Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 19:38

samoposteno je napisao/la:
drummer je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:sad svi pametuju a prica im je bila kad se mujdza vrati bicemo za klasu bolji a ja kako sam gledo sinoc vise je avdija probijo protiv argentine nego mujdza protiv egipta :lol:
Mujdza je nespreman i van forme uz losu utakmicu odigrao bolje na desnoj strani u prvom nego Vranjes i Avdija zajedno u drugom.Sve je jasno valjda.
ma nema sta odigro je pravo nedo bog nikom tako da igra kosto je on sinoc jos protiv egipta :lol: al polako imace popravni na svjetskom protiv argentine........i ako je nespreman i van forme netreba ni da igra
Hajde ne trolaj,daj mi konkretnu gresku,ja sam vidio jednu,zakasnio je izaci na sut jednom.
Hajd sad nabroj prodore zdravog Vranjesa i Avdije u zivotnoj formi skupa u drugom poluvremenu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 19:39

Neutral je napisao/la:ofanzivno sterilni.
Što nas opet vraća na Misimovića i Pjanića.
gost je napisao/la:Uopšte ne moraju na klupi sjediti najbolji mogući igrači kao back up.
A to nas vraća na npr. Adnana Zahirovića, koji bi sinoć bio izuzetno koristan, bez obzira na njegov status u Bochumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 mar 2014, 19:41

Mozambik je napisao/la:Nije ih bilo jedan dan.Cekali su i smisljali izgovore, i sad dosli sa otrcanim frazetinama: Nije se rodio ko je narodu ugodio, kriva je odbrana, Pape nas je odveo na SP, kako bi odigrao Pricic, nije on kriv sto Salihovic ne zna centrirat itd..

Moze to malo bolje, ljubitelji Kim Jong Papeta :lol:
Ovako, nisam ljubitelj Papeta. Niti m ije bitno uopšte koje selektor, ne želim da kritikujem, odnosni pljujem nekog nakon nekoliko slabih rezultata. Sam si rekao da je Pape radio dobar posao do tekme sa USA ali mi smo od te tekme pobjedili Slovačku, Lihtenštajn, Litvu (dobro ova u sredini nije neko mjerilo ali ipak je pobjeda :mrgreen: ). Jesmo igubili od Argentine ali Argentina i puno bolje ekipe pobjedi i sa većom gol razlikom. Jest da nije igra ona koja je bila prije meča sa USA-om ali ipak rezultati su tu. Treba stati na loptu, smirit strasti, sad ono što nam ne treba je upravo ovo, moramo dati ekipi podršlku kako selektoru tako i igračima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 mar 2014, 19:42

Virtu4l je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Sve u svemu, nakon dugo vremena smo odigrali jednu baš ovako katastrofalnu utakmicu.
Za razliku od fantastičnih partija u dvomeču sa Slovačkom i Argentinom.
Te utakmice se nikako ne mogu upoređivati sa onim rasulom od sinoć. Ponavljam po stoti put, ovako očajno i bezopasno smo izgledali samo protiv Rumunije i nikad više od kako je Sušić selektor.
Upravu si, zaboravio sam koliko smo opasni bili po gol Argenitne nedavno. Do mene je.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:43

"Iskreno, ne razumijem što je izbornik želio s Tinom Sušićem na zadnjem veznom? On igra ofenzivnog veznog, odnosno više prema naprijed", za kraj će Slišković.

---

'ta će ba Baka... Nema on veze ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 mar 2014, 19:44

Trebalo je biti na spisku jos najmanje 10 igraca bar da budu tu sa igracima,da treniraju da se upoznaju sa nacinom rada i slicnim stvarima...Mozda bi i na tom treningu uvidio da neki igraci imaju mjesta u prvih 18,mozda da su bolji od pojedinih i slicno....

To je svugdje na svijetu normalno samo kod nas nije...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 mar 2014, 19:45

kokakolas je napisao/la:"Iskreno, ne razumijem što je izbornik želio s Tinom Sušićem na zadnjem veznom? On igra ofenzivnog veznog, odnosno više prema naprijed", za kraj će Slišković.

---

Baka je pljuvač! :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 19:45

kokakolas je napisao/la:"Iskreno, ne razumijem što je izbornik želio s Tinom Sušićem na zadnjem veznom? On igra ofenzivnog veznog, odnosno više prema naprijed", za kraj će Slišković.

---

sta ce sliskovic imo je svoje vrijeme da se dokaze nije se dokazo i cao lako je sad pametovat

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:45

Ponos Torina je napisao/la:Trebalo je biti na spisku jos najmanje 10 igraca bar da budu tu sa igracima,da treniraju da se upoznaju sa nacinom rada i slicnim stvarima...
No sikiriki... Kaže 'stručnjak' da smo dobili dva nova igrača za budučnost, a zovu se Tinko Binko i Anel Hadžić :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 19:46

ceze je napisao/la:Upravu si, zaboravio sam koliko smo opasni bili po gol Argenitne nedavno. Do mene je.
Druže nije sramota kad te jedna Argentina neutrališe u prvoj utakmici nakon najveće pobjede u historiji. Sramota je kad protiv tamo nekog Egipta ne znaš gdje ti je rep, a gdje glava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 19:51

---

Bar izguglaj koliko je reprezentativaca prodefilovalo kroz ekipu dok je Baka bio selektor, ispitaj zasto Rahimic najbolje igracke godine nije proveo u reprezentaciji BiH, te pogledaj takticku postavku reprezentacije pod komandom Bake Sliskovica! Kreni od libera pa redom....

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 mar 2014, 19:51

Virtu4l je napisao/la:
ceze je napisao/la:Upravu si, zaboravio sam koliko smo opasni bili po gol Argenitne nedavno. Do mene je.
Druže nije sramota kad te jedna Argentina neutrališe u prvoj utakmici nakon najveće pobjede u historiji. Sramota je kad protiv tamo nekog Egipta ne znaš gdje ti je rep, a gdje glava.
Vidiš, meni je to sramota. Sramota mi je imati nula šansi protiv bilo koje ekipe na svijetu, sramota je ne pokazati ništa u jednoj utakmici.
Sinoć je Argentina u jačem sastavu nego što je bio onaj protiv nas, odigrala 0:0 sa Rumunijom.

Ova ekipa nema ni glavu ni rep još od Slovačke, htio ti to priznati ili ne.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 19:52

Unofficialpage je napisao/la: Ovako, nisam ljubitelj Papeta. Niti m ije bitno uopšte koje selektor, ne želim da kritikujem, odnosni pljujem nekog nakon nekoliko slabih rezultata. Sam si rekao da je Pape radio dobar posao do tekme sa USA ali mi smo od te tekme pobjedili Slovačku, Lihtenštajn, Litvu (dobro ova u sredini nije neko mjerilo ali ipak je pobjeda :mrgreen: ). Jesmo igubili od Argentine ali Argentina i puno bolje ekipe pobjedi i sa većom gol razlikom. Jest da nije igra ona koja je bila prije meča sa USA-om ali ipak rezultati su tu. Treba stati na loptu, smirit strasti, sad ono što nam ne treba je upravo ovo, moramo dati ekipi podršlku kako selektoru tako i igračima.
Mi od utakmice sa Amerikom igramo ko ****

Slovacka, ljudi nas ubili ko mraz paprike, u obje utakmice. Imali smo vise srece nego pameti. Stativa na pocetku drugog poluvremena kod 1:0, da je bilo 2 centa lijevo, zbogom SP. Gol Hajrovica, onakav se daje jednom u 5 godina na onako vaznoj utakmici.

Lihtenstajn ne racunam. Litvanija, patili se citavu utakmicu, nigdje igre, sve sto je bilo opasno su bili Miretovi slobodnjaci. Iz igre nismo stvorili dvije opasne prilike.

Argentina - ne bih da komentarisem
Egipat - ne bih da komentarisem

Igramo ovako zato sto je selektor umislio da je sve uredu. Zato je to umislio? Zato sto mu niko ne smije napisat ni jednu kritiku. Igra se sa drzavom, od reprezentacije pravi privatnu prciju i svi to odobravaju.

Ako ovako nastavi, a nema razloga da ne nastavi, jer ga opet niko ne kritikuje, vec su se kritike prebacije na Dzeku i ostale reprezentativce, popusit cemo ga na SP.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 06 mar 2014, 19:52

Virtu4l je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:Gledao sam pola sata Arslanagica, pa kasnije pomalo... I nisam bas odusevljen vidjenim! Potencijal jeste, ali kvalitet kakvim se predstavlja sinoc nije pokazao...
Nisam gledao, ali vjerovat ću ti. Međutim, nećemo nikoga osuđivati nakon jedne loše partije, iako smo u tome najbolji. Pola stopera iz naše lige bi sinoć odigralo bolje od Spahića i Bičakčića. Treba nam igrač koji ih može zamijeniti, a da mu niko ne može prigovoriti.
Sedina Torlaka pozvati i dati mu šansu od prve minute protiv Argentine. Jedini zadatak mu dati da u sedmoj minuti slomije Mesiju nogu i dobije crveni karton, pa poslije se braniti sa deset igraca.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 19:53

Opet se okreće priča sa pravih problema, na kraju će opet ispasti da smo eto bili nezainteresovani i da nismo imali sreće, tako je uvijek kod Safeta, đe da on pogriješi u taktici :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 19:55

Papeljubci priznali da smo tek jucer odigrali lose mada je cinjenica da vec mjesecima igramo lose.Igra nam je teska za gledati opcenito.Do sada se to pravdalo nedostatkom pojedinih igraca mada realno iskljucivo krivicu treba traziti u Susicu koji nezna postaviti igru u nasu korist.Vrhunski treneri znaju nadomjestiti nedostatak igraca.
I nije mi dovoljan argument da nemamo igraca,svjesni smo svi da nam je skauting katasrofalan i prava rjesenja uopste i ne budu trazena u slucaju nedostatka nekog igraca.
I to je samo dio koji se odnosi na teren a treba adresirati i njegova probleme s javnoscu,odnos sa igracima,nepotizam,nebulozne izjave ( znaci mene niko ne moze ubjediti da navodno strucna osoba moze davati onako nestrucne izjave ) itd...
A zatvarati oci pred tim je zavaravanje samog sebe.I evo vi koji vjerujete u Safeta nakon ove utakmice sta ocekujete od buducih ???

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 19:56

legenda reala je napisao/la:Opet se okreće priča sa pravih problema, na kraju će opet ispasti da smo eto bili nezainteresovani i da nismo imali sreće, tako je uvijek kod Safeta, đe da on pogriješi u taktici :?
pa bolan sinoc nismo imali misimovica i pjanica pa bez njih dvojice mi nebi mogli ni san marinu gol da dadnemo

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 19:56

Nakon takticki brilijantno odradjene utakmice protiv Argentine i dva suta u okvir gola tokom 90 minuta, slicna postava jucer ponovo, i naravno slican ako ne i isti ishod dogadjaja. Sto se mene tice, ja bi mu urucio otkaz ponajvise jer je atmosfera u timu poljuljana a on nije taj covjek koji moze to povratiti na stabilne staze, a ni razultati ga vise ne pokrivaju.

Jucer sam mogao da vidim barem pet razloga koje mi daju za pravo da ga nazovem taktickom neznalicom a to su sledece:

1) Barem tri ista profila igraca u prvih II - puki amaterizam po ko zna koji put.
2) Medunjanin je presao cijele kvalifikacije na zadnjem veznog da bi juce radikalno bio prebacen na poziciju ofanzivnog veznog - dje se od prve minute nije snasao - ipak je odigrao 90 minuta na toj poziicji i bio tokom citave utakmice igrac manje na terenu.
3) Hadzic i Susic - dakle dvije novajlije drze vise od 35 minuta nas kompletan defanzivni vezni red - Egipcani rade sta hoce, prolaze kud hoce, ne mijenja se nista. Umjesto da je svako od njih dobio jedno poluvrijeme, njih dvojica drze ZAJEDNO nas def. vezni red - nevjerovatno zaista.
4) Prvo poluvrijeme igramo katastrofalno, da bi nakon pauze, izbacili naseg najboljeg igraca, ako kombinujemo tacku 3 sa ovom tackom, dobijamo odgovor za debakl.
5) Nakon debakla izjave tipa - nisam zabrinut - ako sada nisi zabrinut onda ne moras biti nikada. Primjera radi Löw izjavljuje nakon pobjede nad Chileom da je jako zabrinut i da ga kratak period do SP stavlja pod ogroman pritisak- dok ovaj ne razmislja previse o SP-u, jer "ima jos vremena do tad, a mi puka baustela na nekoliko pozicija".

Po meni je atmosfera u timu losa, rezultati duzi period ne valjaju, igra je katastrofalna, raspadamo se naprijed kao i pozadi. Ozbiljne ekipe se sprdaju sa nama, a on, sta on radi...nista. Uvijek ista postava, uvijek iste greske od Portugala pa do danas. Ibisevic na krilu, 3-4 ista profila igraca u prvih II na terenu, def. vezni red nepostojeci itd...

Dakle ovaj put je svaka kritika na mjestu i nema tog cojka koji opravda ove gafove.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 19:58

legenda reala je napisao/la:Opet se okreće priča sa pravih problema, na kraju će opet ispasti da smo eto bili nezainteresovani i da nismo imali sreće, tako je uvijek kod Safeta, đe da on pogriješi u taktici :?
Tako je to legendo. :D Vazda je kriv izostanak jednog prvotimca zato sto smo bezidejni :lol:

Pa eto dokaza koliko Susic zapravo nema plana sta uopste. Uopste nema taj plan B ako ne ide preko Pjanica ili Misimovica. A i SportSport.ba ga je u jucerasnjem clanku bas kritikovao zbog tog nedostajalog plana B, i da nas dijete od 10 godina moze procitati, a kamoli neki strani selektor kojem dadnes kasetu od par nasih utakmica.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 mar 2014, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:59

samoposteno je napisao/la:
pa bolan sinoc nismo imali misimovica i pjanica pa bez njih dvojice mi nebi mogli ni san marinu gol da dadnemo
Hahahahahaha, majko draga :lol:

Bože me sačuvaj, do kojih skrajnosti idu ovi ljudi... Pa to je stvarno zadivljujuče koliki je samo stepen zasljepljenosti prisutan kod vas Papeljubaca... A posebno mi se čine simpatični ti vaši pokušaji spinovanja priče na neku skroz treću temu :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.