Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 mar 2014, 20:59

Jako,jako spor igrac.Nisam siguran,ali nije imao vise od pet dodira s loptom.Po meni nije trenutno,a ni u buduce kvalitet za reprezentaciju.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 mar 2014, 23:23

Los brate. Tinky-Winky je bio jos gori pa ce se vise o njemu pricat, ali i ovaj je bio kritican. Salah ga osramotio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 mar 2014, 23:24

Mozda je on dobar momak u dusi ali igrac ne zasluzuje repku, dovidjenja i prijatno

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 mar 2014, 00:05

SUšić je bio bolji od njega pokazao je nesto prema naprijed par dobrih poteza nazad slab i neprecizna dodavanja ali ovaj je bio kao duh..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:10

S obzirom da je momak patriota, i s obzirom da smo vidjeli njegove nogometne (ne)kvalitete predlazem mu u buduce kada je reprezentacija u pitanju da se nađe među ovom rajom.
slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 00:12

Adi_Zepce je napisao/la:S obzirom da je momak patriota, i s obzirom da smo vidjeli njegove nogometne (ne)kvalitete predlazem mu u buduce kada je reprezentacija u pitanju da se nađe među ovom rajom.
slika
To je to jarane. Momak je za primjer, patriota, ali njegovo je mjesto mecu njima.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 08:19

Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 06 mar 2014, 13:01

Ispade da je bolji Tino od ovog Hadžića za klasu,ništa nije pokazao,mada nije imao ni vremena puno,ali brate mili ušao si 20 minuta prije kraja,ja bi letio po terenu a on trom i prespor.kakav takav Zahirovic je puno korisniji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 06 mar 2014, 13:09

ja mislim da je on buducu kapiten 8-)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 06 mar 2014, 16:22

admir1991 je napisao/la:Ispade da je bolji Tino od ovog Hadžića za klasu,ništa nije pokazao,mada nije imao ni vremena puno,ali brate mili ušao si 20 minuta prije kraja,ja bi letio po terenu a on trom i prespor.kakav takav Zahirovic je puno korisniji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Teško bi odvagao koji je bolji,odnosno u koji rang kvaliteta ih smjestiti, jer teško je to mjerljivo. Jedno je biti "najjači u selu" a u gradu te onda nema nigdje. Ali kao i za ostale igrače, ne bi ni njih razapinjao niti klevetao jer su se samo uklopili u to sivilo od sinoć, a druga je stvar kriterij i odabir igrača selektora.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 16:26

Ocekivao sam vise,los sve u svemu ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 06 mar 2014, 16:28

robijas_Ri je napisao/la:Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..
Ja vidim buraz,Svraka zabio 2 gola,jednim i donio pobjedu nasoj repki :mrgreen: :mrgreen:
Ovo sam zelio napisati..Ja sam bio jedan od onih koji su prizeljkivali ovog momka u repki,prije svega zbog medija koji su ga hvalili na sva zvona,stavljali na pragove mnogih velikana..I dodje momak u repku,dobi 45 min, i paf-nista..Nije pokazao ama bas nista..I ako cemo posteno,TSS i jeste zaista pokazao vise od njega..Neko kaze sta su mogli,utopili se u sivilo,zakazali svi..Pa ja mislim da im je bas to bila prilika..Mogli su se vrlo lahko istaci nekom svojom dobrom partijom..Jbg,ovi sto su zakazali su pokazali mnogo puta da znaju,vrijede i mogu..I bice na spisku opet..Sto bi rekao jedan od mojih bivsih trenera-stavi Messija,Ronalda,Iniestu i onda Bogami stavi i mene pa da vidis kako igramo..Tvrdim da im je ovo bila sjajna prilika da lahko uocljivo pokazu koliko mogu i znaju,i on i TSS..Primjer za to je Kolasinac koji je debitovao protiv Argentine ( prejakog protivnika ) i kada su takodjer mnogi zakazali,podbacili..Ali Sead dominirao,razvalio i svi smo pricali samo o njemu nakon te tekme..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zmajusk
Kontakt:

Post Postao/la zmajusk » 06 mar 2014, 16:53

Rios je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Hadzic mi nista nije pokazao cak manje od Susica. Ne vidim razliku izmedju njega i Svrake..
Ja vidim buraz,Svraka zabio 2 gola,jednim i donio pobjedu nasoj repki :mrgreen: :mrgreen:
Ovo sam zelio napisati..Ja sam bio jedan od onih koji su prizeljkivali ovog momka u repki,prije svega zbog medija koji su ga hvalili na sva zvona,stavljali na pragove mnogih velikana..I dodje momak u repku,dobi 45 min, i paf-nista..Nije pokazao ama bas nista..I ako cemo posteno,TSS i jeste zaista pokazao vise od njega..Neko kaze sta su mogli,utopili se u sivilo,zakazali svi..Pa ja mislim da im je bas to bila prilika..Mogli su se vrlo lahko istaci nekom svojom dobrom partijom..Jbg,ovi sto su zakazali su pokazali mnogo puta da znaju,vrijede i mogu..I bice na spisku opet..Sto bi rekao jedan od mojih bivsih trenera-stavi Messija,Ronalda,Iniestu i onda Bogami stavi i mene pa da vidis kako igramo..Tvrdim da im je ovo bila sjajna prilika da lahko uocljivo pokazu koliko mogu i znaju,i on i TSS..Primjer za to je Kolasinac koji je debitovao protiv Argentine ( prejakog protivnika ) i kada su takodjer mnogi zakazali,podbacili..Ali Sead dominirao,razvalio i svi smo pricali samo o njemu nakon te tekme..
Boldao sam dio za koji mislim da se na to svelo naše sportsko novinarstvo (uhljebi). Pola ih nema za ćevape i naravno da će za 50 eur svakodnevno pisati,a bez da su u životu u bilo kom sportu igrali i za razed na fizičkom vaspitanju. I zbog svega toga se i međ' navijačkim pukom, htjeli to priznati ili ne, stvori pogrešna slika o nekim igračima.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 mar 2014, 14:29

Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???
Bili moglo biti ono najgore, Miske bez SP-a???? :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 14:52

gringobih je napisao/la:Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???

Nema teorije, ni u snu!!!!
Vidio je Pape (a i neki navijaci koji su ga selili na klupu) sta Mikse znaci za ovu ekipu. Bez njega mozes imati jos 5 napadaca ali djaba kad nema ko dati loptu. Hari na 10tki nevidljiv, bolje je da je Salihovic igro 10tku, svakako igra previse riskantnih lopti.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 mar 2014, 00:06

Sta kazu Anela na utakmici protiv Egipta gledali skauti Bologne, Chieva i Villarreala. E, jesu imali sta i da vide :oops:

www.valencia-balkan.net

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 mar 2014, 00:22

gringobih je napisao/la:Ljudi zapitali se iko sta ova 10-ka na njegovim ledjima znaci???
E ovo me bas uvrijedilo,ono pravo bez obzira sto je samo za ovu utakmicu.Taj sveti broj dat debitantu.... :roll:

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 08 mar 2014, 07:28

Nikakav igrac, cak je Sesar od njega bolji.
Tu je sa Svrakom gore dole a sa Svrakom smo barem pobjedjivali Alzir :mrgreen:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

emir_

Post Postao/la emir_ » 08 mar 2014, 07:59

Anel je odigrao sasvim korektno. Siguran i tačan pas. Problem je što i nije mogao pokazati više u onom sivilu.
4-IN-A-ROW

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 10 mar 2014, 13:46

90 minuta protiv velikog Winerskog Neustadta, izgubili su ali nada za opstanak u super jakoj austrijskoj bundesligi i dalje ostaje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, Sarun i 37 gostiju.