Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

farukzidane
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la farukzidane » 06 mar 2014, 23:22

jako poucna pjesmica :D :D :D :D :D :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 06 mar 2014, 23:32

Carli je napisao/la:Braćo moja banovali su me masoni pa me nije bilo. Imate pozdrave iz glavnog grada Bej Ha :mrgreen:
Dobrodoso natrag :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 mar 2014, 00:12

Razoriš vezni red Pirlo-Pogba-Vidal i razorio si ono što je bit ove ekipe, snaga i srce ove ekipe.

Pirlovo prolazi, kako se može i pomisliti da će Pogba otići?! Ne postoje pare, Perezove, ne postoje naftna polja koja bi ga platila, da mene pitate. Pogbu, Pirla ili Vidala moraš mijenjati grupom igrača, baš kao što je Napoli mijenjao Cavania grupom igrača, toliko su bitni jednostavno, tu smo gdje jesmo zbog Contea, ali i specifičnih karakteristika naših veznjaka koje ne postoje u svijetu fudbala.

Da bude jasno da od njegovog transfera nema ništa sve dok se stotka ne iskešira, logično, jer vrijedi toliko na današnjem tržištu, za mene on nema cijenu, ali ima ljudi koji brinu o bilansu i koji drugačije misle od mene.

Drago mi je da je Agnelli danas to ponovio, Juve ne prodaje najbolje igrače i da je on igrač koji ne može ići.
Tu će postati najbolji, baš kao što je Vidal to postao.

Već sam pričao, jedino rješenje, ako ga baš moraju žrtvovati, je grupa igrača, Verrati + Lukas + xyz jer od para koje dobiješ pitanje je koliko ide na mercato, a koliko na pokrivanje rupa.

Ako govorimo o Realu, Coentrao je svakako protračio bar 2 godine tamo i on se može uzeti po mizernoj cijeni, plaćen 30M, danas to mora ići ispod 10. Ostalo je sve tanko i ne treba nama.

Isco je genij, ali Isca što više gledam - to vidim igrača koji je fizički ispodprosječan, a nadasve sporo i tromo djeluje na terenu. S njim se mora puno, puno raditi ili će postati Ozil 2. Genij kada mu se da, diskontinuitet kao u priči.

Rekoh svašta, ali je bit zadržati najbolje i nadograditi ekipu kao što radimo 3 godine. Agnelli i Conte prije svega neće dopustiti slabljenje ekipe. Prvi Conte će otići kada ambicije kluba budu manje od njegovih, baš kao što se i pričalo lani. A ostanak najboljih i nadgradnja ekipe je pokazatelj gdje želimo ići, a to je vrh Evrope za koji imamo ogroman potencijal i to u jako bliskoj budućnosti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 mar 2014, 00:23

realno,,,,poggbu ili vidala,,,tesko da cemo zadrzati,,,nesto sam ubjedjen da jedan ide,,,nazalost,,,e sada je pitanje koga dovesti,,di marija i koentrao,,,mogu biti dobra pojacanja,,,mada nama treba jedan organizator,,,jer,,,pirlo nazalost sve je losiji i losiji

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 07 mar 2014, 00:40

Marotta otišao na kafu, novinari već finalizirali posao. Te Morata, pa Di Maria, a onda i Coentrao. :lol:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 mar 2014, 01:25

Osvaldo rekao da će se na proslavi Scudetta (ako do toga dođe :roll: ) obući kao Jack Sparrow. :lol: :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 mar 2014, 04:00

Prodao bi Morata i mamu u paketu da mu Real ponudi 40 mill za Pogbu ili Vidala.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 07 mar 2014, 07:22

S obzirom da je Morata igrač Real Madrida i nema nikakvih dodirnih tački sa Juventusom vidi se da si klasični troll.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 mar 2014, 13:09

Pišu se gluposti. Kapitano to dobro reče a ovi se javljaju kao teško ćemo zadržat ovog ili onog. Ja dođem da pročitam šta pametno al' jok, svašta.
Allegri je gospodin!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 07 mar 2014, 13:16

[youtube][/youtube]

auuu 8-) kakav igrac 8-)
Sastanak u Parizu izmedju Agnellia i Nassera Al-Khelaifia. Parizani su spremni dati 70 miliona za Pogbu. Ali suocit ce sa se konkurencijom u vidu Citya, Reala i Chelsea koji takodjer zele Pogbu u svojim redovima. (GdS)
70 miliona je lijepa cifra. Fino je sto se vise klubova ukljucilo. To znaci da ce cijena samo rasti. 8-)
Juventus je spreman dati Pogbi povecanje plate do 4.5 miliona po sezoni do 2018. S druge strane drugi timovi su mu spremni ponuditi i osam miliona godisnje.(GdS)
Lijepu platu smo mu i mi ponudili.
PSG nema kocnica. Oni ce ponuditi 78 miliona za Pogbu Juventusu a igracu osam miliona godisnje. (Tuttosport)
Moze se ovdje doci i do 90 miliona :mrgreen:
Conteov novi ugovor bi trebao trajati do 2017. i trebao bi zaradjivati 5 miliona po sezoni po novom ugovoru. Novim ugovorom bi mu se omogucilo da mijenja formacije u 4-2-3-1/4-3-3(GdS)
Ovako je i prosle sezone bilo price.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 mar 2014, 15:52

70 miliona je odlična cijena. Leglo bi nam ko budali šamar.

Mada ne vjerujem da će ga odmah prodati. Ako i bude, treba gledati da Verrattija ubacimo u deal.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 07 mar 2014, 17:17

Ukoliko želimo da uzmemo 70 miliona za Pogbu neophodno je da produžimo ugovor jer mu sadašnji ističe 2016., a niko živ ti neće dati toliku sumu novca za igrača koji je za dvije godine slobodan.

I mislim da kada ga budemo prodavali da će preći u Real.

Edit:

Uopšte mi se ne sviđa ovaj ideja oko ponovnog angažovanja Candreve. Conteu nude ugovor do 2017. godine, pet miliona po sezoni.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 mar 2014, 17:27

kako se može i pomisliti da će Pogba otići?! Ne postoje pare, Perezove, ne postoje naftna polja koja bi ga platila, da mene pitate...
To je to....

Pogba je neviđeni fudbalski dragulj i ludi su ako ga puste. Jedino ako on insistira, jbg ne treba nam nezadovoljan igrač.

Pogba i Vidal se ne smiju dirati, nema cijene za njih i moraju se zadržati ako hoćemo evropski iskorak.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 17:47

ma ne mora se ni jedan igrac (osim Vidala cisto jer je na terenu nenadoknadiv) zadrzati ako ce se od njegove prodaje ostvariti dovoljno sredstava da tim bude jaci..tim je na prvom mjestu a ne pojedinci, mi to najbolje vidimo na primjerima Inzagija i Zidana..

naravno da je Pogba igrac kakav se jednom radja i ja bih volio da citavu karijeru provede kod nas, ali to ce se samo desiti ako klub bude mogao da odvoji 50-60 miliona na prava pojacanja i ucini ekipu konkurentnom..Anjeli je obecao, vidjet cemo da li je u stanju da odrzi obecanje...ako ti dovedes samo Ranokiju, Osvalda i nekog levata lijevo tim ce nazadovati pa cak i da ostanu i Pogba i Vidal i onda ces ih neminovno izgubiti jer su obojica rodjeni pobjednici koji ne zele da igraju u nizerazrednim evropskim timovima..sve zavisi od toga kako ce klub skupiti sredstva za PRAVA pojacanja + ovo pomocno osoblje (Ranokija,Osvaldo itd) , ako moze bez prodaje Pogbe dobro i jest..

Vidal i Pogba su predobri da bi jos dugo igrali u timu koji nije konkurentan najjacim evropskim, to je jasno svima. ili ce Juve postati konkurentan ili ce oni otici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 mar 2014, 17:56

Nadam se samo da ćemo dobit' prava krila za promjenu formacije jer su nam neophodna za LŠ i svi to znamo. Uvijek se može rotirat. 4-3-3 formacija je ubitačna.
Allegri je gospodin!

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 07 mar 2014, 18:03

Ne bi bilo loše igrati i 4-2-3-1 formaciju, ta mi je nekako modernija od 4-3-3. Pogba i Vidal u liniji, ispred njih Carlitos, ta dva krila lijevo i desno, u špicu sam Llorente ili Osvaldo, divota. :D

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 mar 2014, 18:09

Pogba treba naprijed igrat' a pošto Tevez ne koristi ničemu na krilu ništa od toga :mrgreen:

Vjerujem da će forsirat 4-3-3. Dovest će jedno krilo i lijevog beka i to je to :lol:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 18:27

Bufon; Listajner, Kijelini, Barzaglji, Koentrao; Markizio, Vidal, Pogba; Di Marija, Tevez, Ljorente...sa svima bi mogli igrati

Storari ; Kaseres, Ogbona, Ranokia, Peluso(Isla); Marone (Isla), Asamoa, Guarin; Djovinko, Osvaldo, Nani :mrgreen:

mislim da bi trebali smoci sredstva za ovo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 mar 2014, 18:33

Hoćemo l' imat' mi keša?
Allegri je gospodin!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 mar 2014, 18:34

Jesi se dovezo tog Di Marije koda ti je bratic :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.