Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Papeta samo likovi koji su njegovim likom i djelom zaludjeni brane!
Calcio najveci cirkusant.
Calcio najveci cirkusant.
Allez
- anonymousHD
- Kontakt:
@Calcio obična kanta, dva dana spama, a nijednu pametnu nije napisao. Ugasi modem, ugasi računar, ištekaj sve iz struje, baci monitor i kučiste kroz prozor, da više tvoje gluposti ovde ne čitamo.
Pape je gotov, repka mu se raspada. 11 igrača, koji je preuzeo od Ćire su dali svoj maximum, a Pape nema sposobnosti da nađe rezervne, adekvatne igrače. Jer, budimo realni, zašto čovek da gleda neke naše potencijalne reprezentativce kad je bolje da gleda PSG.
ODLAZI PAPE!
Pape je gotov, repka mu se raspada. 11 igrača, koji je preuzeo od Ćire su dali svoj maximum, a Pape nema sposobnosti da nađe rezervne, adekvatne igrače. Jer, budimo realni, zašto čovek da gleda neke naše potencijalne reprezentativce kad je bolje da gleda PSG.
ODLAZI PAPE!
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Pape reče da ima 6 stopera i da mu isti ne trebaju...Virtu4l je napisao/la:Znamo i ti i ja da se to dešava svakom selektoru, loša noć se dešava i puno boljim ekipama od naše. Jedino što mene brine je loša partija Bičakčića i Spahića, to može biti fatalno, jer backup za njih nemamo. Sve u svemu, nakon dugo vremena smo odigrali jednu baš ovako katastrofalnu utakmicu.DukeOfWellington je napisao/la:Misliš da bi se tako ponašali kod nekog ozbiljnog selektora? Nikad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- DonCorleone
- Kontakt:
Susic je u 2010 godini od 5 teskih utakmica (Gana, Svedska, Njemacka, Francuska, Slovacka) = 3 izgubio, 2 pobijedio.
Susic je u 2011 godini od 7 teskih utakmica (Rumunija 2x, Mexiko, Portugal 2x, Grcka, Francuska) = 3 izgubio, 3 odigrao nerijeseno i jednu pobijedio.
Susic je u 2012 godini od 4 teske utakmice (Grcka, Brazil, Irska, Mexiko) = 3 izgubio i jednu odigrao nerijeseno.
Susic je u 2013 godini od 5 teske utakmice (Grcka, USA, Slovacka 2x, Argentina) = 3 izgubio i dvije pobijedio.
Susic je u 2014 je jednu tezu utakmicu (Egipat) izgubio.
Od ukupno 22 teske utakmice, Susic je dobio 5 utakmica. 13 izgubio, 4 remija.
Statistika u procentima: 5/22=22,7 % pobjeda. 13/22=59 % izgubljenih utakmica. 4/22=18,2 % remi.
Ovo je dokaz da smo mi sto se tice utakmica sa ozbiljnim reprezentacijama samo sparing partner, nista vise. Na SP-u sudeci trend zadnje tri godine i 59 % izgubljenih partija, ne pise nam se nista dobro.
Susic je u 2011 godini od 7 teskih utakmica (Rumunija 2x, Mexiko, Portugal 2x, Grcka, Francuska) = 3 izgubio, 3 odigrao nerijeseno i jednu pobijedio.
Susic je u 2012 godini od 4 teske utakmice (Grcka, Brazil, Irska, Mexiko) = 3 izgubio i jednu odigrao nerijeseno.
Susic je u 2013 godini od 5 teske utakmice (Grcka, USA, Slovacka 2x, Argentina) = 3 izgubio i dvije pobijedio.
Statistika u procentima: 5/22=22,7 % pobjeda. 13/22=59 % izgubljenih utakmica. 4/22=18,2 % remi.
Ovo je dokaz da smo mi sto se tice utakmica sa ozbiljnim reprezentacijama samo sparing partner, nista vise. Na SP-u sudeci trend zadnje tri godine i 59 % izgubljenih partija, ne pise nam se nista dobro.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 mar 2014, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ono što njemu treba je dobar psihijatar, tako da je logično da mu ne trebaju stoperi...bhsport je napisao/la: Pape reče da ima 6 stopera i da mu isti ne trebaju...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
I sve to nam donese plasman na SP i prvi šešir u kvalifikacijama. Da smo još koju pobijedili, vjerovatno bi ugrozili Španiju na FIFA-inoj listi.DonCorleone je napisao/la:Susic je u 2010 godini od 5 teskih utakmica (Gana, Svedska, Njemacka, Francuska, Slovacka) = 3 izgubio, 2 pobijedio.
Ovo je dokaz da smo mi sto se tice utakmica sa ozbiljnim reprezentacijama samo sparing partner, nista vise. Na SP-u sudeci trend zadnjih tri godine i 59 % izgubljenih partija, ne pise nam se nista dobro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@DonCorleone
pa i dolazimo kao totalni autsajder, prvi plasman i to

- anonymousHD
- Kontakt:
Bolji selektor bi nam to i donio, a ne patnju do zaddnjih minuta u najlakšoj grupi. Kad smo se mi patili u ovakvoj grupii, šta će biti sa Belgijom, Welsom i Izraelom? Već sam napiso, da ćemo u baraž, daj Bože i to.Virtu4l je napisao/la:I sve to nam donese plasman na SP i prvi šešir u kvalifikacijama. Da smo još koju pobijedili, vjerovatno bi ugrozili Španiju na FIFA-inoj listi.
Za SP neću komentarisat, mi ćemo biti kante za nabijanje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Plasman i pobijede ostvarene su nad protivnicima koji samo djelimicno spadaju u kategoriju teskih utakmica (Grcka). Ako zelis pravu sliku snage nase reprezentacije, onda su to brojevi koje sam ja gore naveo.Virtu4l je napisao/la:
I sve to nam donese plasman na SP i prvi šešir u kvalifikacijama. Da smo još koju pobijedili, vjerovatno bi ugrozili Španiju na FIFA-inoj listi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Plasman je pretezno ostvaren nad reprezentacijama slabijeg ranga uz veoma slab pocetak ciklusa Slovacke reprezentacije. Sudeci po procentu od 59 % mi u grupi sa teskim protivnicima nemamo skoro nikakve sanse.ahmad_tz je napisao/la:@DonCorleone
Koliko puta sam ja napisao da smo mi igrački jedna solidna reprezentacija, vrijedna poštovanja i ništa više. Dva wc igrača i jedan kojeg godinama čekamo da to postane.DonCorleone je napisao/la:Ako zelis pravu sliku snage nase reprezentacije, onda su to brojevi koje sam ja gore naveo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemate vas dvojica blage veze, mi smo odlična ekipa i samo uz jednu rokadu bez problema možemo proći grupu na SP, druga je stvar što je Safet tvrdoglav pa neće da napravi rokadu, ali ako dođe pameti do SP i stavi Zahirovića ili Kolašinca na sredinu mi idemo dalje, kladimo se u sve pare svijeta 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
vidite da i nije toliko loš ovaj poraz ,danas vec normalnije i realnije pisete ,realno gledajuci mi smo neka srednja klasa reprezentacija u evropi ,znaci veliki je uspjeh plasman na sp i uspjeh bi bio ako grupu prodjemo .to je ko realno gleda ,a uvijek se ono moze gledati i drugacije.baka Sliskovic je dobro rekao danas rezultati su nas razmazili i pokvarili
- donniedarko
- Kontakt:
Pa ako je to tako mozemo li dobiti nekog selektora koji je elokventan,koji nece furati nepotizam i eventualno ubaciti nekog defanzivnog veznog te prestati Ibisevica koristiti kao krilo.Eto samo to, ne mozemo nista izgubiti.Virtu4l je napisao/la:Koliko puta sam ja napisao da smo mi igrački jedna solidna reprezentacija, vrijedna poštovanja i ništa više. Dva wc igrača i jedan kojeg godinama čekamo da to postane.DonCorleone je napisao/la:Ako zelis pravu sliku snage nase reprezentacije, onda su to brojevi koje sam ja gore naveo.
Ne'š me više nikad navućilegenda reala je napisao/la:kladimo se u sve pare svijeta

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam te ni imo namjeru navlačitiVirtu4l je napisao/la:Ne'š me više nikad navućilegenda reala je napisao/la:kladimo se u sve pare svijeta

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ko nema blage veze legendolegenda reala je napisao/la:Nemate vas dvojica blage veze, mi smo odlična ekipa i samo uz jednu rokadu bez problema možemo proći grupu na SP, druga je stvar što je Safet tvrdoglav pa neće da napravi rokadu, ali ako dođe pameti do SP i stavi Zahirovića ili Kolašinca na sredinu mi idemo dalje, kladimo se u sve pare svijeta

Jel to places??? Oh srce drago, nemoj odmah prijetiti sa banom, dat ce tebi cika maramicu da obrises suze i sline.calcio je napisao/la:Eto nek' si ti pravi genijalac. Intelektualac, cinjenica znalac. Sad ako te prijavim za vrijedjanje ode ti u Banovice. Tvoja buducnost na forumu se nalazi u mojim rukama... Ako si gledao Prljavog Harija, sjecas se one scene kada Clint Eastwood uperi magnum u onog supka i kaze mu "do you feel lucky punk?"Vandelanoite je napisao/la:Ne znam zašto se raspravljate sa kretenčinama tipa calcio i ovaj damir. Pa čovjek govori da je Tino Sušić bolji od BešićaMuamer Svraka je Andres Iniesta za Sušića a kamoli da pričamo o Bešiću, Prciću ili o nekom drugom igraču.
Eto ja sam Clint a ti si onaj supak na zemlji

Evo 24h nakon utakmice ljudi moji,meni ne ide jos u glavu sta Safet trazi od ova dva nova momka,ne ideeeeee mi u glavu...Jel on slijep covjece,pa ovaj Hadzic mozda i moze na pou br.6 al bratic nikako..nemam nista protiv da je tu Tino al da ga forsira naprijed,ne ide mu defanziva...Zahirovic ili Besic,bolje haman nemamo..
On je cini mi se rodjen u Sarajevu, ali je skolu fudbala prosao u Banovicima. Tek kao junior je otisao u Zelju odnosno kad su mu se roditelji preseli li u Sarajevo. Cesto sam igrao sa njim fudbala, bio je uvijek strasandrummer je napisao/la:Nego malo offa.Je li Štilić iz Sarajeva ili je odnekud dosao u Želju?

Nego da i ja nesto kazem o Susicu.
Nisam ga nikad ni pohvalio ni ti ga kritikovao ali je doslo vrijeme da se kritikuje. Totalno losa taktika, formacija, izbor igraca, pogresne pozicije,...
Ne razumijem Ivicu Osima kako mu moze davati podrsku u ovome. Da li smo mi svi coravi ili ?
Srecom nisam gledao utakmicu.
Gledam opet Ibisevic igra desno krilo a Hajrovic na klupi. Nevjerovatno!
Ako je vec htjeo jednog napadaca, zasto nije Ibisevicu i Dzeki po poluvrijeme i tacka.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 4 gosta.