Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 20:14

legenda reala je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pa sta ce s Vedadom, na krilo ili na klupu, bojim se da nema trece opcije trenutno.
Pa na klupu

Kolašinca i Medunjanin/Salihović ispred odbrane

ispred Pjanić-Misimović-Lulić

Džeko

ekipa koja bez problema prolazi grupu, ako se Zahirović ustali u Cvajti to bi bilo još bolje, Kolu vratiti na beka ovog na njegovo mjesto, a Medunjanina napolje ;)
Bio sam protiv da nam Kolasinac igra DMa ali sam promjenio misljenje, mislim da bi trebali pokusati. Momak je pravi razbijac, njemacka je skola tako da ima sigurno dovoljno fudbalske inteligencija za citanje igre. Moglo bi to upaliti.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 mar 2014, 20:15

Aj što ovi iz Mostara mrze Papeta?Razlog?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 20:16

adisice je napisao/la:Aj što ovi iz Mostara mrze Papeta?Razlog?

Ja prije svega gledam INTERES REPREZENTACIJE.
Ono što ovaj (ne)radi sa istom je sasvim dovoljan razlog da tražim njegovu smjenu a ti misli šta god te volja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 20:16

Ćiro je za Papeta izmislio pojam 'Trener reprezentacije' sa svim što ide uz tu titulu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 mar 2014, 20:17

Ja sinoc na netu sa prijateljem gledam utakmicu kad na poluvremenu genije izvadi Kolasinca i Mujdzu a ovaj moj me pita sta ovo Safet protiv Bosne igra. Sta je problem ako Spaha i Bicakcic grijese imamo 6 stopera kako izbornik rece pa sto ne ubaci sinoc nekog od te 4 ostala, bog mu pamet prosvjetlio. Ja bih reko Osimu izdiktiraj mu sastav i taktiku i ako ce slusat moze ostat.Izjave mu zabranit moze Begic pricat njemu strogo zabranit. To je minimum, a osim ovog Arslanagic, Salatic, Besic i Hrgota podhitno. Zadnji uvjet za ostanak Susicu bi bio da ide molit Tankovica i Halilovica da se prikljuce repki i ako ovo sve ispostuje poslje Brazila dati mu mjesec dana da nadje posao u medjuvremenu Bajramovica ili Barbareza na klupu s njim da kao fol uce.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 20:19

calcio je napisao/la:
Bio sam protiv da nam Kolasinac igra DMa ali sam promjenio misljenje, mislim da bi trebali pokusati. Momak je pravi razbijac, njemacka je skola tako da ima sigurno dovoljno fudbalske inteligencija za citanje igre. Moglo bi to upaliti.
Pa izgleda da on ostade jedino rješenje, Zahirović ne igra u klubu, Bešić je malo udaren u glavu, a nema ni jakih utakmica u nogama da drži sam sredinu na SP.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 mar 2014, 20:25

Ja nemogu svojim usima da vjerujem sta ovaj susic izjavljuje I kakve nebuloze prosipa... Pa to je za haga covjece... Niko od ovih nasih glupih ,korumpiranih novinara nema damu da mu skakljivo pitanje postavi kad lupa nebuloze ali kako ce kad ni oni sami nisu nista upuceniji od njih. Kako je moguce da ova smijurija od trenera jos nije otisla da porazgovara sa branimirom hrgotom I mariom vrancicem... Sta vise treba da se desi da trenerska smijurija uvidi da ibisevic nema sta da trazi na krilu da se sa 2 ili kod njega nekad 3 setaca I ofanzivno orjentisana igraca jednostavno nemoze igrati. Kako odraditi takticki zrelo utakmicu ako imas na terenu 2 ili 3 igraca koja nisu navikla da igraju defanzivno, da trce I da protivniku oduzimaju loptu...nemojte biti naivni I misliti da je umjesto tine susica bio misimovic da bi bilo ista drugacije. Miske je jos vise trkacki limitiran od tine I bio bi samo jos jedan setac na terenu pored kojeg bi protivnicki igraci prolazili kao da ga nema... Uostalom I miske I pjanic su igrali I protiv argentine I protiv amerike I protiv slovacke pa su nas ljudi rasuli ko rizu I budite sigurni da misimovic nije izasao protiv slovacke u drugoj tekmi mi nikad prvenstva nebi vidjeli... Safet susic vec 4 godine ponavlja jedne te iste greske I oprobava isti recept po kojem nas je svaka iole tehnicka jaca ekipa nadiggra bez puno problema(rumunija,slovacka 2 puta,portugal 2 puta,francuska od 4 poluvremena u 3 su nas satrali pa albaniju nismo mogli pobjedit pa amerika,mexico 2 put,argentina itd)... Ali ne ,bosnjo ko bosnjo nazor hoce da bude corav pored ociju I nece da vidi da nas je grcka mogla bez problema rasut 3 0 u atini I da su nas vile pronosale, protiv slovacke je bez problema moglo biti 3 0 za njih vec pocetkom drugog poluvremena pa ona patnja protiv litvanije .... Ozbiljan trener bi ono uzeo 3 0 bez ikakvih problema... Ali ne neka misimovica da nam usporava igru jer safet koji je 0 autoritet nema damu da ga izvede... Ono sto boli najvise je to sto je situacija katastrofalna a safet ama bas nista neradi da proba promjenit situaciju. Plus onaj seljakluk u hotelu isto kao u onom barazu sa cirom majko draga... Kako jedan ozbiljan selektor to moze da dozvoli. I sta on uopste radi na treninzima sa igracima osim igranja seve... Naravno da igraci okupljanja repke koriste kao izlet kad se ni ne preznoje na safetovim treninzima a kamoli da se umore... E moj safete ubleho odlazi ako truna obraza imas I izvuci se dok jos imas sanse inace nas ceka najveca bruka u historiji fudbala.... Safete odlazi!!!!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 20:26

slika
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 20:30

damir_82 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jel ovo @damir novi placenik :mrgreen: Hop dnevnica a juce bila jos veca tarifa, evo calcio se slabo javlja jos uvijek broji zaradjenu lovu.
Lijepo i kulturno, neistomisljenika nazvati "placenikom". Ja tebi nisam davao nadimke, i nemam namjeru! Damir samo reaguje na pokusaje ispiranja mozga!
Nismo neistomisljenici, ima neka hajka na forumu vezano za forumase koji brane Papeta al' vidim da nisi u toku :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 20:30

kokakolas je napisao/la:slika

Dingospo :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 20:33

Sabinho je napisao/la:Jel ovo @damir novi placenik :mrgreen: Hop dnevnica a juce bila jos veca tarifa, evo calcio se slabo javlja jos uvijek broji zaradjenu lovu.
Kako vas placa fahraon, cuo sam da je prava skrtica :mrgreen:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 20:34

Evo samo za Virtuala i kompaniju,jedna obična statistika koja pokazuje da mi nemamo samo problema kad igramo sa SVJETSKIM SILAMA,nego imamo problema i kad igramo sa repkama koje su tehnički i igrački na nivou na kojem smo mi... A ne da pravite od PAPETA stručnjaka na osnovu BALTIČKIH AMATERSKIH REPREZENTACIJA... PROBLEM EGIPAT NIJE OD JUČE ILI SINOĆ...

slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2014, 20:35

Tako je jedina velika reprezentacija koju smo dobili je Grcka. Perfektna utakmica..

Slovacka nas je tabala 150 minuta, ali smo uzeli 3 boda. Ne znam ni ja kako, jer se nismo mogli sastaviti

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 20:37

Sabinho je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Lijepo i kulturno, neistomisljenika nazvati "placenikom". Ja tebi nisam davao nadimke, i nemam namjeru! Damir samo reaguje na pokusaje ispiranja mozga!
Nismo neistomisljenici, ima neka hajka na forumu vezano za forumase koji brane Papeta al' vidim da nisi u toku :mrgreen:
Ne treba hajka! Tu smo! :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 20:37

19risha88 je napisao/la:Evo samo za Virtuala i kompaniju,jedna obična statistika koja pokazuje da mi nemamo samo problema kad igramo sa SVJETSKIM SILAMA,nego imamo problema i kad igramo sa repkama koje su tehnički i igrački na nivou na kojem smo mi... A ne da pravite od PAPETA stručnjaka na osnovu BALTIČKIH AMATERSKIH REPREZENATACIJA PROBLEM EGIPAT NIJE OD JUČE ILI SINOĆ...

slika
Mr.Bold smiri se, sve je OK.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2014, 20:37

Titova-Juga je napisao/la:

Jeste bos ali on je s nama zavrsio kada se rasturila Jugoslavija, blize je Srbiji nego BIH realno..Tada je nekad i Vaha zavrsio sa Bosnom kao i mnogi drugi..

Ja sam za Sergej Barbareza

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 20:44

19risha88 je napisao/la:Evo samo za Virtuala i kompaniju,jedna obična statistika koja pokazuje da mi nemamo samo problema kad igramo sa SVJETSKIM SILAMA,nego imamo problema i kad igramo sa repkama koje su tehnički i igrački na nivou na kojem smo mi... A ne da pravite od PAPETA stručnjaka na osnovu BALTIČKIH AMATERSKIH REPREZENTACIJA... PROBLEM EGIPAT NIJE OD JUČE ILI SINOĆ...

slika
Tendenciozan post! Ima li jos koja utakmica koju nismo izgubili na celu sa Susicem a daje nisi postavio ovdje? Od 15 postavljenih utakmica 9 prijateljskih! Tendenciozno... ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 20:45

tuzlak1987 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Jeste bos ali on je s nama zavrsio kada se rasturila Jugoslavija, blize je Srbiji nego BIH realno..Tada je nekad i Vaha zavrsio sa Bosnom kao i mnogi drugi..

Ja sam za Sergej Barbareza
Cuj blize Srbiji, a covjek radi u nasem savezu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 mar 2014, 20:45

Samo u nas moze ovakav krkan bit trener.Idi treniraj Hajduk tsmo ima tvojih najvise.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 mar 2014, 20:47

19risha88 je napisao/la:
slika
Veliki stručnjak!

ODLAZI PAPE!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.