Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kod mene je sve normalnodiplomatija je napisao/la:Da Li bi mi neko znao objasniti o cemu se radi na ovom bet365, treba mi da se logujem po pola sata, udjem na racunu 250 eura, izadjem, pa opet udjem i onda je pravo stanje mog racuna, onda opet 250 i tako...
Probaj nešto s tim, ne košta te ništa.diplomatija je napisao/la:Da Li bi mi neko znao objasniti o cemu se radi na ovom bet365, treba mi da se logujem po pola sata, udjem na racunu 250 eura, izadjem, pa opet udjem i onda je pravo stanje mog racuna, onda opet 250 i tako...
Samo dvije trojketruts je napisao/la:ajde Teodosiću, sredi to do poluvremena, još samo 6
Dade čovjek dvije trojke.SoloUltra je napisao/la:Samo dvije trojketruts je napisao/la:ajde Teodosiću, sredi to do poluvremena, još samo 6
http://www.euroleague.net/ imas tu otvori stranicu i onda desno vidjeces utakmice i klikni na rezultat meca i samo ti otvori box scoreBaltazar je napisao/la:gdje pratiti igrace u euroligi, broj poena i to, nesto tipa box score. znam da ima prenos na SK ali treba mi vise tekmi pa ne mogu sve pratiti
hvala što si prizvao, a Willy hvala na tipuSoloUltra je napisao/la:Samo dvije trojketruts je napisao/la:ajde Teodosiću, sredi to do poluvremena, još samo 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.