Unofficialpage je napisao/la:
Ovako, nisam ljubitelj Papeta. Niti m ije bitno uopšte koje selektor, ne želim da kritikujem, odnosni pljujem nekog nakon nekoliko slabih rezultata. Sam si rekao da je Pape radio dobar posao do tekme sa USA ali mi smo od te tekme pobjedili Slovačku, Lihtenštajn, Litvu (dobro ova u sredini nije neko mjerilo ali ipak je pobjeda

). Jesmo igubili od Argentine ali Argentina i puno bolje ekipe pobjedi i sa većom gol razlikom. Jest da nije igra ona koja je bila prije meča sa USA-om ali ipak rezultati su tu. Treba stati na loptu, smirit strasti, sad ono što nam ne treba je upravo ovo, moramo dati ekipi podršlku kako selektoru tako i igračima.
Mi od utakmice sa Amerikom igramo ko ****
Slovacka, ljudi nas ubili ko mraz paprike, u obje utakmice. Imali smo vise srece nego pameti. Stativa na pocetku drugog poluvremena kod 1:0, da je bilo 2 centa lijevo, zbogom SP. Gol Hajrovica, onakav se daje jednom u 5 godina na onako vaznoj utakmici.
Lihtenstajn ne racunam. Litvanija, patili se citavu utakmicu, nigdje igre, sve sto je bilo opasno su bili Miretovi slobodnjaci. Iz igre nismo stvorili dvije opasne prilike.
Argentina - ne bih da komentarisem
Egipat - ne bih da komentarisem
Igramo ovako zato sto je selektor umislio da je sve uredu. Zato je to umislio? Zato sto mu niko ne smije napisat ni jednu kritiku. Igra se sa drzavom, od reprezentacije pravi privatnu prciju i svi to odobravaju.
Ako ovako nastavi, a nema razloga da ne nastavi, jer ga opet niko ne kritikuje, vec su se kritike prebacije na Dzeku i ostale reprezentativce, popusit cemo ga na SP.