Safet Sušić - Pape

damir_82
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damir_82 » 07 mar 2014, 00:16

drummer je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Pa vazno je bilo Susicu,druga je stvar sto škart niko nece da kupi.Ljudi dobro gledaju za sta daju pare,tu se Susic zaebao.Zahirovic mu je najvece razocarenje,toliko forsiranje,morao je cak otjerat i Bešića da bi njemu napravio mjesto,tolike utakmice za reprezentaciju i opet ćorak,zato je i odustao od njega,vidi da nema smisla,nece ga nikad kupit ozbiljan klub.Sto bi rekli,velik promet mala zarada.
Idemo opet :)

Ko je doveo Besica u A reprezentaciju, preskocivsi sve ostale selekcije, cime je cak mislim postao i najmladji debitant u nasem A timu?
Onaj ko ga je bez ikakvog razloga i otjerao iz nje.A pardon,bio je razlog,zove se Zahirovic.
Besic nije otjeran iz reprezentacije! U jednom trenutku bio je potrebniji U21 selekciji, a ako cemo biti posteni, nije se razvio kako smo svi ocekivali (noga iz HSV-a)..Kasnije dolazi sukob sa Jagodicem itd....
Ali je suplja prica da je otjeran! Zahirovic je po dolasku pruzao dobre partije u reprezentativnm dresu!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 07 mar 2014, 00:19

Vandelanoite je napisao/la:Ne znam zašto se raspravljate sa kretenčinama tipa calcio i ovaj damir. Pa čovjek govori da je Tino Sušić bolji od Bešića :| Muamer Svraka je Andres Iniesta za Sušića a kamoli da pričamo o Bešiću, Prciću ili o nekom drugom igraču.
Kultura na nivou! Muamer Svraka i Iniesta u istoj recenici taman da ga poredis sa samim sobom!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 00:26

Nesto od cega mi se dize kosa na glavi i sto me najvise nervira su dubokoumni zaključci nakon svakog poraza tipa,je li vrirjeme da se spustimo na zemlju,mi u stvari nismo nista posebno i slicna srozavanja a sve u cilju da se porazi opravdaju.Znate li ista bolje od toga?

Susic nam se treba zahvaliti sto je spasio ugrozenu trenersku karijeru preko reprezentacije i treba odmah otici u neki klub dok jos moze.
A normalan selektor sa nasom ekipom i sa normalnim dodatnim selektiranjem igraca bi cuda pravio,garantovano.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 07 mar 2014, 00:27

drummer je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Susicu treba podrska,nije jos sve izgubljeno,ima dovoljno vremena do priprema.. pokusati spasiti sto se spasiti da,pozvati cim prije Besica,Salatica ili jednog od njih dvojice,jedino oni mogu igrati zadnjeg veznog,pod hitno pozvati Arslanagica,kako bi sredio papirologiju do maja,jer jasno je da su Bicakcic i Spahic dosta nepouzdani,Spaha je sinoc odigrao katastrofalno,nevjerovatno..... i puno vise nam treba ozbiljnosti,discipline,truda i rada kako bi se ponovo vratili na pravi put...ovo sad definitivno ne vodi nicemu! Ibricic i Zahirovic ipak zasluzuju poziv prije Tina.S. i Hadzica,jer su ova dvojica ipak puno dala za BIH,relativno su mladi i jos nam mogu biti od koristi,nadam se da ce u martu i aprilu sto vise igrati za svoje klubove i dobiti poziv za SP,a Hadzica i Susica malog eventualno zvati za kvalifikacije za EURO 2016 godine,ako se do tada jos pokazu,trenutno nam nisu od velike koristi,treba biti realan,pored Salatica,malog Besica,Zahirovica i Ibricica i Arslanagica ne treba nam vise niko novi.Konacno Vranjes moze zamjeniti Mujdzu i to je velika stvar,Vrsajevic ipak nije igrac za reprezentaciju kao niti bilo koji igrac iz Hrvatske lige ili ovaj iz austrijske...glavu gore,uozbiljimo se i spasimo sto se spasiti moze!
Susic je naumio svoje i on ce to uraditi sa podrskom ili bez nje.On sigurno nece promijeniti nista.
Najbolje bi bilo da odmah ode,bili bi hit na SP.Ovako cemo biti izlog za prodaju igraca agencije i kanta za napucavanje.Na zalost.
Po cemu smo izlog za prodaju igraca agencije? Po tome sto su u vise od 4 godine silom prilika zaigrala dva igraca koje zastupa ta agencija?!
Da ponovim, prvi je zaigrao Zahirovic puno nakon Safetovog dolaska na mjesto selektora, i pokazao se kao pojacanje na poziciji destruktivca zadnjeg veznog!
Drugi je zaigrao Vrsajevic u trenutku kad su povrijedjeni prvi bek Mujdza i drugi bek Vranjes!
Ta dva igraca su se u odredjenom trenutku mogli nazvati standardnim reprezentativcima (Zahirovica nije bilo na poslednjem okupljanju, a logicno bi bilo da je tu, ako se gura)!

O dvojici koji su sinoc debitovali cemo ako/kad postanu standardni reprezentativci i kad/ako po bilo kojem osnovu dobiju iole znacajniju minutazu u zvanicnim utakmicama!

Nedovoljno da se Susic blati i da se reprezentacija proglasi privatnim izlogom za prodaju igraca!

Sve crno na bijelo, al eto, ja s.rem ;) Bas lijepo od tebe!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 00:41

drummer je napisao/la:Nesto od cega mi se dize kosa na glavi i sto me najvise nervira su dubokoumni zaključci nakon svakog poraza tipa,je li vrirjeme da se spustimo na zemlju,mi u stvari nismo nista posebno i slicna srozavanja a sve u cilju da se porazi opravdaju.Znate li ista bolje od toga?

Susic nam se treba zahvaliti sto je spasio ugrozenu trenersku karijeru preko reprezentacije i treba odmah otici u neki klub dok jos moze.
A normalan selektor sa nasom ekipom i sa normalnim dodatnim selektiranjem igraca bi cuda pravio,garantovano.
On ce u Barcelonu umjesto Tate a ti i slicni tebi se kopkajte.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 07 mar 2014, 00:57

Sabinho je napisao/la:
drummer je napisao/la:Nesto od cega mi se dize kosa na glavi i sto me najvise nervira su dubokoumni zaključci nakon svakog poraza tipa,je li vrirjeme da se spustimo na zemlju,mi u stvari nismo nista posebno i slicna srozavanja a sve u cilju da se porazi opravdaju.Znate li ista bolje od toga?

Pa gdje ga smjesti u Barcelonu, nezna ni Bosanski da prica kako treba a jos da uci i Spanski..jesi li siguran da je on dovoljno inteligentan da to nauci..cisto sumnjam :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 00:58

ARGUMENT je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Pa gdje ga smjesti u Barcelonu, nezna ni Bosanski da prica kako treba a jos da uci i Spanski..jesi li siguran da je on dovoljno inteligentan da to nauci..cisto sumnjam :mrgreen:
Ja jos vjerujem da ce on u Barcelonu a Vranjes u ManU ili Besiktas :cry:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 mar 2014, 01:00

Je li do mene ili Pape tokom tekme vazda izgleda k'o ona Zumreta iz "Lud, zbunjen, normalan"
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 07 mar 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 07 mar 2014, 01:01

Na spisku juniorske repke ima jedno ime ,koje će zasmetati nekim :lol: Ako mali bude uspješan mislim da to VIRTUAL neće prežijeti :D

Selektor Toni Karačić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:

Goran Karačić (Zrinjski), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Adel Halilović (Red Bull Salzburg, Austrija), Marko Mihojević (Sarajevo), Samir Radovac (Sarajevo), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Almir Aganspahić (Sarajevo), Amar Burović (Sarajevo), Adnan Bašić (Velež), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac), Andrej Modić (AC Milan, Italija), Ćazim Suljić (St. Etienne, Francuska), Emir Spahić (FC Wien, Austrija), Tarik Handžić (Sarajevo), Ante Čović (Široki Brijeg), Nemanja Trkulja (Kozara), Goran Ratković (Borac), Ratko Buljić (Modriča), Eldar Dedić-Mešanović (Zvijezda Gradačac), Alen Jurilj (NK Zagreb, Hrvatska), Anes Duraković (Čelik), Tarik Isić (Velež).
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 07 mar 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 mar 2014, 01:01

calcio je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Ne znam zašto se raspravljate sa kretenčinama tipa calcio i ovaj damir. Pa čovjek govori da je Tino Sušić bolji od Bešića :| Muamer Svraka je Andres Iniesta za Sušića a kamoli da pričamo o Bešiću, Prciću ili o nekom drugom igraču.
Eto nek' si ti pravi genijalac. Intelektualac, cinjenica znalac. Sad ako te prijavim za vrijedjanje ode ti u Banovice. Tvoja buducnost na forumu se nalazi u mojim rukama... Ako si gledao Prljavog Harija, sjecas se one scene kada Clint Eastwood uperi magnum u onog supka i kaze mu "do you feel lucky punk?"
Eto ja sam Clint a ti si onaj supak na zemlji
slika
:mrgreen:

Znaci ti si supak na zemlji. :lol:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 07 mar 2014, 01:01

Sabinho je napisao/la: On ce u Barcelonu umjesto Tate a ti i slicni tebi se kopkajte.
Pa gdje ga smjesti u Barcelonu, nezna ni Bosanski da prica kako treba a jos da uci i Spanski..jesi li siguran da je on dovoljno inteligentan da to nauci..cisto sumnjam :mrgreen:[/quote]

Ja jos vjerujem da ce on u Barcelonu a Vranjes u ManU ili Besiktas :cry:[/quote]

Nada zadnja umire :mrgreen:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 07 mar 2014, 01:04

calcio je napisao/la:
Eto nek' si ti pravi genijalac. Intelektualac, cinjenica znalac. Sad ako te prijavim za vrijedjanje ode ti u Banovice. Tvoja buducnost na forumu se nalazi u mojim rukama... Ako si gledao Prljavog Harija, sjecas se one scene kada Clint Eastwood uperi magnum u onog supka i kaze mu "do you feel lucky punk?"
Eto ja sam Clint a ti si onaj supak na zemlji
slika
:mrgreen:

Puko ovaj calcio totalno..vjerovatno mu naskodio Susic sinoc pa nam poceo ovdje prepricavati filmove...svasta ce se covjek ovdje nacitati i nagledati :cry:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 07 mar 2014, 01:04

ARGUMENT je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: On ce u Barcelonu umjesto Tate a ti i slicni tebi se kopkajte.
Ja jos vjerujem da ce on u Barcelonu a Vranjes u ManU ili Besiktas :cry:[/quote]

Nada zadnja umire :mrgreen:[/quote]

[youtube][/youtube]

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 01:05

MOZES

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 07 mar 2014, 01:08

Sabinho je napisao/la:MOZES
[youtube][/youtube]

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 mar 2014, 01:43

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Jel Pape kriv sto Salihovic nije u stanju niti jednu loptu da ubaci i sto Spaha kiksa kao pravi?

Samo mi to objasnite, necu se ni dohvatiti drugih igraca!!!
Nije kriv za centarsut Salihovica, ali je kriv sto taj Salihovic na poluvremenu nije izasao a usao Zukanovic kojem je lijevi bek prirodna pozicija, a u odlicnoj je formi! Pa koji ga je qurac uopste zvao ako ce sjediti na klupi 90 min?

Ma, sta pricam, dovoljna je jedna slika, pa je sve kristalno jasno.

slika

I da pitam: JE LI IKAD IKO VIDIO SUSICA KAKO NEKOM NESTO SUGERISE I SAVJETUJE NA TERENU U TOKU UTAKMICE?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 mar 2014, 01:46

Consigliere je napisao/la:
I da pitam: JE LI IKAD IKO VIDIO SUSICA KAKO NEKOM NESTO SUGERISE I SAVJETUJE NA TERENU U TOKU UTAKMICE?
Covjek jednostavno gleda utakmicu kao i ja, uz to je jos i placen.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 07 mar 2014, 01:52

Bilo bi super kad bi se mogao uhvatiti kakav igrac koji je igrao u ovim timovima koje Susic vodio prije repke, pa da podijele svoja iskustva kako je raditi svakodnevno sa Safetom, sta je trazio od igraca, kakvu filozofiju :mrgreen: :mrgreen: zagovarao

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 02:15

Ovi clanci po novinama me nerviraju, kako su igraci bili bezvoljni, kao nisu imali motivaciju i zelju za borbom.

Pa koji normalan covjek ce imati zelju za borbom kada mu neko ubaci Tinu u sredinu, da glumi DMa koji nije, Tino koji ni jednog napada ne zna presjeci, a loptu predaje kao da je aktivirana granata. Ko? Ko ce igrati divno i borbeno kada igramo sa nekakvim retardiranom sistemom i formaciji, gdje je Ibisevic ponovo desno krilo, gdje Mujdza mora biti bek i krilo i uz to pokrivati citavu desnu stranu? Ko ce davati golove kada nemamo protok igre, niti stvaramo sanse sa ovim nacinom igre, kada sve ide po lijevoj strani i malo kroz sredinu?

Pa nas je jedan mrtvi Egipat razbio.
Pogledajte zadnjih 10 utakmica Egipta, protiv koga su gubili i pobjedjivali i sve ce vam biti jasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 mar 2014, 02:37

Tvrdoglav, bahat, predvidljiv.

slika
SAFET SUSIC trenerska kamikaza.

Odradili pripreme za SP svi zadovoljni.
Kamikaza najavila prije 6mj. :roll:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.