10DelPiero je napisao/la:Jesi se dovezo tog Di Marije koda ti je bratic

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
10DelPiero je napisao/la:Jesi se dovezo tog Di Marije koda ti je bratic
+1IlCapitano je napisao/la:Slažem se s tobom, pogotovo ovo za Vidala. On je ključan igrač za ovu ekipu i ja ga ni u kom slučaju ne bih puštao.
Jednostavno, nemoguće je zamisliti Juventus bez Vidala, ulogu kakvu on ima u ovoj ekipi ne može niti jedan igrač na svijetu nadomjestiti.
Dok, što se Pogbe tiče, bilo bi pravo lijepo zadržati ga i da bude budućnost Juventusa, ali za njega će biti puno teže, a realno, nije nezamjenjiv.
A mene ubijeđivali kako je gubitak preko 30 miliona.Per ora ballano 20 milioni di minori introiti: nel 2012/13 l’Uefa pagò 65,3 milioni, quest’anno 43,5, Euroleague esclusa.
Genovini Portanova, Sturaro, Cofie, Antonelli ce propustiti mec protiv nas ako dobiju karton u utakmici protiv Chieva.
Prema Tuttosportu Peluso, Isla, Caceres, Ogbonna & Osvaldo ce startati u cetvrtak protiv Fiorentine.
za @gojzericuClaudio Pasqualin (Giovinco's agent): "I expect a sale. indecent offers will come & it will be hard to resist.An sale is likely, I think that Juventus is preparing in this perspective" TMW
Mino Raiola on Pogba "Contract renewal? Why? He already has a nice contract with Juventus." - Radio Deejay
There are numerous reports in England and Holland suggesting that RVP handed in a transfer request so that he joins Juventus. (FI)
And now the Sunday Mirror Sport even claim he’s prepared to give up a £10m bonus in order to leave Man Utd and join Juventus.
Forza Juve!Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente
U drugom bih uveo Islu,Giovinca i Caceresa lijevo a Asamoaha gurnuo u sredinu. Na ostale ne bih gubio vremena. Zao mi sto nije nekog iz Primavere stavio na klupu. Potreban je tu neko u veziJuventus substitutes: Storari, Rubinho, Caceres, Bonucci, Peluso, Isla, Padoin, Giovinco, Quagliarella
Fiorentina president Della Valle on John Elkann:"Jaki is an idiot, they should let him rest, or send him skiing or to play golf" GdS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.