Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mirzatele
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mirzatele » 06 mar 2014, 18:40

Arhitekt je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Djedovic manje od 11.5

Bayern ide u goste Partizanu..Djedovic nakon povrede igra manje i slabije..u Euroligi u prosle dvije utakmice : 14 i 10 minuta i samo 3 poena u obe utakmice..Nije jos uhvatio staru formu,a dobra odbrana partizana i vruc parket bi ga trebali ostavit' ispod ove granice
Ma preko ide Nihko do poluvremena.
ok

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 mar 2014, 19:40

Barcelona-Fenerbahce / Huertas 8.5 više 1.95

Večeras će stopostotna Barcelona (u drugom krugu) dočekati tursku momčad iz Istanbula i pokušati nastaviti niz nepobjedivosti. Marcelinho Huertas, brazilski košarkaš koji prosječno igra 24.42 minuta i zabija u prosjeku 11.1 koš trebao bi odigrati još jednu dobru utakmicu protiv Fenera. Zadnji puta kada su igrali ubacio im je 23 poena za 29.30 minuta. Momak je to koji ima dobar šut za dva i mirnu ruku sa penala, može pogoditi i tricu tako da mislim da ide preko i očekujem da zaigra nekih 25 minuta što bi trebalo biti dovoljno da prebaci granicu od 8.5. Učinak u TOP 16 mu je Efes 3 za 15.22, Fener 23 za 29.30, Olympiakos 6 za 16.47, Unicaja 10 za 24.55, Pao 17 za 28.24, Milano 9 za 26.19, Laboral 16 za 32.08 i Efes 5 za 24.13.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 mar 2014, 19:48

Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude :D
Evo tog experta covjek pogodi ali i promasi cesto, nije to nista sigurno, NBA je kao i svi drugi sportovi cista lutrija
https://www.facebook.com/nba.maestro" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 mar 2014, 19:51

Barcelona-Fenerbahce 1.poluvrijeme 2 3.00

ovo moram uzeti u singlu, mogu turci dobiti prvo pol, mogu i utakmicu ali igram na prvo pol. za gosta

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 06 mar 2014, 20:24

hewitt - ebden - 1, chardy - willams - 1, partizan - bayern -2 , mathieu- ginepri - 1, istomin - stepanek - 1, duncan - vise, dragic- manje...

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 06 mar 2014, 21:35

jozinho je napisao/la:Pocius M.(-9,5+)-Žal-CSKA 1,85 više
Danas Žalgiris čeka vrlo težak susret protiv CSKA i sve osim pobjede rusa bi bilo veliko iznenađenje jer je Žalgiris ostao bez još jednog važnog igrača ,bez Jankunasa koji će izbivati s terena oko mjesec dana,što znači da će Pocius uputiti nešto više šuteva no obično,a s obzirom da je na prosjeku od skoro 12 poena trebao bi ovo proći.

Pavlović A.(-11,5+)-Par-Ba 1,85 više
Igrao sam ga protiv Radničkog i opet ću odigrati,jer sam siguran da će Vujošević čuvati Bogdanovića za utakmicu protiv Olimpije u nedjelju ,a to znači da će Pavlović igrati 25+ minuta i uzeti 12-tak šuteva što će mu vjerujem biti dovoljno da prebaci ovu granicu.
SRETNO.
nadam se da je netko ispratio

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 06 mar 2014, 22:30

bevanda4 je napisao/la:Drugovi, nema me već danima i kladim se sve manje. Pokusavam odradit onu pauzu koju sam sebi obećavam mjesecima :) (vjerujte - dobro dođe odmoriti malo i ne misliti na ponudu)

ugl. za večeras sam odvojio jedan par nogometa, odigrati ću u singlu. Bez analize, ne pozivam nikoga da prati.. Ali, ako me osjećaj ne vara i pogodim ovo, bit će lijepo zazelenit, ako ništa drugo :)

Volta Redonda - Cabofriense / točan rez. 1-1 @6.00

Ponavljam.. Nikakve "dojave", namještaljke, informacije itd.. Čisto osjećaj i statistika međ. omjera.

Možda se javim još s kojim parom pikada, ako tko zaželi. Pozdrav!
Čekam na tiketu Volda Redonda DAJE GOL :D Eto koliko vjerujem tvojim analizama :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 06 mar 2014, 23:06

23:55 Tim Duncan više od 16.5 poena više @ 1.70

Tim Duncan je igrač San Antonio Spursa koji ove sezone u prosjeku postiže 15.4 poena po utakmici uz prosječno 29.6 minuta provedenih ma terenu i uz to ima 10 skokova i 2 asistencije ali glavni razlog zašto večeras igram njega da če zabiti više poena je to što Miami loše brani njegovu poziciju i što gotovo svi igrači koje bosh brani odlaze u over poena!
Igrao je več ove sezone protiv Miamia u gostima gdje je zabio 23 poene za 24 minute provedenih na terenu , zabio bi on još i više ali Spursi su bili u velikome zaostatku pa nije bilo potrebe da ima veču minutažu, tako da nočas uz neizvjesniji ishod očekujem i njgovu veču minutažu a uz to i veči broj poena!
od "kolege" ali slazem se sa pikom i uplatio sam u bet365
Semper Fidelis

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 mar 2014, 00:17

James 28,5 OVER

U prvoj utakmici kad su igrali postigao je 18 poena za 27 minuta, nocas ocekujem da igra vise jer tesko ce veceras ovaj mec u BO, samim tim bi i James mogao igrati dosta vise te uzeti i vise suteva, Miami ako zeli do pobjede nocas trebace mu pravi LBJ

Griffin 25,5 OVER

U dva meca ove sezone postizao je 19 i 33 poena, tesko ga moze ko cuvati u LA, Gasol ce na Jordana ne vidim da ostali igraci na poziciji krilnog centra mogu Griffina zaustaviti, igrace se brza kosarka sa dosta poena, i ako LA bude drzao utakmicu u egalu Griffin bi trebao preci ovu granicu

Parker 18,5 OVER

U prvom mecu dao 11 poena, glavni je igrac uz Duncana i morace nocas pruziti dobru partiju da bi SA dobio ovaj mec, cuvace ga Chalmers koji je sporiji od njega, granica i nije toliko visoka za njega, i u utakmici koja bi trebala biti u neizvjesnosti Parker bi mogao na 20+ poena nocas
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 07 mar 2014, 01:24

BenjooJutub je napisao/la: Čekam na tiketu Volda Redonda DAJE GOL :D Eto koliko vjerujem tvojim analizama :)
i dočekao si ga legendo, iskreno mi je drago. :)
U desetom selu živi Antuntun!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 mar 2014, 01:24

bevanda4 je napisao/la:Drugovi, nema me već danima i kladim se sve manje. Pokusavam odradit onu pauzu koju sam sebi obećavam mjesecima :) (vjerujte - dobro dođe odmoriti malo i ne misliti na ponudu)

ugl. za večeras sam odvojio jedan par nogometa, odigrati ću u singlu. Bez analize, ne pozivam nikoga da prati.. Ali, ako me osjećaj ne vara i pogodim ovo, bit će lijepo zazelenit, ako ništa drugo :)

Ponavljam.. Nikakve "dojave", namještaljke, informacije itd.. Čisto osjećaj i statistika međ. omjera.

Bravo cestitam!!!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 07 mar 2014, 01:29

FT: 1-1 slika

Čudo jedno što su u stanju napraviti bistra glava i par dana pauza od kladionice.
Nadam se da je netko pratio. Ne skida se svaki dan kvota 6 :)

hvala @bayern
U desetom selu živi Antuntun!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 07 mar 2014, 04:45

Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude :D
Nadam se da nije niko ispratio..ja sam pao da valja - iizginuo pravo, prijatelj ce mi da prezivljava ovaj mjesec, al veca mi je briga za mene nego za njega :oops:

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 07 mar 2014, 07:55

bevanda4 je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la: Čekam na tiketu Volda Redonda DAJE GOL :D Eto koliko vjerujem tvojim analizama :)
i dočekao si ga legendo, iskreno mi je drago. :)
Hvala tebi legendo i meni je drago da se vraćaš u formu ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 mar 2014, 08:01

naporan si pravo vezano za te reklame, smori sve zivo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 07 mar 2014, 08:26

LenBias je napisao/la:naporan si pravo vezano za te reklame, smori sve zivo
onda najbolje da vise nista ne postavljam

sad tek vidim da brisete...ok nije problem.
nema usluge od vas, nema prijedloga od mene.
Sretno

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 mar 2014, 09:30

Sretno i tebi. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 mar 2014, 10:56

fixator je napisao/la:23:55 Tim Duncan više od 16.5 poena više @ 1.70

Tim Duncan je igrač San Antonio Spursa koji ove sezone u prosjeku postiže 15.4 poena po utakmici uz prosječno 29.6 minuta provedenih ma terenu i uz to ima 10 skokova i 2 asistencije ali glavni razlog zašto večeras igram njega da če zabiti više poena je to što Miami loše brani njegovu poziciju i što gotovo svi igrači koje bosh brani odlaze u over poena!
Igrao je več ove sezone protiv Miamia u gostima gdje je zabio 23 poene za 24 minute provedenih na terenu , zabio bi on još i više ali Spursi su bili u velikome zaostatku pa nije bilo potrebe da ima veču minutažu, tako da nočas uz neizvjesniji ishod očekujem i njgovu veču minutažu a uz to i veči broj poena!
od "kolege" ali slazem se sa pikom i uplatio sam u bet365
slika

nexus nek ti je sa srechom :roll:
Semper Fidelis

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 07 mar 2014, 11:00

Svaka čast. :)

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 mar 2014, 11:01

bevanda4 je napisao/la:

FT: 1-1 slika

Čudo jedno što su u stanju napraviti bistra glava i par dana pauza od kladionice.
Nadam se da je netko pratio. Ne skida se svaki dan kvota 6 :)

hvala @bayern
slika

svaka cast na ovome,majstorski :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.