Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rammstein
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la rammstein » 07 mar 2014, 16:28

izmisljaju se stvari,mnogo toga se izmislja ;)

Edin dosao ozlijeđen, natečeno koljeno, ipaak je momak odlucio igrati, dog. sa safetom da ga zamjeni na pol, ovaj to nije htio da uradi iako je dzeko trazio izmjenu vise puta i iako je krenuo da izadje al je ovaj izveo vedada...

meni je zalosno da trener nece da izvede ozlijeđenog igraca koji ima jako gust raspored i koji je jedva izborio prvih 11 u klubu... momak koji nas je svojom majstorijom odveo na svjetsko servirajuci loptu vedi!
momku koji je uvijek kada je trebalo ginuo za svoj dres, i sam razbijao grke u zenici...

ja bi prije pljunuo na trenera koji ne postuje zdravlje igraca ali ipak ostavlja na klupi pjanica, pazi sad, zbog "ozljede" ... bolje recizbog "umora"...

Safetu se previse petljaju menadzeri u posao, i to nije ni malo dobro, pa cak i roditelji (Pod ovim ne mislim na edinovog oca nego na jednog drugog)::.. ja sam apsolutno za to da poslije svjetskogg safet napusti repku

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 mar 2014, 16:38

rammstein je napisao/la:izmisljaju se stvari,mnogo toga se izmislja ;)

Edin dosao ozlijeđen, natečeno koljeno, ipaak je momak odlucio igrati, dog. sa safetom da ga zamjeni na pol, ovaj to nije htio da uradi iako je dzeko trazio izmjenu vise puta i iako je krenuo da izadje al je ovaj izveo vedada...

meni je zalosno da trener nece da izvede ozlijeđenog igraca koji ima jako gust raspored i koji je jedva izborio prvih 11 u klubu... momak koji nas je svojom majstorijom odveo na svjetsko servirajuci loptu vedi!
momku koji je uvijek kada je trebalo ginuo za svoj dres, i sam razbijao grke u zenici...

ja bi prije pljunuo na trenera koji ne postuje zdravlje igraca ali ipak ostavlja na klupi pjanica, pazi sad, zbog "ozljede" ... bolje recizbog "umora"...

Safetu se previse petljaju menadzeri u posao, i to nije ni malo dobro, pa cak i roditelji (Pod ovim ne mislim na edinovog oca nego na jednog drugog)::.. ja sam apsolutno za to da poslije svjetskogg safet napusti repku
Sve se izmislja samo je njegovo koljeno istina. Niko nikad nece reci A ako izgubimo a borili se ko lavovi. Gubili smo i od Spanije pa nista - ljudi bolji, Edin i ostali se borili ko lavovi i stize aplauz i Spancima i Zmajevima. Sve se zaboravilo. Dizi guzove i samo trci je sve sto ljudi traze - a rezultat dolazi sam po sebi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 mar 2014, 16:43

bparena je napisao/la:
rammstein je napisao/la:izmisljaju se stvari,mnogo toga se izmislja ;)

Sve se izmislja samo je njegovo koljeno istina. Niko nikad nece reci A ako izgubimo a borili se ko lavovi. Gubili smo i od Spanije pa nista - ljudi bolji, Edin i ostali se borili ko lavovi i stize aplauz i Spancima i Zmajevima. Sve se zaboravilo. Dizi guzove i samo trci je sve sto ljudi traze - a rezultat dolazi sam po sebi.
nije edin samo šetao, pa Spahic je u prvom poluvremenu imao 3-4 pocetnicke greske a i da nije bilo kolasinca davno bi gubili!
medunjanin isto šetnja
vedo
i da ne nabrajam dalje... ali se samo edin vidi, a ja ponavljam da je 1000% istina da mu je koljeno bilo NATEČENO i da je njegov doktor rekao da ne igra utakmicu!!! ipak je edin odigrao poluvrijeme u dog sa safetom ali ovaj ga nije ispoštovao!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 07 mar 2014, 16:47

posto su imali dogovor jedno polu vrijeme da igra a safet vidio da nije igro ni to jedno pa ga pustio da igra do kraja :lol: seto se brate od prve minute......vidjet ce se hoce li se setat sad kod pelegrinija ili ce nekim cudom koljeno ozdravit za par dana

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 07 mar 2014, 16:56

samoposteno je napisao/la:posto su imali dogovor jedno polu vrijeme da igra a safet vidio da nije igro ni to jedno pa ga pustio da igra do kraja :lol: seto se brate od prve minute......vidjet ce se hoce li se setat sad kod pelegrinija ili ce nekim cudom koljeno ozdravit za par dana
Dobar dobar slika :lol: :lol:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 mar 2014, 17:00

alevkov je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Pa tacno je kloc ispo ovdje! :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=kot-i1HDHDQ
Bas seljacki ovdje Dzeko postupio. Ovdje bahatost na djelu.

Ne samo on nego i ostatak ekipe, koji je tako lose odigrao i tako se malo zalagao za dres drzave.

Govorite da igraci to ne zasluzuju, e pa ne zasluzuje ni narod koji dodje i plati da ih gledaju i navijaju.

Kako ostale velike nacije i njihovi kapiteni, poput Lahma.
Odigrao katastrofalno protiv Cilea, narod im zvizdao i evo sta izjavi poslije utakmice :
Navijaci su platili kartu i dosli su da vide bolju predstavu i zasluzili smo ovo [zvizduke].

Ne nase balerine ne smijes im reci da su lose odigrali, svi svojima upucuju konstruktivne kritike samo smo mi pljuvaci.
Cinjenica je da bi bila patnja odgledati snimak utakmice koliko su losi i igraci ne smiju izazivati svoj narod kad dobiju ono sto zasluze.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 mar 2014, 17:03

bparena je napisao/la: Sve se izmislja samo je njegovo koljeno istina. Niko nikad nece reci A ako izgubimo a borili se ko lavovi. Gubili smo i od Spanije pa nista - ljudi bolji, Edin i ostali se borili ko lavovi i stize aplauz i Spancima i Zmajevima. Sve se zaboravilo. Dizi guzove i samo trci je sve sto ljudi traze - a rezultat dolazi sam po sebi.
Dzeko nikad nije trcao, pa je na pola karijere najbolji strijelac i igrac ove ekipe ikada.
Ali, kako ova prica oko Dzeke i navijaca ide na mlin Safetu. Jos jednom njegovo trenersko neznanje i naivnost pade u drugi plan, radi necega sto ce se sutra zaboraviti, a mi zaglavili sa 'strucnjakom' na klupi :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 mar 2014, 17:03

Postao je kao starleta...kad ga neko zasluzeno kritikuje onda se samo naljuti kao mala curica
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 mar 2014, 17:07

Ma normalno da ce Njemac reci to i treba jer zna se kako se kod njih radi i kakva je disciplina kada je svaki posao u pitanju a ne ovi nasi navikli da od Reprezentativnog okupljanja prave teferic i neku vrstu odmora..Hoces uspjeh na bilo kojem frontu moras za taj uspjeh dobro da radis i da se dobro oznojis....

Treba nam jedan budalas u Reprezentaciji kojeg ce svi postovati,koji ce znati povuci liniju kad je najpotrebnije da se ovakvi problemi u buducnosti nebi desavali...

Dzeko je prvo sebe ukopao sa onakvom reakcijom,pa ga je jos Ligata zakopao svojim genijalnim clankom.Bas se ponasa kao neko dijete jos uvijek,koje nije spremno da prihvati kritiku isto kao da nista nije naucio do sada u svojoj karijeri...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 07 mar 2014, 17:08

Džeku odmah spustit među ostale igrače, ako si najskuplji u repki nisi najpametniji, i Rondalo je najbolji na svijetu pa se ne diže u repki..
Mučne scene događale su se u srijedu navečer u austrijskom gradu Innsbrucku. Nakon press konferencije uslijedio je pravi šok. Midhat Džeko, inače otac našeg reprezentativca Edina, izvrijeđao je Safeta Sušića.
Avazov “Sport” u današnjem broju danas je objavio detalje “dijaloga” Sušića i starijeg Džeke.
Zašto nisi vadio Edina kada ti je tražio izmjenu, upitao je selektora Midhat Džeko. U prvi mah Sušić se nije obazirao, osim da se uvjeri da pitanje dolazi od oca njegovog pulena. I kada je krenuo prema svlačionici, uslijedila su dodatna pitanja, pa i oštriji komentari.
-Zašto si ga izložio gnjevu navijača? Šta glumiš ti? Ako ti je došao i rekao da će odigrati samo jedno poluvrijeme, šta ti je trebalo da ga izlažeš riziku i zvižducima navijača, pitao je Midhat selekotra.
Sušić koliko god želio ostati pribran, ipak je odlučio odgovoriti nadobudnom Midhatu.
-Tebi bi bilo bolje da ostaviš malo Edina na miru, poručio je Sušić.
Ipak, ovaj komentar popularnog Papeta izazvao je još žešću reakciju Midhata Džeke.
-Kome? Tebi da ga ostavim i takvim, tebi sličnim, još jačim je tonom govorio Midhat Džeko.
No, ovoga puta prošlo je bez reakcije Sušića, koji je u društvu Slavice Pecikoze i Adija Đemiđića produžio prema svlačionici.
“Sport” ide toliko daleko da za kraj stoji konstatacija kako bi se moglo desiti da u avionu za Brazil ne budu Safet Sušić, ili Edin Džeko.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 mar 2014, 17:09

Vrlo je ruzno u sred utakmice da cijela tribina skandira Dzeko napolje, BH legion ako se ne varam. Osramotili su se.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 07 mar 2014, 17:11

Jel to ovdje uspostavljen konzensuz da treba Džekson da ide iz reprezentacije ?? Ne da mi se sve čitati, pa ono da o'ma upitam

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 mar 2014, 17:16

Neka se sva trojica fino pokupe negdje pa neka tamo raspravljaju ko sta smije,ne smije,ko je glavni i slicno...Sta prave od Reprezentacije nije to njihova svojina pa da tu nesto glume i da unose nemir...Ponasaju kao obicni idioti umjesto da to interno rijese,profesionalno,daleko od ociju javnosti.Oni bas naprotiv rade kako ne treba,javno i seljacki bas kako smo i navikli da se sve rijesava preko medija kako fudbal tako i politika,fuj zgadili su mi sve...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 mar 2014, 17:17

samozeljo1987 je napisao/la:Džeku odmah spustit među ostale igrače, ako si najskuplji u repki nisi najpametniji, i Rondalo je najbolji na svijetu pa se ne diže u repki..
Mučne scene događale su se u srijedu navečer u austrijskom gradu Innsbrucku. Nakon press konferencije uslijedio je pravi šok. Midhat Džeko, inače otac našeg reprezentativca Edina, izvrijeđao je Safeta Sušića.
Avazov “Sport” u današnjem broju danas je objavio detalje “dijaloga” Sušića i starijeg Džeke.
Zašto nisi vadio Edina kada ti je tražio izmjenu, upitao je selektora Midhat Džeko. U prvi mah Sušić se nije obazirao, osim da se uvjeri da pitanje dolazi od oca njegovog pulena. I kada je krenuo prema svlačionici, uslijedila su dodatna pitanja, pa i oštriji komentari.
-Zašto si ga izložio gnjevu navijača? Šta glumiš ti? Ako ti je došao i rekao da će odigrati samo jedno poluvrijeme, šta ti je trebalo da ga izlažeš riziku i zvižducima navijača, pitao je Midhat selekotra.
Sušić koliko god želio ostati pribran, ipak je odlučio odgovoriti nadobudnom Midhatu.
Ipak, ovaj komentar popularnog Papeta izazvao je još žešću reakciju Midhata Džeke.
-Kome? Tebi da ga ostavim i takvim, tebi sličnim, još jačim je tonom govorio Midhat Džeko.
No, ovoga puta prošlo je bez reakcije Sušića, koji je u društvu Slavice Pecikoze i Adija Đemiđića produžio prema svlačionici.
“Sport” ide toliko daleko da za kraj stoji konstatacija kako bi se moglo desiti da u avionu za Brazil ne budu Safet Sušić, ili Edin Džeko.
mozes li kako uslikat to iz sporta da procitam sve ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 mar 2014, 17:17

samozeljo1987 je napisao/la:Džeku odmah spustit među ostale igrače, ako si najskuplji u repki nisi najpametniji, i Rondalo je najbolji na svijetu pa se ne diže u repki..

Na putu prema svlacionici je Susica zaustavila i Pjaniceva nana i pohvalila selektora jer je postedio Mireta zbog povrede koljena. :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 mar 2014, 17:18

ma jednostavno narod koji ne zna biti realan, sto se tice prozivanja sa tribina a to je standardno, kako se nagledam raje na stadionu koja u jednom momentu **** igracu sve a nakon 5 minuta pocne mu skandirati kralju, majstore itd. :lol: susic ako neki svoj inat fura treba da se dozove, iskreno po meni je beze trener, nakon repke tesko da ce on ikoga kvalitetnog trenirati odnosno imati zapazenu ulogu, al haj cesto fulim :D al svakako punu podrsku treba imati jer je selektor, djeko treba sutiti i igrati, inace smo prvi da posaljemo sve u pm ako valja, odnosno nikad nam ugoditi ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 mar 2014, 17:18

calcio je napisao/la:Vrlo je ruzno u sred utakmice da cijela tribina skandira Dzeko napolje, BH legion ako se ne varam. Osramotili su se.
ma nemoj nam reci.Cuj osramotili se,mozes mislit.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 mar 2014, 17:19

bog sami zna sto mire nije igrao , nesto je truhloo mozda je sve dooogovor trojca spahic-dzeko-mire :?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 17:20

lucif3R666 je napisao/la:bog sami zna sto mire nije igrao , nesto je truhloo mozda je sve dooogovor trojca spahic-dzeko-mire :?
Roma je poslala pismo u vezi Pjanica, tako da ne sirite dzaba te teorije zavjere.

Sto se tice Edina, ovaj Midhat mnogo sere, on nema sta traziti u reprezentaciji i glumiti Dzekinog advokata, Edin ima sam usta da progovori i izdiskutuje to sa selektorom.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 mar 2014, 17:21

samo_lijevo je napisao/la:
calcio je napisao/la:Vrlo je ruzno u sred utakmice da cijela tribina skandira Dzeko napolje, BH legion ako se ne varam. Osramotili su se.
ma nemoj nam reci.Cuj osramotili se,mozes mislit.
Naravno da su se osramotili. Nije to samo njihova reprezentacija, to je i moja reprezentacija i mucno mi je bilo slusati i gledati to njihovo tzv "navijanje". Bolje da iduci put ostanete kod kuce nego da dolazite sa takvim stvarima.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek, denimen99, napapijri1987, Principatus, Venom i 50 gostiju.