Pokušao sam, ali ne mogu da nađem niti jedan članak o tome. Mislim da je neko iz uprave govorio o tome kako nam je teren "dobar" i kako je to nedovoljno novca za nekog grijanja terena i sl. Isto tako, nedovoljno je i za novu tribinu i sl. pa će (ako se ne varam) raditi svlačionice.neroazzuro je napisao/la:Pa znal neko sta ce se konkretno kod nas radit na stadionu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Adviser je napisao/la:Pokušao sam, ali ne mogu da nađem niti jedan članak o tome. Mislim da je neko iz uprave govorio o tome kako nam je teren "dobar" i kako je to nedovoljno novca za nekog grijanja terena i sl. Isto tako, nedovoljno je i za novu tribinu i sl. pa će (ako se ne varam) raditi svlačionice.neroazzuro je napisao/la:Pa znal neko sta ce se konkretno kod nas radit na stadionu?
prije svega kupit ce neke mega giga prskalice za travnjak koje se nece mjenjati bas bas dugo vremena
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Da Dzeko voli Zelju ko sto prica, sredio bi da nas kupi arap al hladno
..
Nego sta god da se napravi bice ok
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nego sta god da se napravi bice ok

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- themaniaks
- Kontakt:
nije propao zbog povrede nego je momak bio udaren u glavumukitmovac je napisao/la:Kakva 2 bitna gola Rovcanina u kupu, a onda zbog povrede propade, stvarno steta.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
"U Bijeljini su zaista bili teški uslovi za igru, a ja sam dobio priliku kao defanzivni veznjak. Nažalost, Tomić se povrijedio, tako da igrao na njegovoj poziciji. Naravno, to nije opravdanje za nešto lošiju predstavu, ali vjerujem da će već u utakmici protiv Zrinjskog to izgledati mnogo bolje."
"Naravno, nadam se i velikom broju navijača, jer se dugo nismo vidjeli i siguran sam da smo poželjeli jedni druge."
Veznjak plavih nudi i recept za pobjedu...
"Boriti se i sve bi trebalo biti u redu. Uz malo sreće i borbenost je nekad dovoljna, a kvalitet za pobjedu imamo."
"Imamo puno povrijeđenih i rovitih, ali svaki od nas je svjestan da nosi dres Želje i da je s razlogom tu. Krpimo se, ali koga njema, bez njega se mora", riječi su Enisa Sadikovića.
Podsjetimo, u konkurenciji za početni sastav su, nakon što su preskočili gostovanje u Bijeljini, Nermin Jamak, Damir Sadiković i Semir Kerla, dok su van stroja Benjamin i Elvir Čolić, Josip Kvesić, Tomislav Tomić i Marijan Antolović, a uz sve to, upitan je nastup Armina Hodžića.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
A u neku stvar više s ovim povredama, sve se nadam da naši malo taktiziraju i da ćemo zaigrati u najjačem sastavu iako sam svjestan da nije tako.
Inače, uspio sam uganjati dan godišnjeg (od 10 koliko ih imam u godini) tako da se vidimo plava braćo, euforija je na nivou!
Inače, uspio sam uganjati dan godišnjeg (od 10 koliko ih imam u godini) tako da se vidimo plava braćo, euforija je na nivou!
Igral Tomić sutra?
Ne. Trebao bi biti spreman za srijedu.
Sadiković, Kerla i Jamak u konkurenciji za utakmicu protiv Zrinjskog.
Sadiković, Kerla i Jamak u konkurenciji za utakmicu protiv Zrinjskog.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 07 mar 2014, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne, biće spreman za derbi aBd. Jamak igra.terabajt je napisao/la:Igral Tomić sutra?
-
- Kontakt:
Jest da smo bez dosta igraca, veliki pehovi nam se dogadjaju.Ali srce na teren i ne sumnjam u 3 boda 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro je, vratilo se par jako bitnih igraca... Za mene Enis nema mjesta u Zelji, posudba bi bila dobra ideja... Melja, spor u predaji i spor onako... Damir mi je puno puno bolji...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ne bih išao baš dotle, iako je damir mnogo mlađi i svjetlosnu godinu talentovaniji. ima i ovaj finih momenata.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad je trening?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ocel vise ova subota.. **** kosarku, **** bijeljinu.. jug je jug 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
- feningitm87
- Kontakt:
Naelektrisani vidno. Kad se pustaju u prodaju karte za Zrinjski i karte za derbi, hocu da kupim kartu dan prije tekme i da nekako dobijem osjecaj da ce biti puna Grbavica
Nadam se...

...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
Karte za sutrasnji mec od sutra u prodaji...
A za derby ce biti dan prije i na dan utakmice..
A za derby ce biti dan prije i na dan utakmice..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- feningitm87
- Kontakt:
Koja me euforija fata, jebote
svani višeeee

...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
evo odgovor na zalbu iz Radnika
"Klub iz Bijeljine se žalio na nastup igrača FK „Željezničar“, Mirsada Ramića.
S obzirom da nije provedena utvrđena procedura žalbenog postupka (najava žalbe), Komitet za takmičenje NS/FS BiH nije razmatrao žalbu FK „Radnik“, te je utakmica registrovana postignutim rezultatom. Ova odluka je donesena jednoglasno, prenosi nfsbih.ba."
"Klub iz Bijeljine se žalio na nastup igrača FK „Željezničar“, Mirsada Ramića.
S obzirom da nije provedena utvrđena procedura žalbenog postupka (najava žalbe), Komitet za takmičenje NS/FS BiH nije razmatrao žalbu FK „Radnik“, te je utakmica registrovana postignutim rezultatom. Ova odluka je donesena jednoglasno, prenosi nfsbih.ba."
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, MrkiMedo i 49 gostiju.