Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 mar 2014, 15:05

ovaj je zalutao na teren, njemu kretnje nisu ni za mlade reprezentacije..u par navrata lik stoji na terenu par sekudni, mi napadamo, lopta 20-ak m od njeg frajer bukvalno stoji :? ..pa se na pocetku zalijepio za Salihovica kao da njeg cuva bog te vidio..

katastrofa pa hajd, on ni ispred Prcica, Besica, Grahovca i onog Cajica malog ni u mladoj ne bi TREBAO da igra :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 mar 2014, 15:05

Principatus je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Ponavlja se nakon tekme ono sto su ljudi govorili prije tekme.
U tome je problem. Ovdje se moze fino prelistati nazad, i prica se ponavlja i ponavlja, never ending story.
Imamo neku Šeherzadu koja priča priču svaku noć. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 06 mar 2014, 15:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj je zalutao na teren, njemu kretnje nisu ni za mlade reprezentacije..u par navrata lik stoji na terenu par sekudni, mi napadamo, lopta 20-ak m od njeg frajer bukvalno stoji :? ..pa se na pocetku zalijepio za Salihovica kao da njeg cuva bog te vidio..

katastrofa pa hajd, on ni ispred Prcica, Besica, Grahovca i onog Cajica malog ni u mladoj ne bi TREBAO da igra :?
E vala bas nek si ga analiziro, otvorio si nam oci :shock: :shock:

Eto Prcic bi u njegovoj ulozi sinoc razvalio. Solidan igrac, nas buduci Busquets ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 06 mar 2014, 16:38

Nesto slicno sam napisao i na temi Anela Hadzica..Tvrdi se da su svi zakazali,podbacili,nije im bilo lahko..Ja tvrdim da im je to bila sjajna prilika da pokazu koliko mogu..Ovi podbacili,njima ostavili prostor da pokazu sta znaju i iskoce u prvi plan..Lahko je igrati kad sve fercera i svi su na nivou..Primjer je Kolasinac koji je debitovao protiv superjakog protivnika,i gdje su takodjer podbacili mnogi..Ali on je dominirao,igrao odlicno,pokazao sta zna i moze i svi smo pricali o njemu samo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 06 mar 2014, 16:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ovaj je zalutao na teren, njemu kretnje nisu ni za mlade reprezentacije..u par navrata lik stoji na terenu par sekudni, mi napadamo, lopta 20-ak m od njeg frajer bukvalno stoji :? ..pa se na pocetku zalijepio za Salihovica kao da njeg cuva bog te vidio..

Bolji je Jasmin Šćuk iz Mlade Boleslav i od Prcića i Grahovca i tog Čajića.
Šćuk, Štilić, Bešić, Cocalić sve su to igrači koji mnogo više zaslužuju pozive od kojekakvih Tina, Šunjića, Kvržića, Hadžića...
Osim - drugo ime za Želju !

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 17:18

haryxs je napisao/la:

E vala bas nek si ga analiziro, otvorio si nam oci :shock: :shock:

Eto Prcic bi u njegovoj ulozi sinoc razvalio. Solidan igrac, nas buduci Busquets ;)
HAHAHAHAHA čuj Busquets :lol: Jel ti znaš da Sanjin Prcić i Tino Sušić igraju istu poziciju,i nijedan od njih nije defanzivni vezni,i zato se raja i buni,što su TINU ugurali u repku kao defanzivnog veznog iako to nije,a za Prcica nema mjesta jer tu igraju Miske i Pjanić al za SUŠIĆA ima mjesta iako sam tvrdi
slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 18:01

“Egipćani su se pokazali kao dobra ekipa. Ali, ne smijemo zaboraviti da je u pitanju bila ipak prijateljska utakmica. Bitno je da mi pobjeđujemo ove važne utakmice kada dođu”

Jel ga ovo adzo savejtovao glede izjava za medije :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 18:18

Ne mogu vjerovati znaci. :lol:

Isti amidza, nema sta. :roll: :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 18:20

Nije svjestan koliko ne zna u cemu je bio problem :D . Treba zakljucati ovu temu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 18:21

19risha88 je napisao/la: slika
:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 06 mar 2014, 18:21

Mozambik je napisao/la:“Egipćani su se pokazali kao dobra ekipa. Ali, ne smijemo zaboraviti da je u pitanju bila ipak prijateljska utakmica. Bitno je da mi pobjeđujemo ove važne utakmice kada dođu”
Iskreno se nadam da neces biti dio toga ;)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 18:23

Nije ba, da ga je Pape savjetovao bilo bi nesto tipa 'pa sta ima veze sto cemo izgubiti i sljedece dvije utakmice, ipak su to samo zadnje utakmice pred jedno svjetsko prvenstvo, kriticari ce uvijek biti tu.'

:mrgreen: :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 18:24

QUARTERBACK je napisao/la:Nije ba, da ga je Pape savjetovao bilo bi nesto tipa 'pa sta ima veze sto cemo izgubiti i sljedece dvije utakmice, ipak su to samo zadnje utakmice pred jedno svjetsko prvenstvo, kriticari ce uvijek biti tu.'

:mrgreen: :lol:
Nisam zabrinut ako mislite da jesam :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 mar 2014, 19:03

Po onome što sam imao priliku vidjeti, jedino što ima je solidan dribling. Osim toga, goli prosjek.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 06 mar 2014, 19:25

Vec sam ga ranije opsivao nekoliko puta i ostajem pri stavu da nema ni kvalitet ni potencijal za neku jaku reprezentaciju ili klub,u tekmi najvise me iznenadilo njegovo mlataranje rukama kao u Hajduku :)

Po meni slabija verzija Stilica ,trudi se da bude zadnji vezni ali ne ide a to se vidi iz aviona

Muratovic je bolje stajao na terenu i kad je ovaj usao igra se bukvalno raspala a Egipat je postao daleko opasniji a meni se cini da je to ne samo zbog loseg odnosa i borbe vecine igraca vec i zbog toga sto se Tino gubio daleko od odbrane ostavljajuci prazan prostor u koji su se ubacivali igraci sredine terena koje odbrana nije mogla da isprati

slicno je bilo sa desnom stranom koja je branjena sa jednim igracem

u svakom slucaju ne treba biti u kritikama previse grub jer nije on glavni krivac sto je dobio poziv i sto igra,svako bi u njegovoj kozi uradio isto ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 mar 2014, 19:38

Jednostavno je pozvan u pogrešno vrijeme, na pogrešnu poziciju. Pokazao je igrom u polju, šta igra. Pomenuo sam poslije utakmice Medunjanina, koji je kao ofanzivni vezni, išao na poziciju defanzivnog, i prihvatao lopte, a Sušić se gubio preko naše polovice igrališta, prema 16 Egipta, te je na taj način pokazao svoju prirodnu poziciju.

On nije još igrač kalibra za reprezentativni nivo, i to je svima jasno. Bez neke mržnje, pominjanja rodbinskih veza, i slično, on je pokazao da nije reprezentativni nivo. No ipak, imamo tu još dosta igrača koji ne zaslužuju biti dio reprezentacije, pa su tu, i dio sveopšteg dijela tamne strane reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:49

Imamo mi previše igrača sa istim karakteristikama kao što su Rin Tin Tin-ove. Najbolje bi bilo da Tinko Binko fino uzme svog amidžu pod rukicu i da bježe što dalje moguće od reprezentacije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 19:56

Tino Sven besmislen :lol: :lol: :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 20:06

:lol:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 06 mar 2014, 20:53

zizu1991 je napisao/la:Jednostavno je pozvan u pogrešno vrijeme, na pogrešnu poziciju. Pokazao je igrom u polju, šta igra. Pomenuo sam poslije utakmice Medunjanina, koji je kao ofanzivni vezni, išao na poziciju defanzivnog, i prihvatao lopte, a Sušić se gubio preko naše polovice igrališta, prema 16 Egipta, te je na taj način pokazao svoju prirodnu poziciju.

On nije još igrač kalibra za reprezentativni nivo, i to je svima jasno. Bez neke mržnje, pominjanja rodbinskih veza, i slično, on je pokazao da nije reprezentativni nivo. No ipak, imamo tu još dosta igrača koji ne zaslužuju biti dio reprezentacije, pa su tu, i dio sveopšteg dijela tamne strane reprezentacije.
Tocka. Kraj price. Ne sviđa mi se sto se vrijedja Tina, yebiga, momak se trudi. Nije jos kalibar za reprezentaciju, ali jucer je bio postavljen na krivu poziciju. Ne znam koji je q Susicu, ali valjda bi trebao znat' da mu necak moze igrat samo ofenzivnog veznog, a ne neku radilicu u sredini momcadi. Jos kad se tu navuce ova sveopca slika oko reprezentacije, za njega se ne cini dobro. Ali po meni, nije bio najgori na terenu jucer.

Pretpostavljam da su samo neki ovdje gledali utakmice Hajduka, na @ultrastlye mislim sigurno jest :mrgreen: . Ali ne bih se slozio da ima toliko bolji od njega u tom klubu. On je poslije Pasalica mozda i najbolji pojedinac vrlo dobrog Hajduka. Jest to HNL, ali ne volim da se toliko omalovazava.
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 224 gosta.