HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kvesic ne igra vec godinu, tako da nece ni sada sigurno... Tomic ce ja mislim biti spreman, Bogdanovic ima nekih manjih problema, ali ne vjerujem da nece igrati, za Kerlu niko ziv ne zna sta je, jel' povrijedjen, jel' nece novi ugovor kao Bekic, ali meni se cini na treninzima da je spreman... Ma mi se krpimo vec duze vrijeme kako znamo i umijemo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Znam da Kvesić ne igra već dugo ali sam mislio da je počeo igrati.Ma imamo i mi problema i nas to prati od sredine jesenjeg djela ali zato postoje rezervni igrači i eto im šanse.Pozz i nadam se da ćeš biti razočaran u subotu predvečeBaja_Zvjerka je napisao/la:Kvesic ne igra vec godinu, tako da nece ni sada sigurno... Tomic ce ja mislim biti spreman, Bogdanovic ima nekih manjih problema, ali ne vjerujem da nece igrati, za Kerlu niko ziv ne zna sta je, jel' povrijedjen, jel' nece novi ugovor kao Bekic, ali meni se cini na treninzima da je spreman... Ma mi se krpimo vec duze vrijeme kako znamo i umijemo...

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne znam po kojoj logici je novinarima ovog portala derbi Sarajevo- Olimpic
al neka im ga.
Bitno da mi dođemo u subotu spremni i orni poremetiti želji planove.
Samo da se uđe dobro u utakmicu.
Bod je minimum.
Da li netko zna tko će prenositi utakmicu?
al neka im ga.
Bod je minimum.

HercUSrcu je napisao/la:Ne znam po kojoj logici je novinarima ovog portala derbi Sarajevo- Olimpic
al neka im ga.
Bod je minimum.
Kako po kojoj logici?

Negdje sam pročitao da će na Areni biti prijenos ali nisam siguran.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Oni imaju najbolje timove (vjerovatno zbog toga), mi imamo bodove.HercUSrcu je napisao/la:Ne znam po kojoj logici je novinarima ovog portala derbi Sarajevo- Olimpic
al neka im ga.
Bod je minimum.

http://www.hskzrinjski.ba/index.php/prv ... reni-sport
Pratite li vi uopšte svoju zvaničnu stranicu?

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Da li netko zna tko će prenositi utakmicu?[/quote]
Oni imaju najbolje timove (vjerovatno zbog toga), mi imamo bodove.
[/quote]
http://www.hskzrinjski.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni imaju najbolje timove (vjerovatno zbog toga), mi imamo bodove.

http://www.hskzrinjski.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Utekla mi ta vijest nekako, hvala na potvrdi za Arenuzrinja05 je napisao/la:HercUSrcu je napisao/la:Ne znam po kojoj logici je novinarima ovog portala derbi Sarajevo- Olimpic
al neka im ga.
Bod je minimum.
Kako po kojoj logici?Pa zato što Olimpic i Sarajevo imaju puno titula i bolje stoje trenutno na ljestvici
![]()
!

Ja mislim da su Olimpic i Sarajevo tu negdje sa Barcelonom što se tiče titula prvaka države i europe, ne znam kako mi je moglo pasti na pamet pomisliti da to nije derbi.
Nemoj bezveze provocirati ljude...gio10 je napisao/la:Jel vas strah?
-
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Jel vas strah?
Ako je vas strah,ne znači da je i nas

Al' bez zayebancije, ne ocekujem nekakvu utakmicu za uzivat sta li vec... Kisa, teren los kao i svugdje u ligi, ali ipak mislim da se mozemo malo otvorit. Nama je bod odlican, ali sva 3 bi bila enormno vazna. Samo da ne bude padala za vrijem utakmice.
RIP CITY!
Pucate od optimizma, ajd dobro.
Ja želim da utakmica bude atraktivna, što vjerovatno neće biti isključivo zbog vremena,i isto tako želim i nadam se da 3 boda ostaju u Sarajevu.
Ja želim da utakmica bude atraktivna, što vjerovatno neće biti isključivo zbog vremena,i isto tako želim i nadam se da 3 boda ostaju u Sarajevu.
Ja te volim, volim Željo..
gio10 je napisao/la:Pucate od optimizma, ajd dobro.
pucate od optimizma,aj dobro.
ja se nadam da sva tri boda idu u mostar

ne bi trebalo biti kise tokom tekme,moguce mozda ujutroLillard0 je napisao/la:Al' bez zayebancije, ne ocekujem nekakvu utakmicu za uzivat sta li vec... Kisa, teren los kao i svugdje u ligi, ali ipak mislim da se mozemo malo otvorit. Nama je bod odlican, ali sva 3 bi bila enormno vazna. Samo da ne bude padala za vrijem utakmice.

ja ocekujem tekmu da bude z1 0-2 u golovima,realno 1:0 za boljeg

-
- Kontakt:
pozz za sve navijače zrinjskog iz viteza nadam se vašoj pobjedi na grbavici ali kada vidim da željo starta sa 12 igrača(s obzirom da sudi skakic) nisam optimista ali u svakom slucaju puno uspjeha
Opusti se dečko...kaskader52 je napisao/la:pozz za sve navijače zrinjskog iz viteza nadam se vašoj pobjedi na grbavici ali kada vidim da željo starta sa 12 igrača(s obzirom da sudi skakic) nisam optimista ali u svakom slucaju puno uspjeha

-
- Kontakt:
Nista namjesteno, vec je kupljeno.Hvala vam, ne morate dzaba ni dolazit 

ne 12 vec 14 zaboravio si i pomocnike i njih smo kupili.kaskader52 je napisao/la:pozz za sve navijače zrinjskog iz viteza nadam se vašoj pobjedi na grbavici ali kada vidim da željo starta sa 12 igrača(s obzirom da sudi skakic) nisam optimista ali u svakom slucaju puno uspjeha
-
- Kontakt:
Kakva je situacija kod vas,ima li kartoniranih igraca i povreda?
Mi smo osakaceni kao sto znate,sest spremnih,deset rovitih i deset povreda
Ocekujem dobru utakmicu(znale su se odigrati odlicne tekme s vama) sa puno golova i navijaca barem pet milja
Pozdrav!

Mi smo osakaceni kao sto znate,sest spremnih,deset rovitih i deset povreda

Ocekujem dobru utakmicu(znale su se odigrati odlicne tekme s vama) sa puno golova i navijaca barem pet milja

Pozdrav!
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.