Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
današnji listić:
Salzburg - Dornbirn 5,5+ @1,45
Schwenninger - Mannheim kp2 @ 1,40
Szolnoki - Cedevita kp2 @ 1,40
Real over 80 @1,85
nešto s foruma, a nešto moje, sretno
Salzburg - Dornbirn 5,5+ @1,45
Schwenninger - Mannheim kp2 @ 1,40
Szolnoki - Cedevita kp2 @ 1,40
Real over 80 @1,85
nešto s foruma, a nešto moje, sretno

Pozz svim clanovima foruma, a i ostalim koji ovo citaju ( znam da ih ima mnogo jer sam do prije para dana bio jedan od njih ). Pratim forum tj ovu temu vec 2 godine ako ne i vise ali eto tek sam odlucio da se aktiviram, a morao sam zbog ovih koji znaju doci i vrijedjati clanove koji se trude da pomognu svima. Znaci dosao sam da pruzim podrsku clanovima koji redovno pisu analize i parove a ne ovima koji kritikuju i cekaju parove. I da naglasim da ne zelim pohvale za postavljene parove a samim tim ni vrijedjanje ako neki tip ne bude dobitni, dobronamjerni savjeti su naravno pozeljni jer cu se truditi da ih i sam dijelim tamo gdje mislim da su potrebni.
Dobro dosaotaliano je napisao/la:Pozz svim clanovima foruma, a i ostalim koji ovo citaju ( znam da ih ima mnogo jer sam do prije para dana bio jedan od njih ). Pratim forum tj ovu temu vec 2 godine ako ne i vise ali eto tek sam odlucio da se aktiviram, a morao sam zbog ovih koji znaju doci i vrijedjati clanove koji se trude da pomognu svima. Znaci dosao sam da pruzim podrsku clanovima koji redovno pisu analize i parove a ne ovima koji kritikuju i cekaju parove. I da naglasim da ne zelim pohvale za postavljene parove a samim tim ni vrijedjanje ako neki tip ne bude dobitni, dobronamjerni savjeti su naravno pozeljni jer cu se truditi da ih i sam dijelim tamo gdje mislim da su potrebni.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ja sam također primjetio i na kraju mjeseca kaže koliko je u plusu i većinom je u plusuthekoplegend je napisao/la:ako bi mi neko mogao reci nesto o tipu roddick zna sa facebook-a pratim ga vec neko vrijemei vidim da ne brise postove kada padne na listicu, uvijek je u finom plusu, zanima me misljene vas forumasa, da li je neko nekad pokusao da posalje sms i da dobije taj tiket od njega, da se ne zeznem, vidim da ide na dupliranje i to mi nekako izgleda kao vrlo moguc nacin da se bude u plusu. Hvala

eh sad nisam ni ja nikad pokušavao slati sms poruku jer nznm kako to ide pa ako znas šta javi se u pp ili ovdje

Iako je još rano za neke ozbiljnije tikete na IW da probamo nesto zaraditi i na ovoj dosta losoj ponudi
Mahut - Gabashvili 1 @ 1.60
Souza - Nedovyesov 1 @ 1.45
Mannarino - Gonzalez 1 @ 1.35
Carreno Busta - Lorenzi 2 @ 1.90
Federer/Wawrinka - Boppana/Qureshi 1 @ 1.75
Huey/Inglot - Fognini/Seppi 1 @ 1.65
Mahut u boljoj formi dočekuje ovaj meč, servis kod njega uvijek na nivou, sa druge strane Gabashvili u Dubaiu porazen od Warda koji nije ni blizu kvalitete Mahuta. Gabashvili se od AO muči, tako da ne vidim za njega sansu da prodje kraj servis-volej igre Mahuta i odličnog servisa koji bi trebao biti presudan u ovom meču.
Souza kvalitetniji i nesto konstantniji igrac od Nedovyesova koji ipak jos nije dorastao Masters turnirima. Kvalitet na strani Souze, ovdje samo neka dekoncetrisanost i neki meč u stilu Souze kada uopšte mislima nije u igri mogu dovesti do pobjede Kazakhstanca(?). Navikao da je on Oleksandr iz Ukrajine, sada je covjek Aleksandr iz Kazakhstana
Gonzalez dosao do pokupi cek za nastup u 1. rundi i to je to. U ocajnoj je formi na zemlji, ako na zemlji igra lose, sta tek onda ocekivati na hardu, mozda cak i lagani 2:0 za Mannarina, koji nije naravno top klasa, ali je u ovom trenutku na Hardu za Gonzaleza prejak.
Lorenzi igra u zivotnoj formi, jednostavno moram probati na njega.
Imena Federer i Wawrinka dovoljno govore, igrali su jednom vec finale u IW. Obojica imaju, naravno pogotovo Fedex odličnu igru na mreži.Jednostavno prejaki su za Indo-Pak Express
Huey/Inglot uigraniji dubl, svake sedmice igraju dublove, Fognini i Seppi ne bas tako cesto, jednostavno ne vjerujem da ce se htjeti previse umarati pred singl mečeve.
Sretno nam ako neko isprati

Mahut - Gabashvili 1 @ 1.60
Souza - Nedovyesov 1 @ 1.45
Mannarino - Gonzalez 1 @ 1.35
Carreno Busta - Lorenzi 2 @ 1.90
Federer/Wawrinka - Boppana/Qureshi 1 @ 1.75
Huey/Inglot - Fognini/Seppi 1 @ 1.65
Mahut u boljoj formi dočekuje ovaj meč, servis kod njega uvijek na nivou, sa druge strane Gabashvili u Dubaiu porazen od Warda koji nije ni blizu kvalitete Mahuta. Gabashvili se od AO muči, tako da ne vidim za njega sansu da prodje kraj servis-volej igre Mahuta i odličnog servisa koji bi trebao biti presudan u ovom meču.
Souza kvalitetniji i nesto konstantniji igrac od Nedovyesova koji ipak jos nije dorastao Masters turnirima. Kvalitet na strani Souze, ovdje samo neka dekoncetrisanost i neki meč u stilu Souze kada uopšte mislima nije u igri mogu dovesti do pobjede Kazakhstanca(?). Navikao da je on Oleksandr iz Ukrajine, sada je covjek Aleksandr iz Kazakhstana

Gonzalez dosao do pokupi cek za nastup u 1. rundi i to je to. U ocajnoj je formi na zemlji, ako na zemlji igra lose, sta tek onda ocekivati na hardu, mozda cak i lagani 2:0 za Mannarina, koji nije naravno top klasa, ali je u ovom trenutku na Hardu za Gonzaleza prejak.
Lorenzi igra u zivotnoj formi, jednostavno moram probati na njega.

Imena Federer i Wawrinka dovoljno govore, igrali su jednom vec finale u IW. Obojica imaju, naravno pogotovo Fedex odličnu igru na mreži.Jednostavno prejaki su za Indo-Pak Express

Huey/Inglot uigraniji dubl, svake sedmice igraju dublove, Fognini i Seppi ne bas tako cesto, jednostavno ne vjerujem da ce se htjeti previse umarati pred singl mečeve.
Sretno nam ako neko isprati

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Sta mislite, moze li i hoce li Cedevita dobiti ove Madjare? Pozz
Trebala bi, okrenuce to Juka sadMarkolini991 je napisao/la:Sta mislite, moze li i hoce li Cedevita dobiti ove Madjare? Pozz

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Cedevia je **** od ekipe,realno. Ovaj Amerikanac Ray,kurcina,steta sto to zivi od kosarke, kao i Luka Babic. Ja smatram da se razumijem u kosarku,ali volio bih da znam koja je funkcija donje navedenog. Ne moze ubaciti niti jedan sut.
Hajmo NBA zbrojeve. 

- soccercrazy
- Kontakt:
Znam da je off topic, al da pitam: Da li se mogu vratiti pare na PREMIERU jer danas sam uplatio na pogresan racun, dao sestri da uplati i ona na pogresno uplatila, ima racun i sve????
Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
nista halali te paresoccercrazy je napisao/la:Znam da je off topic, al da pitam: Da li se mogu vratiti pare na PREMIERU jer danas sam uplatio na pogresan racun, dao sestri da uplati i ona na pogresno uplatila, ima racun i sve????
Nekog si častio.soccercrazy je napisao/la:Znam da je off topic, al da pitam: Da li se mogu vratiti pare na PREMIERU jer danas sam uplatio na pogresan racun, dao sestri da uplati i ona na pogresno uplatila, ima racun i sve????

-
- Kontakt:
Gerald Henderson will miss Friday's game against Cleveland
-Kevin Garnett will miss Friday's game against Boston
dok
-Paul Millsap is probable for Friday's game against Golden State
dok
- themaniaks
- Kontakt:
Walker preko 16,5kinder_jaje je napisao/la:Gerald Henderson will miss Friday's game against Cleveland
dok
j.johnson preko 14,5
teague ispod 20
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Moze li mi neko dat nekoliko prijedloga za sutra kvote 1,20 - 1,30 Hvala unaprijed 

SAMO ČELIK !
-
- Kontakt:
Može li GS dobit Atlantu 10 razlike šta mislite?
mislim da moze, usprkos tomu sto se vraca Millsap, no ipak bi prije uzeo Teague (21,5) - manje jer ce Millsap sigurno uzeti svojih 15-ak suteva a ionako Lee nemoze nikoga cuvat pa ga mozda bude forsiro...Chupacabra je napisao/la:Može li GS dobit Atlantu 10 razlike šta mislite?
M.GASOL (16,5) - MANJE
Randolph ce ipak igrati veceras sto znaci manje suteva i forsiranja od strane Gasola, a i Noah igra, pa stoga sansa da Gasol predje ovu granicu je jako mala.Noah je elitni defender i ocekujem da limitira Gasola na max 10p.Neznam jeli smanjena kvota ili granica, ja sam jos popodne uplatio...
J.TEAGUE (21,5) - MANJE
Millsap se veceras vraca na parkete nakon sto je pretrpio ozljedu.Atlanta moze napokon se "vratit" u borbu za playoff jer budimo realni ipak je Millsap prva napadacka opcija pored Horforda.
R.GAY (21,5) - VISE
Gay se vraca na stari parket, gdje je skupa sa DeRozanom zario i palio NBA parkete.Naravno malo sam preuvelicao, no mislim da ce Gay prebaciti ovu granicu upravo zbog povratka "u Kanadu" te da ga bas nitko iz Raptorsa nemoze cuvati..
D.COUSINS (22,5) - VISE
Znam da je uvijek rizik igrati 2 igraca iz iste ekipe vise, no imam neko pravilo da svakog centra ili krilnog centra ekipe koja igra protiv Raptorsa igram vise.Ocajno brane reket, gdje ih svi redovno pune, a Cousins je jedan od najboljih centara lige.
D.DEROZAN (24,5) - VISE
Jos jedan par iz ovoga meca.Demar je u zivotnoj formi, i prakticki on na svoj pogon vodi Toronto u playoff.Lowry s vremena na vrijeme odigra sjajnu partiju, Ross takoder no on bas svaku vecer impresionira u posljednje vrijeme, a posebno na domacem parketu.Kao sto sam vec rekao, vraca se Gay na svoj stari parket pa ocekujem da i on i Gay potegnu kao ranije ove sezone...
to je to od mene, ovo sam iskombinirao na vise listica sa nekim ostalim teniskim i NBA parovima...sretno
Randolph ce ipak igrati veceras sto znaci manje suteva i forsiranja od strane Gasola, a i Noah igra, pa stoga sansa da Gasol predje ovu granicu je jako mala.Noah je elitni defender i ocekujem da limitira Gasola na max 10p.Neznam jeli smanjena kvota ili granica, ja sam jos popodne uplatio...
J.TEAGUE (21,5) - MANJE
Millsap se veceras vraca na parkete nakon sto je pretrpio ozljedu.Atlanta moze napokon se "vratit" u borbu za playoff jer budimo realni ipak je Millsap prva napadacka opcija pored Horforda.
R.GAY (21,5) - VISE
Gay se vraca na stari parket, gdje je skupa sa DeRozanom zario i palio NBA parkete.Naravno malo sam preuvelicao, no mislim da ce Gay prebaciti ovu granicu upravo zbog povratka "u Kanadu" te da ga bas nitko iz Raptorsa nemoze cuvati..
D.COUSINS (22,5) - VISE
Znam da je uvijek rizik igrati 2 igraca iz iste ekipe vise, no imam neko pravilo da svakog centra ili krilnog centra ekipe koja igra protiv Raptorsa igram vise.Ocajno brane reket, gdje ih svi redovno pune, a Cousins je jedan od najboljih centara lige.
D.DEROZAN (24,5) - VISE
Jos jedan par iz ovoga meca.Demar je u zivotnoj formi, i prakticki on na svoj pogon vodi Toronto u playoff.Lowry s vremena na vrijeme odigra sjajnu partiju, Ross takoder no on bas svaku vecer impresionira u posljednje vrijeme, a posebno na domacem parketu.Kao sto sam vec rekao, vraca se Gay na svoj stari parket pa ocekujem da i on i Gay potegnu kao ranije ove sezone...
to je to od mene, ovo sam iskombinirao na vise listica sa nekim ostalim teniskim i NBA parovima...sretno

- masteRofPoker
- Kontakt:
J.Johnson je bolestan i nije odradio danasnji suterski trening.themaniaks je napisao/la:Walker preko 16,5kinder_jaje je napisao/la:Gerald Henderson will miss Friday's game against Cleveland
dok
j.johnson preko 14,5
teague ispod 20
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.