Raduje me jedna Fejina izjava pri upitu za kup. U ovoj ligi mozemo svakoga pobijediti
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
To o ložioni,ložim se uvijek kada je u pitanju Velež,ne ložim se na Chicago Bullse,logično.MostaracVelezovac je napisao/la: Ali hajte se lozite opet...
Taj Nemin Bise,niti sam mu naklon,niti suprotno,lika tek znam facom,niša više.
Ali...oprobaću naći linkove gdje je taj Nemin Bise nepoželjan lik,već odavno prije ovog slučaja...omražen je i nepoželjan tamo gdje tzv. vojska tzv. ultrasa vlada.
I samim time mi je ovaj slučaj sumnjiv.
Neka puše **** više,Velež i dalje trn u oku.
E pa neće moći razbojnici,neće.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma daj bola pustite te price. Sutra nam vazna tekma ovde rasprave o komentatoru s radia
daj bola koga boli taki za radio. Ne prenosi lik s grbavice npr nego sa stadiona gdje svako od nas svaku tekmu mora da bude. Ja sam na stadionu svaku utakmicu tako da me to nimalo ne tangira. Naci ce lik novi posao ako je sposoban i gotova prica. A da ce neko novi doc i sirit dezinformacije s naseg terena hm moze jednom

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Kontakt:
O ovome ja pričam
Na mostarskom stadionu pod Bijelim Brijegom osvanuo je grafit na kojem piše da je novinaru BHRT Nerminu Bisi zabranjen ulaz u stadion.
Uz ovu poruku koja se nalazi na malim stepenicama ispred Gradskog stadiona ugraviran je i kukasti krst.
''Nisam uplašen od ovakvih i sličnih pojava, čovjek može biti samo rezigniran, i upravo se tako osjećam. Osjećam se kao Židov 1941'', kaže Bise.
O razlozima za ovakav grafit Nermin Bise kaže da razloge znaju vjerovatno autori grafita.
''Vjerovatno je razlog u tome što sam u svojim tekstovima na desetine puta ukazivao na činjenicu da je taj stadion, koji je Gradski i koji je otet mostarskom Veležu, prije tačno 20 godina bio poprište vrhunca fašističke tvorevine Herceg-Bosne. Na tom je stadionu bilo zatočeno oko 10.000 ljudi koji su bili prinuđeni da pasu travu s igrališta i odatle su deportovani po koncentracionim logorima širom Hercegovine.
Prije tačno 20 godina na istom je mjestu komotno moglo pisati: Nerminu Bisi zabranjen izlazak sa stadiona, i opet s kukastim krstom pored...Baš prije 20 godina tu je desetak hiljada Nermina paslo travu, na tom otetom stadionu...”, kaže u izjavi za Fenu Nermin Bise koji dodaje da je potpisom Tihić neki dan Čoviću dopustio da i javno na scenu nastupi apartheid i stigma....
Komentarišući pojavu grafita popraćenog simbolom fašizma na mostarskom stadionu Borka Rudić iz Udruženja BH novinari je u izjavi za Fenu rekla da taj slučaj pokazuje kakva je situacija u Mostaru, tj. kako je biti novinar i kako je osim toga biti pripadnik nehrvatskog naroda.
''Ta poruka je uznemirujuća i opomena kolegi da bi mu se nešto moglo desiti ako dođe na taj stadion. Mi ćemo reagovati i poslati pismo policiji da to istraži'', rekla je Borka Rudić, generalna sekretarka Udruženja BH novinari.
****.ba
I o ovome
http://hercegbosna.org/forum/mediji/ner ... t9785.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ima nešto mrzilačko, ima nešto krvničko i krvoločno, i ima nešto nehumano u tom klubu. Ima nešto bogohulno i hinsko, ima nešto destruktivno i negativno u tom klubu, ima nešto prokleto u otetom, ima nešto neljudski i necivilizovano u tom klubu, ima nešto oholo i odvratno i ima svega u tom klubu osim kluba.
Moj imenjače Nermine Zolotiću, želim ti uspješan i brz oporavak…Sjetim se one grozomorne scene kad je rulja krenula u stampedu šta bi se desilo Tariku Ceriću da mu je uspio podapeti Pehar…”
Nermin Bise - objava na svom FB profilu.
Pa slijede komentari brižnih
-Najgore je što je ovaj "čovjek" ponekad prenosi prvenstvene utakmice Zrinjskog sa Bijelog Brijega po službenoj dužnosti za Radio Federacije i BH Radio. :rigam
Mržnja je opipljiva u svakoj riječi.
-Locirati, uhititi
Itd...itd...itd...
Na mostarskom stadionu pod Bijelim Brijegom osvanuo je grafit na kojem piše da je novinaru BHRT Nerminu Bisi zabranjen ulaz u stadion.
Uz ovu poruku koja se nalazi na malim stepenicama ispred Gradskog stadiona ugraviran je i kukasti krst.
''Nisam uplašen od ovakvih i sličnih pojava, čovjek može biti samo rezigniran, i upravo se tako osjećam. Osjećam se kao Židov 1941'', kaže Bise.
O razlozima za ovakav grafit Nermin Bise kaže da razloge znaju vjerovatno autori grafita.
''Vjerovatno je razlog u tome što sam u svojim tekstovima na desetine puta ukazivao na činjenicu da je taj stadion, koji je Gradski i koji je otet mostarskom Veležu, prije tačno 20 godina bio poprište vrhunca fašističke tvorevine Herceg-Bosne. Na tom je stadionu bilo zatočeno oko 10.000 ljudi koji su bili prinuđeni da pasu travu s igrališta i odatle su deportovani po koncentracionim logorima širom Hercegovine.
Prije tačno 20 godina na istom je mjestu komotno moglo pisati: Nerminu Bisi zabranjen izlazak sa stadiona, i opet s kukastim krstom pored...Baš prije 20 godina tu je desetak hiljada Nermina paslo travu, na tom otetom stadionu...”, kaže u izjavi za Fenu Nermin Bise koji dodaje da je potpisom Tihić neki dan Čoviću dopustio da i javno na scenu nastupi apartheid i stigma....
Komentarišući pojavu grafita popraćenog simbolom fašizma na mostarskom stadionu Borka Rudić iz Udruženja BH novinari je u izjavi za Fenu rekla da taj slučaj pokazuje kakva je situacija u Mostaru, tj. kako je biti novinar i kako je osim toga biti pripadnik nehrvatskog naroda.
''Ta poruka je uznemirujuća i opomena kolegi da bi mu se nešto moglo desiti ako dođe na taj stadion. Mi ćemo reagovati i poslati pismo policiji da to istraži'', rekla je Borka Rudić, generalna sekretarka Udruženja BH novinari.
****.ba
I o ovome
http://hercegbosna.org/forum/mediji/ner ... t9785.html" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ima nešto mrzilačko, ima nešto krvničko i krvoločno, i ima nešto nehumano u tom klubu. Ima nešto bogohulno i hinsko, ima nešto destruktivno i negativno u tom klubu, ima nešto prokleto u otetom, ima nešto neljudski i necivilizovano u tom klubu, ima nešto oholo i odvratno i ima svega u tom klubu osim kluba.
Moj imenjače Nermine Zolotiću, želim ti uspješan i brz oporavak…Sjetim se one grozomorne scene kad je rulja krenula u stampedu šta bi se desilo Tariku Ceriću da mu je uspio podapeti Pehar…”
Nermin Bise - objava na svom FB profilu.
Pa slijede komentari brižnih
-Najgore je što je ovaj "čovjek" ponekad prenosi prvenstvene utakmice Zrinjskog sa Bijelog Brijega po službenoj dužnosti za Radio Federacije i BH Radio. :rigam
Mržnja je opipljiva u svakoj riječi.
-Locirati, uhititi
Itd...itd...itd...
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Kontakt:
I sad je kao sve ovo slučajno?
Ma daaaj.
Ma daaaj.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
Evo press pred tekmu sa MVO
" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S zanima me sta je ovo Jusufbegovic rekao na 2:09 ovaj ga pita zdravstveni bilten i on koliko ja razumijem kaze "ljenčina ramović", aj nek jos neko poslusa pa da mi potvrdi jel ovo reko ili sam ja malo pogluh haha
P.S zanima me sta je ovo Jusufbegovic rekao na 2:09 ovaj ga pita zdravstveni bilten i on koliko ja razumijem kaze "ljenčina ramović", aj nek jos neko poslusa pa da mi potvrdi jel ovo reko ili sam ja malo pogluh haha

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- samo_lijevo
- Kontakt:
"jedino Ramovic nije u kadru",barem kako ja cujem.RodjeniiBrato je napisao/la:Evo press pred tekmu sa MVO
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bise možda jest malo više britak na jeziku nego što bi trebao biti ali je činjenica da raja masovno šuti, a pogotovo naše prodane vođe, na neke stvari koje su normalne još samo u nerazvijenim zemljama Afrike.Pođimo od stadiona pod BB pa do miša mile pehara.U svim normalnim zemljama ovaj momak bi trajno bio udaljen iz sporta za svoj postupak, ali kod nas je to prošlo kao nešto najnormalnije.I još što je najcrnje iduću sezonu njihov trener govori da će taj isti pehar biti kapiten u Vrapčićima!Šta li je msilio poručiti time?!
S.erem im se u fašistička usta obojici i svim njihovim istomišljenicima!
S.erem im se u fašistička usta obojici i svim njihovim istomišljenicima!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato i meni se cini da je to rekaoRodjeniiBrato je napisao/la:Evo press pred tekmu sa MVO
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
SUTRA SVI NA STADION
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
"Jedino Ramović nije u kadru" tako je rekao.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato dobro smo onda gluhi ja i ti

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Preduga su bila ova 3 mjeseca, ponovo starim navikamaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:SUTRA SVI NA STADION
FORZA VELEZ

Hajmo malo na utakmicu majka mu stara....
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
kralju 2:09 kad ovaj pita feju zdravstveni bilten i to on odgovri koliko ja cujem ljenčina ramovic, a to sto si ti napiso to kasnije kaze razumio sam ja to...vm22 je napisao/la:"Jedino Ramović nije u kadru" tako je rekao.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
I ja sam čuo da kaže "jedino Ramović", mada sam i sam već malo nagluh na jedno uho.RodjeniiBrato je napisao/la:kralju 2:09 kad ovaj pita feju zdravstveni bilten i to on odgovri koliko ja cujem ljenčina ramovic, a to sto si ti napiso to kasnije kaze razumio sam ja to...vm22 je napisao/la:"Jedino Ramović nije u kadru" tako je rekao.

Pastrmka i RodjeniBrato stari huligani sa tribine, ko zna koliko topovskih udara ispalili pa ostali bez sluha.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.