Prekosutra derbi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nije sam on kriv i odbrana je pogrjesila kod oba gola ma da onaj 2 gol bio i enac ajaxovog igraca ali **** ga trebali su vise napadat u drugom poluvremenu.RK Gradacac je napisao/la:Nismo imali srece al smo imali Immersa zato
Po meni forma nije losa samo sto se brzo opustaju kada vode to je problem koji se treba rjesit, a Pellea je izgleda klub kaznio 2 utakmice kolko se moze procitat na internetu. Po meni je Fred Rutten sranje i smece od trenera i nigdje nije nista nije osvojio i to mi je neko iznanadjenje sto su ga doveli. Bolje je onda kada je Adriaanse i van Gaal kad su odbili da su dali priliku van Gastelu i van Bronckhorstu.RK Gradacac je napisao/la:Ma Bakkal izgleda nije ni blizu forme u kojoj je bio. Ovo za Boetiusa ni ja ne razumijem al eto. Koeman izgledao digao ruke od svega, broji zadnje dane u klubu pa se moze zajebavat.
Bit ce tesko 2. mjesto osvojit, skoro pa nemoguce. Cak je i 4. mjesto sad poprilicno ugrozeno, ako uzmemo u obzir formu Feyenoorda.
Od saveza zbog lakta koji nije vidjen od sudca tokom utakmica protiv ajax-a ma da je kasnije i novinara vrijedao jan joosta van gangelena da on lici na ajax i da navija za njih. A i traku su mu uzeli zbog incidenata u zadnje vrijeme i Jordy Clasie je novi kapiten.RK Gradacac je napisao/la:Slazem se ovo sto govoris za trenere.. A zbog cega je Pelle kaznjen nisam u toku? Znam da su mu oduzeli i kapitensku traku
Imali su solidnu igru i ako nekoliko ispada u odbrani na srecu nisu bila kazenjena od Groningena ali zasluzena pobjeda i to novi sistem su odigrali odlicno i bekovi su vise bili kao krila. Pelle sa ponasanjem izgleda da zeli da napusti sto brze klub sto me nervira i razocaralo jer mislio sam da je istinski zavolio FEYENOORD ali ocigledno i dolari su dragi Arapski.RK Gradacac je napisao/la:Groningen - Feyenoord 0-2
Besprijekorna utakmica danas! Moze se i bez Pelle-a, i to cak ljepse i sigurnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.